Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
07-02-2023, 18:31:43

Zumba, mam jutro tj 8-02 komisje o 13,10 napisze jaki stopień mi dali i czy w ogóle mi dadza . Przypomnę jestem przed operacja kręgosłupa, jednak mam do operacji biodro i poruszam się jako tako po japońsku zobaczę jutro moja pierwsza komisja. Na twoim miejscu stanowczo bym się odwoływała !!!!
Początkująca
07-02-2023, 19:34:08

Halina1967 2023-02-07 19:31:43
Zumba, mam jutro tj 8-02 komisje o 13,10 napisze jaki stopień mi dali i czy w ogóle mi dadza . Przypomnę jestem przed operacja kręgosłupa, jednak mam do operacji biodro i poruszam się jako tako po japońsku zobaczę jutro moja pierwsza komisja. Na twoim miejscu stanowczo bym się odwoływała !!!!
życzymy powodzonka! :) trzymam kciuki!
Początkująca
07-02-2023, 20:31:47

Halinko
Trzymam mocno kciuki
Jaki stopień tobie przyznali to się dowiesz po 2 tygodniach przynajmniej tak jest w poznaniu.
Wszyscy mi mówią żebym się odwołała
Więc jutro idę i wypełnię dokumenty 😉
Forumowiczka
08-02-2023, 12:56:27

kasiaka86 2023-02-06 19:34:26
Mojra44 2023-02-06 09:55:07
Kobieto jak jesteś z W-wy to masz los wygrany. U was jest jeden z najlepszych fizjoterapeutów, który rehabilitował Marcina Bosaka z filmu M jak miłość -jak chcesz to odnajdę w książce pt-"Neurochirurdzy" w której jest jego opisana
historia. Ta książka opisuje polskich neurochirurgów i przypadki jakimi się zajmowali. Jego nikt nie chciał operować i 6 lat szukał neurochirurga ponieważ miał ogromnego guza w odcinku szyjnym, który najprawdopodobniej miał od urodzenia i rozrastał się wraz z nim i dopiero dał znać w chyba bo nie pamiętam dokładnie w 2012r. Niestety u nas go nie zoperowali tylko w Brukseli na NFZ( ponieważ państwo nie było mu w stanie zagwarantować lepszego stanu po operacji niż jednak medycy za granica- u nas byłby sparaliżowany po tej operacji i podłączony do aparatu oddechowego) a tam operacja trwała 9 godzin i facet dalej gra w filmach i uprawia boks 🥊 tajski.
Ja z ciekawości przeczytałam wszystkie dostępne książki że świata o neurochirurgach i podziwiam tych ludzi - naprawdę robią kawał niesamowitej roboty.
o widzisz :) dzięki dzięki
to proszę poszukaj namiaru, chętnie zapoznam się z personą ale nie wiem czy mnie stać jak to fizjo gwiazd ;)
a książka też może być ciekawa :) wypisz polecane pozycje :)
Poszukam i napiszę - jakbym zapomniała to proszę przypominać 🤗
Mojra
Forumowiczka
08-02-2023, 12:59:26

kasiaka86 2023-02-07 20:34:08
Halina1967 2023-02-07 19:31:43
życzymy powodzonka! :) trzymam kciuki!
Powodzenia👍13
Mojra
Początkująca
08-02-2023, 17:04:39

Mojra44 2023-02-08 13:56:27
Poszukam i napiszę - jakbym zapomniała to proszę przypominać 🤗
ok będę :) dziękuję bardzo
Forumowiczka
08-02-2023, 18:53:43

Zumba123 2023-02-07 21:31:47
Halinko
Trzymam mocno kciuki
Jaki stopień tobie przyznali to się dowiesz po 2 tygodniach przynajmniej tak jest w poznaniu.
Wszyscy mi mówią żebym się odwołała
Więc jutro idę i wypełnię dokumenty 😉
Forumowiczka
08-02-2023, 18:57:42

Hej Zumba, masz racje do dwóch tygodni będzie odpowiedz 🤷‍♀️ Ty nie zastanawiaj się tylko walcz , odwołaj się koniecznie, już minęły te czasy gdzie nie szło wygrać z takimi instytucjami , dawaj na bierząco znać 💪powodzenia
Początkująca
08-02-2023, 20:17:55

Dziewczyny walczyć trzeba o swoje, nikt nie zadba o nas jak my sami o siebie !! zatem powodzenia Wam życzę i owocnej walki jakkolwiek to brzmi!!! :)
Początkująca
08-02-2023, 20:49:49

Witam jestem nowa 24.01.2023 przeszlam operacyjne usuniecie dyskow c4/5 c5/6 ze stabilizacja ARIES i implanty nie sa przeciwwskazaniem do badania MRI ale nazwy implantow na wypisie nie ma czy ktos z was mial cos podobnego? W internecie nic nie moge znalezc a lekarz nie mial czasu tlumaczyc jak to na nfz bywa ok 3 lat borykalam sie z roznymi dolegliwosciami od rwy barkowej po dretwienie ucha przepukliny uciskaly rdzen kregowy nerwy i do tego nieszczesne osteofity stenoza kanalu kregowego na 3 dzien po operacji wypisali do domu w kolnierzu 1 lekarz 3 tygodnie rehabilitant 6 tygodni 2 lekarz 8 tygodni juz zglupialam bylabym wdzieczna za jakie kolwiek informacje zdrowka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
Dziwne bóle głowy
Czesc! 2msc temu byłam na kontroli u ginekologa. Z wynikami krwi. Tam wyszła wysoka prolaktyna. Plus bóle głowy, problemy z oczami jakby ucisk i lekka mgła. Przez 3min tak mi się robi. W dodatku mrowienie/drętwienie lewej strony twarzy. Głowa boli mnie przedewszystkim na czubku ( ciemieniowej) ból nie jest ciągły.
Reklama: