Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
07-05-2012, 17:44:33

raf, kobieta współuczestniczy w robieniu, czyż nie? Jedno zdarzyło mi się zrobić, gdy jeszcze kręgosłup był zdrowy... a teraz mówię, że kręgosłup jest moim drugim dzieckiem bo też wymaga troski.
buraczku, raf ma trochę racji, przecież ja też nieraz Ci mówiłam, że mam ciągle objawy pooperacyjne mimo że od pierwszej operacji minęło już ponad 5 lat a od drugiej 3. Na pociechę powiem, że maleją a i uraz psychiczny i obawy także. Ot, choćby moje wypady na rower, jeszcze niedawno za nic bym nie wsiadła a teraz, mimo ryzyka, śmigam. To jedyny sport jaki uprawiam, jakoś do basenu przekonać sie nie mogę, wolę kąpiele siarczkowe ale taki luksus to tylko w sanatorium
Czyli, buraczku, uszy do góry!
Gdy zwierzyłam się mojemu neurochirurgowi z lęków po pierwszej operacji (a były one podobne do Twoich), uśmiechnął się i poradził mi napić się piwa
Słowo lekarza świętym jest więc może i Ty spróbujesz?
Spinka
Forumowiczka
07-05-2012, 17:50:20

Trzymam się słów Zosi :)
Do tej pory w moim przypadku miała zawsze rację.
A i tak o różnych moich wcześniejszych "domniemaniach" nie wiecie, bo znosiła je tylko Zosia :)
pozdrowienia Zosiu
Asia
Forumowiczka
07-05-2012, 17:53:32

O - chyba pisałam jednocześnie ze Spinką :)
dzięki Spinka
Forumowicz
07-05-2012, 17:53:49

buraczek 2012-05-07 18:24:19
Jestem panikara.
Wytrzymasz ze mną Raf :)
Asia
NEVER or ALWAYS
a w ogóle to było pytanie , stwierdzenie , rozkaz a może groźba ... bo wiesz muszą się zastanowić nad odpowiedzią
Forumowicz
07-05-2012, 17:56:45

Spine 2012-05-07 19:44:33 raf, kobieta współuczestniczy w robieniu, czyż nie?
nie to mężczyzna jest robotnikiem kobieta hmmmmm jakby półproduktem
.....się towarzystwo rozbawiło hohoho a przecież tu same dyskopaty są
dawać kawały
Forumowiczka
07-05-2012, 18:06:45

Półproduktem?! No wiesz co... Seksmisji nie oglądałeś?
- Tatusiu, skąd ja się wziąłem na świecie? - pyta się Jaś ojca.
- Bocian cię przyniósł.
- A ty skąd się wziąłeś?
- Mnie też bocian przyniósł.
- A babcię?
- Też.
Kilka dni później pani od polskiego zadała dzieciom wypracowanie na temat: 'Opisz stosunki panujące w twojej rodzinie'. Jaś zamiast wypracowania pisze jedno zdanie: 'Od trzech pokoleń w naszej rodzinie nie było żadnych stosunków'.
Spinka
Forumowicz
07-05-2012, 18:17:23

Spine 2012-05-07 20:06:45 Półproduktem?! No wiesz co... Seksmisji nie oglądałeś?
o hoho jednego erotyka i to polskiego obejrzałaś i myślisz , że wszystko wiesz .
Półproduktem to hmmm nie chodziło mi , że wy kobiety jesteście jak np: mąka albo żółtko jajka .......

................uwielbiam to forum
Forumowiczka
07-05-2012, 18:20:12

raf, no wybacz ale na forum nie będę pisać ile i czego widziałam, nie tylko w filmach
Spinka
Forumowicz
07-05-2012, 18:21:13

wybaczam
gość
07-05-2012, 18:23:21

taki fajny bociani temat... chyba wiooosna!
Trzy bociany siedzą i przechwalają się. Pierwszy mówi:
- Lecę pewnego dnia nad rzeką i widzę w krzakach mocno przytuloną parę. "Ale im zrobię kawał" - pomyślałem i bach! - Zrzuciłem im pięciokilowego chłopaka.
- To jest nic! - mówi drugi. - Ja pewnego dnia leciałem nad parkiem i zobaczyłem na ławce parę zakochanych staruszków. "Zrobię im prezent na starość" - pomyślałem i bach! - Zrzuciłem im parę uroczych bliźniąt.
- To jeszcze jest nic! - mówi trzeci. - Ja pewnego dnia poleciałem sobie nad klasztor dominikański. Krążę nad nim, krążę i krążę...
- No i co? - dopytują się koledzy.
- No i nic. Ale stracha im napędziłem!...
----------------------------------------------------
Wersal
Jeśli dzieci wyrabiamy,
To ze względu na ich mamy.

(Jan Sztaudynger)
anTosia O wartości życia rozstrzygają nie czyny, choćby wielkie, ale miłość, choćby mała.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: