Hej.Ja dopiero drugi raz się tu udzielam ale to tylko dlatego że wspaniałych porad udziela mi już poza forum nasza Zosia:)No i żeby ją troszkę odciążyć od moich niekończących się pytań zaglądam tutaj:)
Ale teraz mam też pytanie do Was.A nawet bardziej do osób,które były na konsultacji u sławnego tu dr Wilka.
Byłam ostatnio u niego na konsultacji.(Czeka mnie operacja odcinka lędźwiowego).Dostałam Listę badań do zrobienia.Ale przy EKG i RTG-klatki piersiowej dopisał żeby było z opisem.Czy ktoś z Was też tak ma??? Kurcze z opisem RTG nie ma problemu,ale z EKG już jest.EKG zrobiła mi wczoraj pielęgniarka w przychodni ale opisu podobno nie robią.To w takim razie kto ma mi ten opis zrobić.?Mówią ze lekarz rodzinny który wypisał mi skierowanie na EKG może zrobić opis ale nie musi.Jego dobra wola tylko.Bo opisy powinni robić kardiolodzy.Jestem w kropce.Czy może ktoś z Was też miał taką samą syt.???? Czy jednak powinnam iść prv.zrobić jeszcze raz EKG i wtedy już będzie odrazu z opisem.Ech...poradźcie co robić.