Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
23-01-2012, 03:23:03

do tej z mielopatia, forum jest dla wszystkich , mozemy wchodzic gdzie chcemy chorzy i zdrowi , widocznie nie znasz regulaminu.
Goscie nie zycza sobie aby na publicznym forum , gdzie powinny byc porady na temat zdrowia,znajdowaly sie niemoralne , nieetyczne , obrzydliwe kawaly. To forum nie jest wasza prywatna wlasnoscia, lecz publiczna. Zwracam sie do administracji o zamkniecie watku.
Forumowicz
23-01-2012, 05:55:43

Szanowny Gościu pisz byle szybko ,jeśli masz problemy zdrowotne lub potrzebujesz porady zapewniam Cie nie zostawi Ciebie nikt, a jeśli zaś chodzi o humory pojawiające się na tym forum to też pewien rodzaj terapii bo choć by mały uśmiech na twarzy któregokolwiek z ludzi cierpiących ból zdołowanie lub nawet depresje jest maleńkim krokiem do tego by gdzieś znaleźć dla siebie szanse ku lepszemu samopoczuciu nawet drobnostka czasami może czynić cuda
Jeśli nie masz poczucia humoru trapi cię To że chory powinien tylko cierpieć to już jest Twój problem . Masz racje forum jest publiczne masz prawo wyrazić swoja opinie o ile w ogóle taka posiadasz
Z uszanowanie Janusz
ks Janusz
Forumowiczka
23-01-2012, 07:45:08

Do gościa oburzonego o kawały:
Nie wiem czy zauważyłaś/eś, ale pewnie tak, że na forum logują się tylko niektórzy. Nie jest nas dużo. Ponadto z tych, którzy mają konta, większość odzywa się rzadko. Podejrzewam, że najwięcej jest osób które czytają ale nie włączają się do rozmów.
Po co ci to wymieniam:
skoro tak mało osób coś pisze, to po jakimś czasie tematy się kończą, bo nie da rady wciąż o tym samym. A jak nie pojawia się nic to co się dzieje? Wątek umiera śmiercią naturalną. Jak przez kilka dni będę zaglądać i nie będzie nic nowego, to po prostu przestane zaglądać, prawda?
Kawały to metoda na to, żeby był jakiś ruch. Skoro ty zaglądasz, to pewnie masz jakiś problem z dyskopatią ale nie dzielisz się z nami tym co ty wiesz. Inni tez tego nie robią. A my już wszystko o sobie powiedzieliśmy.
Tak więc mam prośbę, przemyśl to co napisałeś, bo nie masz racji. Oczywiście możesz nas „zgasić” i sprowadzić do poziomu tylko „dzisiaj boli, wczoraj nie bolało, czy jutro będzie bolec”. Tylko jak za miesiąc pojawi się ktoś kto faktycznie będzie chciał się coś zapytać, to kto mu odpowie, skoro nam się znudzi zwiedzanie martwego forum?
A tak mamy przynajmniej motyw, żeby sprawdzić czy jakiś nowy temat się pojawił w forum czy nie. Przynajmniej widzę, że Janusz, Halinka, Raf, implant, hinduska czy inni byli na stronie czy nie. jak wrzucę ważne pytanie to odpowiedzą.
Tak więc, skoro większość woli być anonimowa i tylko czytająca, pozwólcie tym paru co jeszcze im się chce, żeby jakieś życie ciągnęli w okresie posuchy wątkowej.
Poza tym mnie kawały się podobają. ten o syropie przeczyszczającym na kaszel to dla mnie przebój :)
Asia
P.S. A teraz na specjalne życzenie Gościa będzie ścisłe medycznie: podejrzewam, że to załamanie pogody i opady tak na ciebie wpłynęły że napisałeś/aś takiego paskudnego posta. trzeba było się po prostu na kimś wyładował za swoje rozdrażnienie.
i co - "medycznie" lepiej? nie sądzę.
i tak juz każdemu odbija sie moim gadaniem o pogodzie
Forumowicz
23-01-2012, 07:58:44

Gość 2012-01-23 00:46:12 Dzieki gosciu tutaj codziennie odbywaja sie imprezy z opowiadaniem niewybrednych dowcipow a prym wioda krak i raf. Doprawdy wstyd , warto zawiadomic administracje, bo takie brudy to nie jest chyba terapia?!
no nareszcie mnie ktoś docenił.
albo
gość
23-01-2012, 10:06:47

Gościu, a co my robimy złego? Zamiast łazić po psychiatrach i żreć kolejne leki-psychotropy sobie lekko świntuszymy. Nie obrabiamy na forum tyłka lekarzom ani szpitalom/a powinniśmy niektórym dołożyć/, nie reklamujemy leków ani poradni rehabilitacyjnych. Jesteśmy za to odważni bo się jakoś podpisujemy a nie jesteśmy anonimowi.
Wielu z nas kontaktuje się prywatnie i tam już czasami nie przebieramy w słowach.Znamy się na tyle długo,że czasami wtrącamy prywatne życie w wątek.Nie robimy nikomu krzywdy a kto nie ma ochoty nie musi zaglądać. Poszukaj innego forum, czysto medycznego gdzie lekarz udzieli Ci porad a nie pokiereszowane Szyjki, które jeszcze tu widzą sens życia z naszym bólem. Jeśli nie cierpisz tak jak my to nas nie zrozumiesz!
Ot nagadałam się-jak nas zamkną to otworzymy nowy wątek i będziemy sobie psioczyć dalej.
Mnie ta terapia pasuje!!!!
Vika
Forumowicz
23-01-2012, 10:25:06

Vika czy możesz nie rozmywać tematu ??
Po co te docinki?
Od teraz piszemy tylko o zgonach i paraliżach po operacjach i proszę nie pisać nic pozytywnego .
Same jęki i żale.
Kto się nie dostosuje zostanie mu wszczepiony skunksowy kręgosłup i wizyta ABW.
Forumowicz
23-01-2012, 11:12:31

Wole skunksowy kręgosłup i wizytę w ABW LUB nawet SB już proszę o ukaranie
Janek chrześcijanin jest bliski śmierci.
Rodzina wezwała księdza.
Ksiądz stanął przy łóżku chorego, który nie mówił.
Ksiądz rozpoznał, że Jasiek gestykuluje, aby dano mu coś do pisania.
Dał mu więc kartkę papieru i długopis.
Jasiek coś napisał na kartce, którą ksiądz schował do kieszeni.
Po kilku dniach odbył się pogrzeb, po którym ksiądz przypomniał sobie o kartce od Jaśka.
Podszedł więc do rodziny i powiedział:
- Przed śmiercią Jasiek dał mi kartkę, na której coś napisał. Jeszcze jej nie czytałem ale znając go dał nam na pewno jakieś słowa natchnienia.
- Proszę przeczytać - prosi rodzina.
- Oto i one: "Dupku stoisz na mojej rurce od tlenu".
ks Janusz
gość
23-01-2012, 12:08:52

No to medycznie: proszę o fachową poradę w sprawie rehabilitacji: mam zalecenie neurochirurga trzy razy w roku rehabilitacja. Czekam od września /wtedy skończyła się limit/i miałam mieć w lutym. Niestety poradnię zlikwidowano wszystko mam zacząć od nowa. Drogie Szyjki co mam robić? Na prywatę mnie nie stać bo nie pracuję/totalny leń/, renty nie mam/ leniowi się nie należy/. Jestem sztywna, ramiona obolałe. Cholerna płyta dławi a implanty zrobiły ze mnie robota.POMOCY!!
Vika
Forumowicz
23-01-2012, 13:02:05

Vika Ty leń????????? a kto kopytki robił jak mawia mój wnuczek
Myślę że będziesz musiała od nowa iść do neurochirurga aby dopisał cito
ks Janusz
gość
23-01-2012, 15:58:47

czekam z niecierpliwoscia na nastepny dowcip.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: