Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
24-10-2010, 22:25:09

Cześć Wszystkim
mam takie putanie....
jak czytalem forum wstecz o jeden rok
pisala na nim "Marttka"
kots moze kojarzy?? moze ktos ma jakis namiar do kolezanki Mrttka??
bykla operowana w Łomzy w zwiazku z czym mam do Niej sporo pytan:)

z gory dzieki za kontakt gg 2271820
gość
25-10-2010, 15:23:40

Jestem po operacji c5 /c6 + implant.Boli bardziej niż przed operacją.Drętwieją palce.Operowany bylem w Gdańsku- omijajcie AM Gdańsk.Nikt nie zareagował ,kiedy mówiłem,że mnie boli, nikt nie potraktował tego poważnie.Po trzech niecałych dniach wyrzucono mnie jak psa.Ratuję się środkami przeciwbólowymi.Badanie kontrolne za 10 tygodni.Zwolnienie kończy się za miesiąc.Nie wiem jak będę pracował a chcę pracować.Jeśli nic się w moim stanie nie zmieni - to będę żałował decyzji o operacji.Podczas zdejmowania szwów rozmawiałem z lekarzem, który mnie operował (pan- R)- żenada.Będę szukał kogoś prywatnie.Proszę o radę- pozdrawiam- Gregor.
gość
25-10-2010, 17:53:42

Również jestem po operacji C5/C6 i po wstawieniu w tym miejscu implantu. Operowana była 21-go września. I pomimo, że jestem z Gdańska, na operację pojechałam do Słupska. Też boli mnie bardziej, ale jadę w czwartek na kontrolę i będę wiedziała, czy to normalne, czy nie. Na razie głowa do góry i nie panikuj. Może tak ma być.

Pozdrowienia dla wszystkich radosnych szyjek.
gość
25-10-2010, 17:56:58

Tak się logowałam, że się nie zalogowałam. No to się poprawiam. To ja pisałam piętro wyżej.
Początkująca
25-10-2010, 19:45:49

Serdecznie witam Wszystkie Szyjki

Mnie też czeka operacja C5/C6 -w czwartek mam być już w szpitalu. Dzięki Szyjkom nie mam stracha,aż tak wielkiego jakiego miałam wcześniej DZIĘKUJĘ .

Wszystkim życzę miłego wieczorku i jak najmniej bólu .

Aga
Początkujący
25-10-2010, 20:30:14

Agnieszko myślę ze Wszyscy będą trzymać za Ciebie kciuki
Początkująca
26-10-2010, 06:30:13

Agnieszko, wszystko będzie dobrze, szyjki są z Tobą! Pozdrawiam serdecznie - Ela
Początkująca
26-10-2010, 10:50:00

Krzysztofie i Elu dziękuję za ciepłe wsparcie )) to bardzo ważne w takich chwilach,że się tu wspiera drugiego człowieka . Jest wtedy lżej . Zresztą dziękuję WSZYSTKIM SZYJKOM )).

Z tego co czytałam tutaj na forum to każdy z Was po kilku dniach wrócił już do domku,a ja jak rozmawiałam z lekarzem to powiedział,że w szpitalu będę tydzień?

Miłego dnia życzę dla każdego i serdecznie pozdrawiam .

Aga
Początkująca
26-10-2010, 16:44:42

Agnieszko , będzie dobrze , trzymam kciuki. Przedemną jeszcze miesiąc oczekiwania. Pozdrawiam Iwona.
gość
26-10-2010, 17:02:22

Witaj Gregor, przykro mi,że jesteś niezadowolony z Gdańska- mnie tu operowali cztery razy i to nie poprawki. Pan R za każdym razem asystował przy moim zabiegu i z tego co wiem w szyjkach jest niezły. Bywa,że coś nie wychodzi i to w każdym szpitalu a może to objawy innego poziomu co jest częste jak się ruszy szyjkę.
Leczę się tu 6.5 roku i poznałam już mnóstwo ludzi. O dziwo wali tu południowa Polska a ja najczęściej byłam jedyna na oddziale miejscowa! Jest tu na forum Hania, którą namówiłam do wizyt i zaufania mojemu lekarzowi. Była operowana w marcu i czuje się dobrze. Obu nam drętwiały dalej palce i okazało się,że to co innego choć zwalałyśmy na szyję.
Na opiekę nie narzekamy bo nasz lekarz chodził i pytał się jak się czujemy. Nieraz trzeba poczekać miesiąc, dwa aż zejdą opuchlizny aby stwierdzić poprawę. Po to jest wizyta kontrolna. Dobrze jest przyjść na nią ze świeżym RTG aby zobaczyć czy jest zrost.
Pozdrawiam, życzę poprawy i więcej optymizmu Vika

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: