Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
28-03-2013, 13:17:53

agachrab 2013-03-27 17:54:35 Kasiu, napisałam na twoją skrzynkę. To miałaś spotkanie z rehabilitantem? Jeśli możesz, to napisz mi co ci powiedzieli, bo jedziemy na podobnym wózku
aga.... łapałam kolejno kto sie mi nawinął i mógł mieć coś ciekawego do powiedzenia
piotr19... o jakie ty dzieła pytasz bo nie wiem co mam wyjaśnić
jerzy.jan..... piszemy cały czas
19.03.2013 implant DCI 5L poziom C4/C5
Początkująca
28-03-2013, 16:05:07

margotkaw 2013-03-28 10:27:26 Witam was serdecznie Tysia myślę dziś oTobie cały ranek i piszę, żeby dodać Ci otuchy, nie stresuj się tak bardzo, wiem co mówię, strach ma wielkie oczy, jak będziesz PO przyznasz mi rację. Spakuj się wcześniej nawet już teraz,najważniejsze dokumenty i badania,weż słomki do picia, coś na gardło mnie pomaga VOCALER i kisielki takie do zalania w kubku. Ja też się powoli pakuję, postawiłam w pokoju torbę i wrzucam co mi się przypomni. Pozdrawiam Cię serdecznie i myśl pozytywnie,żadnych czarnych myśli, to naprawdę pomaga .
Dziękuję Małgoś :) Ja też cały czas o Tobie myśle, bo Ty zaraz po mnie...;)
Nie może być inaczej... tylko dobrze:) , nie dopuszczam innych myśli....no ale jak to mówią tylko głupi się nie boi.... masz rację... muszę zacząć pomału się pakować...zwłaszcza że idą święta i potem już nic nie dokupię :(
Dziękuję że napisałaś o tabletkach na gardlo i o kisielach i o rurkach bo nie wpadłabym, żeby wziąść... :)
Jak ktoś ma jakieś pomysły to proszę piszcie....
a i mam pytanie ..... :( cewnikują po operacji??????
Wczo­raj do ciebie nie na­leży. Jut­ro niepew­ne... Tyl­ko dziś jest twoje. Jan Paweł II
Wtajemniczona
28-03-2013, 16:12:47

tysia więcej inforamcji jestr w temacie abc przed operacja, to zajżyj tam, bo szkoda się ciągle powtarzać, jest dopiero 3 storny ale warte przeczytać przed
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...? 7 luty 2013 operacja C5/C6 i C6/C7 implanty typu Zero-P klinowe firmy Synthes
Wtajemniczona
28-03-2013, 16:23:41

Tysiu, mnie po operacji nie cewnikowali. Trzeba zaprzyjaźnić się z basenem
Początkująca
28-03-2013, 16:32:11

stokrotka210863 2013-03-28 17:12:47 tysia więcej inforamcji jestr w temacie abc przed operacja, to zajżyj tam, bo szkoda się ciągle powtarzać, jest dopiero 3 storny ale warte przeczytać przed
Dziękuję stokrotko, czytałam ten wątek kilka razy żeby o niczym nie zapomnieć, zwłaszcza opis Zosi:) , którą serdecznie pozdrawiam bo to bezcenna skarbnica wiedzy :)
ale nikt tam nic nie pisze o cewnikowaniu dlatego zapytałam
Dziękuję Agnieś... bo cewnikowania się boję... bo to ponoć nieprzyjemne......:(
Wczo­raj do ciebie nie na­leży. Jut­ro niepew­ne... Tyl­ko dziś jest twoje. Jan Paweł II
Wtajemniczona
28-03-2013, 16:34:55

Co u Elici ? Czy ktoś wie ?
Forumowicz
28-03-2013, 16:49:25

Się macie sztuczniaki[czytaj robokopki].Ostatnie dwa zabiegi czyli wanienka i krioterapia rewelacja,a zapomniałbym dzisiaj wpadła kolezanka i pomaglowała mi plecy z rana czyli masaz klasyczny. Kasiafo chodzi mi o zdjecia tych dzieł niewiam twoje dzieła ,twoje zdjecia?To i bym chalił czy jak?.Tysia ty to sie bój jak nie wezmiesz chusteczek nawilzanych-warto je mieć na wyposazeniu.
Stokrotka witam i pytam coś mi weszlo na poczte word-nierozumiem?...Karolina wejdz na pasek FORUM a tam bedzie spis for i jedna z nich to będzie ABC który rozpoczoł kasiek-znajdziesz i to szybko.piotr
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
Forumowicz
28-03-2013, 16:56:38

Wy dziewczyny to naprawdę.....jesteście......taaaa basenik a moze kaczuszka-osobiscie wolalbym żółwika wolałbym.Niestety kazali wstać i zrobić cztery kroki do WC.Nasza 2 osobowa sala była w wc wyposazona.
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
Początkująca
28-03-2013, 17:06:30

Wiktorio, Borkowo jest w samym lesie i niestety do "centrum" jest spory kawałek.Masz szczęście bo latem jest tam ślicznie. Jest trasa rowerowa i wszyscy drepczą z kijami. Niestety to mała dziura. W Borkowie są sami ZUS-owcy.
Zabiegi są chyba na miejscu ale na basen Was dowozić będą busikiem do Gryfa/tam ja byłam/. jakby co to pisz na priv vika45@wp.pl
Vika
gość
28-03-2013, 19:47:30

Witam Was serdecznie.
Spinka - miło, że nie tylko ja zapominam powolutku o kręgosłupie. Przyjemnie się żyje, kiedy nic nie boli, nie drętwieje. Mam nadzieję, i tego Wam życzę, że kolejno dołączycie do tych, którym się udało wrócić do, w miarę normalnego, funkcjonowania.
Świąteczne pozdrowienia przesyłam :)
PS. tysia34 nie nakręcaj siebie zbędnymi tematami :) wszystkiego nie przewidzisz :) bądź dzielną dziewczyną i zobaczysz, że wszystko pójdzie sprawnie i pomyślnie :)
Powodzenia dla Ciebie oraz wszystkich PRZED :) 3majcie się.
Bogna

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: