Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
26-01-2012, 08:16:59

Aniu, a ja dobrze zrozumiałam ten ironiczny wpis Rafa, nauczyłam się odczytywać Jego specyficzny styl wypowiedzi (jest on rzeczywiście z podtekstem, ale nie w kierunku Ani).
To była ironia w stosunku do oburzonego Gościa, a nie do Ciebie. Tylko Raf powinien wziąć w cudzysłów słowo "krzywdę", ale On nie stosuje znaków interpunkcyjnych i dlatego zostało to źle odebrane i zrozumiane.
"Zamknąć forum"- również jest tu skierowane do tego gościa- ale celowo napisane jako odpowiedź do Ani - bo jak można zamknąć forum, skoro Ania ( i nie tylko Ona) zawsze dostaje porady od Szyjek i nigdy nie została bez odpowiedzi.
Raf używa wielu skrótów myślowych i jest minimalistą w swoich wypowiedziach- i wiem, że nie każdy odbiera dobrze ten młodzieżowy styl- lekko złośliwy
Raf - prośba do Ciebie, bądź czytelniejszy i cieplejszy
Janusz- a jak Twoje samopoczucie, czy to stado bizonów to już poleciało sobie dalej na prerię, czy dalej się pasie na Twoich plecach? bo na moich prawie co rana czuję ich tętent kopyt i jestem obita.
Później mi to mija jak się rozchodzę, rozruszam, ale odbiera mi to radość poranka i nowego dnia.
Na dzikim zachodzie wódz Komanczów po raz pierwszy zobaczył lokomotywę, puszczającą z komina kłęby dymu. Zatrzymał pociąg i wskazując na lokomotywę zapytał maszynistę:
- Ile bizonich skór chce blada twarz za tę maszynę do telegrafowania?
Pozdrawiam wszystkich, miłego dnia
anTosia
anTosia
Forumowicz
26-01-2012, 09:15:09

hindus_ka 2012-01-26 09:16:59 Aniu, a ja dobrze zrozumiałam ten ironiczny wpis Rafa, nauczyłam się odczytywać Jego specyficzny styl wypowiedzi (jest on rzeczywiście z podtekstem, ale nie w kierunku Ani).
To była ironia w stosunku do oburzonego Gościa, a nie do Ciebie.
Bravo Bravo polać jej albo dolać albo ładnego kwiatka kupić

Tylko Raf powinien wziąć w cudzysłów słowo "krzywdę", ale On nie stosuje znaków interpunkcyjnych i dlatego zostało to źle odebrane i zrozumiane.
"Zamknąć forum"- również jest tu skierowane do tego gościa- ale celowo napisane jako odpowiedź do Ani - bo jak można zamknąć forum, skoro Ania ( i nie tylko Ona) zawsze dostaje porady od Szyjek i nigdy nie została bez odpowiedzi.
Bravo niestety pisanie na komputerze to tylko literki bez emocji inaczej by to zabrzmiało gdyby było widac np:mimikę czy zachowanie.

Raf używa wielu skrótów myślowych i jest minimalistą w swoich wypowiedziach- i wiem, że nie każdy odbiera dobrze ten młodzieżowy styl- lekko złośliwy
Raf - prośba do Ciebie, bądź czytelniejszy i cieplejszy
Nie za wiele wymagasz jak na gościa z implantem ?
Chcę być zimny jak dziadek mróz i złośliwy jak moja teściowa

aaaa jestem minimalistą dlatego mam 1 implant i więcej nie zamierzam mieć
gość
26-01-2012, 12:23:00

anTosiu jesteś niesamowita :)
pięknie napisane :)
Asia
Buraczek
P.S. Panie Najmłodszy, proszę używać znaków interpunkcyjnych , żeby potem zamiast refleksji filozoficznych o implantach nie były potrzebne refleksje filozoficzne o slangu młodzieżowym :)
pa
Forumowicz
26-01-2012, 13:39:34

Gość 2012-01-26 13:23:00 anTosiu jesteś niesamowita :)
pięknie napisane :)
Asia
Buraczek
P.S. Panie Najmłodszy, proszę używać znaków interpunkcyjnych , żeby potem zamiast refleksji filozoficznych o implantach nie były potrzebne refleksje filozoficzne o slangu młodzieżowym :)
pa
Panie starsze .........
gość
26-01-2012, 13:59:28

raf... Bravo Bravo polać jej albo dolać albo ładnego kwiatka kupić
I znów odezwała się dusza i charakter minimalisty
Nie ma: albo....albo!!! Chciałabym mieć i polane i ładnego kwiatka dobrze, że nie napisałeś >wlać jej< ...
Starsza Pani- ... ale nie złośliwa teściowa
anTosia
Forumowicz
26-01-2012, 14:31:10

hindus_ka 2012-01-26 14:59:28
Nie ma: albo....albo!!! Chciałabym mieć i polane i ładnego kwiatka dobrze, że nie napisałeś >wlać jej< ...
pominęłaś jeszcze wyraz DOLAĆ
Forumowicz
26-01-2012, 17:05:35

hindus_ka 2012-01
Janusz- a jak Twoje samopoczucie, czy to stado bizonów to już poleciało sobie dalej na prerię, czy dalej się pasie na Twoich plecach? bo na moich prawie co rana czuję ich tętent kopyt i jestem obita.
anTosiu stado bizonów przeleciało został obolały Ksiądz ale damy radę dziękuję za pamięć . Trochę deprechy ale to wszystko przez te krótkie dni i brak śniegu i pejzaży zimowych by robić dobre fotki no cóż i taka pogoda musi być.
ks Janusz
gość
26-01-2012, 17:46:50

Ludzie, proszę jeżeli ktoś ma coś do drugiego, piszcie na priv. Nie dajcie idiotą powodów do satysfakcji.
========================
Dlaczego David Copperfield musiał odwołać swój występ w Polsce?
Nikt nie był nim zainteresowany. W Polsce nie jest niczym niezwykłym gdy gość znika.
gall anonim
gość
26-01-2012, 18:03:56

Treść zablokowana przez moderatora

gość
26-01-2012, 18:06:12

Ho ho ho, motylem byłem ale utyłem!
Pięknie uchwycony, ale nazwę ma smutną. Poczekam jak pstrykniesz pazia królowej. Panorama Paryża z wieżą Eiffel`a super ujęta
Wielebny na takie zimowe chandry, dołki i deprechy popijaj sobie codziennie ze 2 filiżanki dziurawca- poprawia nastrój i trawienie oraz łagodnie uspokaja (na wieczór).
Zimą masz okazję do picia tego ziółka - latem nie wskazane, bo można dostać przebarwień skóry.
A u nas zima zrobiła się fajna, z mrozem -5, -7 i niewielkim śniegiem. Za miastem jest pięknie, wczoraj i przedwczoraj było bardzo słonecznie, a dzisiaj słońce było bezrobotne.
Spacery po mrozie działają jak dobry masażysta i psychoterapeuta - sprawdziłam na sobie.
Pozdrawiam cieplutko w mroźny wieczór
anTosia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: