Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
23-01-2012, 17:58:47

Gość 2012-01-23 00:46:12 Dzieki gosciu tutaj codziennie odbywaja sie imprezy z opowiadaniem niewybrednych dowcipow a prym wioda krak i raf. Doprawdy wstyd , warto zawiadomic administracje, bo takie brudy to nie jest chyba terapia?!
Gosciu, wstyt to kraść i du.y spaść, wolnoć Tomku w swoim domku . Baba Jaga jest super laską, terpie śmiechem stosują we wszystkich poważnych chorobach.
gall anonim
gość
23-01-2012, 19:14:03

witajcie......
zawsze wchodziłam na forum jako gość......i nigdy bym nie wpadła na to,że nie lubicie GOŚCI.....szkoda. Ja nie umiem się zalogować,no cóż starość nie radość.
Dziękuję za wszystkie porady jakie od Was dostałam.
Dla wszystkich szyjek.... wytrwałości w dochodzeniu do zdrowia
Beata
gość
23-01-2012, 19:46:33

Witaj Beato - sądzę jednak, że od samego początku wchodzisz tutaj podpisując się jako Beata, więc nie byłaś i nie jesteś jako anonimowy gość, a jako "domownik" tego wątku. Myślę też, że na swoje pytania i problemy z kręgosłupem dostawałaś porady w formie grzecznej i poprawnej- od doświadczonych Szyjek.
Ja też długo się nie logowałam tutaj, ale od początku podpisywałam się i nie czułam się tu wyobcowana. Przeczytałam całe forum zanim się odezwałam po raz pierwszy i weszłam na wątek czując się jak u siebie, bo poznałam wiele cudownych, ciepłych osób tylko i wyłącznie czytając ich posty.
Każdy GOŚĆ podpisujący się i przedstawiający swój problem jest tu mile widziany i traktowany.
Też nie jestem pierwszej młodości "dziestką" i nie miałam zbytniego problemu z zalogowaniem. U góry po prawej stronie jest okienko >nowy użytkownik< tam możesz to zrobić po kolei czytając wskazówki.
Będzie nam miło jak Ci się uda pozostać tu zalogowana.
Serdecznie pozdrawiam
anTosia
Forumowiczka
23-01-2012, 20:04:14

Gość
zawsze wchodziłam na forum jako gość......i nigdy bym nie wpadła na to,że nie lubicie GOŚCI.....szkoda.
Beata
Beata to nie tak!!!!! Jak ktoś nie podpisuje się, nawet jakąś wymyśloną nazwą, to trudno go odróżnić od innego Gościa. Dlatego tak naciskamy, żeby coś pod spodem napisać, nawet" pani X" też będzie dobrze.
I nieprawda że nie lubimy gości. Po prostu z reguły jak ktoś chce napisać coś przykrego (jak ta osoba parę postów wcześniej, która tak się oburzyła o kawały), to wchodzi jako gość i nie podpisuje się w ogóle, bo to daje poczucie bezpieczeństwa - nie można go rozpoznać.
Wiele osób pisze tutaj jako goście, tyle, że podają chociaż imię (niekoniecznie prawdziwe ale jakieś dla rozpoznania). Ty podpisałaś posta więc dla nas jesteś Beata a nie Gość :)
i przy okazji bardzo cie Beatko pozdrawiam
Asia
Forumowiczka
23-01-2012, 20:07:22

o!
teraz zauważyłam, że mieliśmy tez wizytę Galla Anonima :). Pozdrowionka, fajna ksywka :)
Wtajemniczona
23-01-2012, 20:37:06

Beatko,,,,,żle się 'wyraziłam"...o gościach.
Przepraszam....
Chodziło mi tylko o "uwagi"....gościa,który Nas "prostuje"...a sam ma duże braki w kulturze osobistej!....
Jak można się odzywać....cyt, Do tej z mielopatią...:(
Uściski Beatko:)***.....
Halina z mielopatią....
Forumowicz
23-01-2012, 21:28:40

Drogie i przemiłe Panie ja myślę że Beata do nas wróci tak jak piszecie nie jest anonimowa ja to już w ogóle bo można zobaczyć mój stary wizerunek nie wstydząc się go chociaż mam dużo braków te osoby które mnie widziały w konfesjonale mogą potwierdzić że to ja .
wiecie że już raz zlikwidowałem konto przez jakiegoś gościa ale teraz nie daję się sprowokować ma niewiele do powiedzenia a kawały tak jak napisałem nawet mały uśmiech na obolałej twarzy to mały sukces ku lepszemu
Pozdrawiam życząc wszystkim spokojnej bezbolesnej nocy
ks Janusz
Początkująca
23-01-2012, 21:38:11

Co tu się dzieje?
Dwa dni nie zaglądałam a tu tyle hałasu o nic... Kawały się nie podobają?
Ja jeśli mi się kawał nie podoba, to po prostu się nie śmieję... Przecież kawały są przeważnie "głupie" i dlatego śmieszne, jednych śmieszą kawały o blondynkach, innych o policjantach... A innych nic nie śmieszy jak w przypadku Gościa, który nie chce się podpisywać. Anonimów nie traktuje się poważnie.
A jeśli chodzi o porady, na które oczekujemy to jeszcze nigdy nie zostały w moim przypadku bez odzewu za co bardzo dziękuję wielu Szyjkom.
Ania z Olsztyna
Forumowicz
24-01-2012, 10:44:44

annano 2012-01-23 22:38:11 Co tu się dzieje?
to jeszcze nigdy nie zostały w moim przypadku bez odzewu za co bardzo dziękuję wielu Szyjkom.
to Ci żeśmy krzywdę wyrządzili , tak pokarać niewinna istotę ...
ZAMKNĄĆ FORUM
"Gościu" z dedykacja dla Ciebie.
Idzie baba do lekarza a lekarz tez baba
Forumowicz
24-01-2012, 10:45:00

annano 2012-01-23 22:38:11 Co tu się dzieje?
to jeszcze nigdy nie zostały w moim przypadku bez odzewu za co bardzo dziękuję wielu Szyjkom.
to Ci żeśmy krzywdę wyrządzili , tak pokarać niewinna istotę ...
ZAMKNĄĆ FORUM
"Gościu" z dedykacja dla Ciebie.
Idzie baba do lekarza a lekarz tez baba

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: