buraczek 2012-05-07 09:44:24 Wielkie dzięki dla Joan-ny i Marcina :)
Ja idąc dalej tropem wczorajszych pytań przeszłam już dołek i chwilową depresję w nocy - za dużo nie spalam, za to w myślach już byłam po operacji kolejnego poziomu.
Wszystko przez to, że zaczynam leciutko czuć, że do tej pory zdrowa ręka MA nerwy. To nie są jeszcze bóle, to tylko takie wrażenie obecności nerwów - czuję je i to w tych wędrujących miejscach.................
...........Już trochę doszłam do lepszej formy psychicznej, bo przecież najpierw jest rehabilitacja, pływanie (!!!!! - no właśnie - wciąż jeszcze unikam basenu, muszę nauczyć się pływać na plecach a ja umiem tylko jakąś rozpaczliwą odkrytą żabkę - aż wstyd się przyznać). jeszcze nawet nie wiem na co reaguje ten "zdrowy" nerw a już spanikowałam.
.....................
Też mnie boli łopatka, też mnie chyba (bo takie mam wrażenie) piecze prawe przedramię ale nie popadajmy w paranoje !!!
Sam byłem pesymistą ale teraz to już nie pomagamy sobie tutaj tylko szukamy kolejnego problemu i wydajemy na siebie kolejne wyroki .
Będzie kolejna operacja to będzie i będziemy się martwić jak będzie - masło maślane
jeszcze ta szyja została......
Wiosna idzie, słońce świeci (robić dzieci) , kupować wakacje , bawić się i nie szukać niepotrzebnych teorii ale dbać o siebie !!!!