Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
24-01-2012, 10:57:54

Raf nie rozumiem twojego ostatniego posta (tego do annao). Źle coś na szybko doczytałeś, czy ja słabo kumam i nie wiem o co chodzi?
tak trochę dziwnie to "wisi" w tamtym temacie, spojrzyj proszę, czy miało tak być?
Asia Buraczek
Forumowicz
24-01-2012, 11:26:03

Wszystko gra normalnie jak w naszych kręgach :)
Nie czujesz tej nutki ironii w stosunku do "Gościa" że my tu tylko o bzdetach i nikt nikomu nie pomaga ??
Pewnie masz katar dlatego nie czujesz wyznacz sobie jakąs pokutę i będzie git......... możesz mi zatankować samochód i zapomnę o sprawie.
gość
24-01-2012, 12:30:07

ok, ale odpowiedziałeś do Annao (bo od niej wziąłeś cytowanie) a nie do Gościa :)
A Annao tu niewinna :)
papa
Asi Buraczek
gość
24-01-2012, 12:39:03

MIŁEGO DNIA DLA WSZYSTKICH SZYJEK
Beata
gość
24-01-2012, 13:01:23

Miłego dnia Beatko :)
A dla mnie jest szczególnie miły bo w końcu powoli "puszcza" moja migrena pokoncertowa.
Cały dzień wczoraj musiałam brać prochy a i tak w sumie ulgę dawał mi tylko lód na głowie.
Ale już jest lepiej..... ufffff.
Asia
Buraczek (w domu będzie z avatarem - teraz to tylko małe spojrzenie na minutkę przy śniadaniu :)
gość
24-01-2012, 17:41:53

Asiu.......
ja mam problem ze spaniem.....jak leżę boli mnie cały kark.
Wstaję b.obolała....kupiłam poduszkę ort.i też nie mogę leżeć. Jestem już 3 m. PO i mam dosyć.
fajnie,że można się tutaj wygadać....
miłego wieczorku
Beata
Forumowicz
24-01-2012, 18:17:36

Buraczkowa i Beatka nie chce być nie miły ale to co piszecie o waszych dolegliwościach to szczerze mówiąc dla mnie to kosmos.......
Czekam na dolegliwości "Gościa"
gość
24-01-2012, 18:50:46

Raf......ciesz się,że nie masz żadnych dolegliwości
jak mówią" w młodości siła".....
zazdroszczę CI.....
miłego.......
Beata
Forumowicz
24-01-2012, 19:02:55

Nie to że nic mi tam nie pstryka i puka ale generalnie to jest całkiem ok .
Ale ucho mnie tak na .... boli masakra , chyba muszę iść do neurochirurga
gość
24-01-2012, 19:06:12

Raf, jesteś szczęściarzem!!! Zapytam wprost-z jakimi objawami trafiłeś na stół operacyjny?
Te objawy które u mnie zostały:czasami migreny, światłowstręt na mrugające światła, wysokie i głośne dżwięki, problem ze spaniem bez ortopedycznej poduchy itp. to nic w porównaniu z czasem przedoperacyjnym.Jeśli to dla Ciebie kosmos niech tak Ci zostanie na wieki!!!!
Vika

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: