Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
29-03-2013, 13:33:44

Stokrotko wiem, że muszę nauczyć się KOCHAĆ SIEBIE, ale ja, tak ja Ty, tez uważam, że wszystko zrobię najlepiej
Postanowiłam, że zacznę się oszczędzać po terminie operacji, a teraz żyję na pełnych obrotach i testuję swój kręgosłup. Boję się, że jak minie termin operacji, to znowu poczuję się gorzej, że ten błogi stan jest chwilowy....Cieszę się, że wracasz do zdrowia.
gość
29-03-2013, 13:38:49

Witam Was :)
Ja do pracy wróciłam po 5 tyg. czyli użalałam się nad sobą jeszcze mniej
Co do „licz tylko na siebie” to raczej niewłaściwe wychowanie, żeby nie powiedzieć żadne i nikogo nie urazić. Nie musimy powielać błędów naszych rodziców- myśleć, mówić jak oni (co oczywiście wymaga wysiłku), jesteśmy dorośli i świadomie możemy kierować naszym życiem, wyborami...
Nie piszę tego bo trafił mi się księcio z bajki i mnie nosi ;) Do pracy wróciłam i nadal pracuję bo na chleb musiałam mieć dla dzieci (kończyła mi się umowa). Psychologa potrzebuje ten kto chce, to jak z alkoholikiem, musi uznać, że jest chory...
A mój pesel nie wygląda źle
Najlepszego na święta :)
Początkująca
29-03-2013, 13:42:08

Piotruś!!!
Od forum to ja już się uzależniłam Nie pisałam wcześniej, bo nie chciałam zapeszać. Martwi mnie ta niestabilność, bo czytałam, że przy niestabilnośći kręgosłupa operacja jest konieczna. Chyba jeszcze Ela (Elba) ma ten sam problem.
Forumowicz
29-03-2013, 13:54:47

Beti niesmialo niechcialem sugerowac tego co piszesz.Bo jest tak,że gdy sie poczyjemy lepiej to wtedy i czolgi chocby byly z papieu bysmy przestaiali. Tez testowalem siebie skutki byly rózne.Ten fakt, że operacja jest konieczna-jesli tylko jest to potwierdzona zaznaczam potwierdzona diagnoza.Masz rację trzeba będzie coś z tym zrobic.I oby to bylo wlasciwe.czyli poza padającym śniegiem pozytywne myslenie i nastawienie.
Stokrotka tez mi sie wydaje co do dlugosci fal ,że te same piotr
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
Początkująca
29-03-2013, 14:00:43

Właśnie umówiłam się na MRI- jutro na 12. Czasami jest tak, że niewielka przepuklina daje duże dolegliwości i odwrotnie. Ja miałam niewielką przepuklinę,modelującą tylko worek oponowy i potwornie uciążliwe dolegliwości. Teraz dolegliwości ustąpiły, ale mam tez nadzieję, że przepuklina się nie powiększyła.
Będę informowała na bieżąco. Zawsze można wywołać mnie do odpowiedzi, bo jestem z Wami codziennie
Wtajemniczona
29-03-2013, 15:25:53

Witam
Co się dzieje z elcią122 ?Elcia odezwij się .
Czy ktoś coś wie ?
Karolina
Początkująca
29-03-2013, 15:42:18

Karolinko, a co u Ciebie? zrobiłaś już MRI?
Początkująca
29-03-2013, 15:42:28

Karolinko, a co u Ciebie? zrobiłaś już MRI?
Wtajemniczona
29-03-2013, 20:45:58

Beti
Dopiero koniec na kwietnia mam terminy, dwa dni z rzędu 25 i 26 kwietnia.Dwa odcinki szyjny i piersiowy.Potem jeszcze czekanie na opis.
Karolina
Wtajemniczona
29-03-2013, 22:26:33

beti7!!
Krojanty - naprawde warto!
Pisz smiało - w razie pytań o niestabilnosc i inne sprawy: elbeth@poczta.onet.pl - chetnie opowiem/odpowiem
Pamiętam - trza się kontrolowac i byc czujnym - ale z drugiej strony organizm ludzki ma niesamowite zdolności regenaracji...jkażdy z nas jest kompletnie inny - mimoże wiele rad tu pada i chwała wszystkim za to - bo wiele z nich się przydaje i pozwala uniknąc czegoś niefajnego (Piotruś jestes w tym jednym z Mistrzów;)) trzeba wsłuchiwac się w siebie (no nie do przesady bo psychiatra murowany) ale jak mi powiediała Zosia-nasze Guru;) - TEGO momentu przy czujności nie przegapisz...tzn TEGO - kiedy już trzeba pakowac walizeczkę;)...
Pozdrowionka
Ela (walcząca póki co rehabilitacją;) Irek pozdriowionka i całuski!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: