Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
21-01-2012, 22:28:12

powracam do tematu sprzed kilku/nastu stron
Samolot pasażerski spada na ziemie. Do kolizji zostało parę minut.
Kobieta wstaje z fotela i mówi:
- Jeśli mam umrzeć to chce się wtedy czuć kobietą!
Rozbiera się do naga i pyta:
- Jest w tym samolocie ktoś na tyle męski ze sprawi bym poczuła się jak
kobieta?
Z fotela obok wstaje facet, ściąga koszule i mówi:
- Masz, wyprasuj!
---
25 rocznica ślubu, małżonkowie siedzą przy stole, spożywają w milczeniu uroczysty obiad. Żona nagle się odzywa:
- Wiesz co, kochanie? Jak pomyślę, że to już 25 lat, to mi się ciepło robi pod sercem.
- Nie truj, to tylko biust wpadł ci do zupy
gość
21-01-2012, 22:31:26

Ja też dziś czuję się lepiej, i dużo w tym zasługi Wielebnego, który mnie namówił na ćwiczenia. Zatem pozwalam sobie publicznie podziękować za poświęcony czas, powtarzanie po raz nasty tego samego, zwykłą ludzką życzliwość i zrozumienie. Januszu życzę wszystkiego naj...
pozdrawiam wszystkich,
Bogusia
Forumowicz
22-01-2012, 08:42:14

Bogusiu jak mawia nasz Aniołek trzeba dać czas czasowi i wytrwałości ,cierpliwości . Mam nadzieje że będzie lepiej i w razie potrzeby oraz chęci porozmawiania jestem i w miarę mej wiedzy postaram się pomóc oby tylko przyniosło ulgę i poprawę samopoczucia ,bo to przy schorzeniach kręgosłupa to największa zmora .
Pozdrawiam Janusz
ks Janusz
Forumowicz
22-01-2012, 10:52:44

- Nie rozumiem, dlaczego mam panu zapisać środki nasenne, skoro pół nocy przesiaduje pan w barze...
- To nie dla mnie, to dla mojej żony!
- Dlaczego chirurg zawsze operuje w maseczce?
- Żeby nie oblizywać skalpela
ks Janusz
gość
22-01-2012, 13:13:14

Januszu, pilnuj tych napitków-przybędę no Torunia na pewno. Na razie przeraża mnie 4,5 godziny w pociągu. potem mszalne i znowu nasiadówka w pociągu! Poczekam na wyremontowane tory!.
Ciekawostka: podróż z Gdańska do kurortu Krynica Zdrój tylko 17 godzin 38 minut rozkładowo!!! O mój kręgosłupie -obym tam nie musiała jechać zwłaszcza po szpitalnie.
Vika
Forumowicz
22-01-2012, 16:36:35

Vika mszalne w piwnicy ? Trójniak w gardle
do krynicy lepiej jest od Ciebie lecieć samolotem wylądować na Balicach a dalej autobusem będzie krócej .
ks Janusz
gość
22-01-2012, 19:23:15

Jak zalać robaka z klasą?
Kompletnie skacowany facet obudził się wczesnym popołudniem. Na stole stało schłodzone piwo i kartka od żony: ''Jestem w pracy. Gdybyś czegoś potrzebował, to zadzwoń i przyjadę, jak tylko będę mogła najszybciej''.
Przeczytał ze dwa razy kartkę i nic nie rozumiejąc, pyta syna:
- Co ja takiego wczoraj zrobiłem? Kupiłem mamie pierścionek, przyniosłem kwiaty? Nic nie pamiętam! Może mi coś powiesz na ten temat?
- Tato, przyszedłeś rano kompletnie pijany, awanturowałeś się, a gdy mama zaczęła ci zdejmować spodnie, żebyś mógł pójść spać, krzyknąłeś: ''Won, dziwko! Ja jestem żonaty!''
gość
22-01-2012, 23:08:33

Jak zalać robaka z klasą?
Za to piszącemu ten dowcip tej KLASY BRAK, czyli klasyczne prostactwo!
gość
22-01-2012, 23:46:12

Dzieki gosciu tutaj codziennie odbywaja sie imprezy z opowiadaniem niewybrednych dowcipow a prym wioda krak i raf. Doprawdy wstyd , warto zawiadomic administracje, bo takie brudy to nie jest chyba terapia?!
gość
23-01-2012, 00:09:10

CYTat...
Dzieki gosciu tutaj codziennie odbywaja sie imprezy z opowiadaniem niewybrednych dowcipow a prym wioda krak i raf. Doprawdy wstyd , warto zawiadomic administracje, bo takie brudy to nie jest chyba terapia?!
Zdrowi niech tu nie wchodzą.....!!!!!!
A chorym takim jak MY!!!!.....ta terapia ODPOWIADA!!!!!!!!
Halina z mielopatią.......
Anonimowi goście nie są tu mile widziani...:(((

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
gość
Podejrzewam u siebie początki Parkinsona
Skończyłem 87 lat, Pewne objawy utraty sprawności są zrozumiałe. Znalazłem w sieci opis objawów wczesnego Parkinsona. Utraciłem powonienie, mój charakter pisma odpowiada opisowi symptomu Parkinsona. Nie odczuwam żadnych ubytków w sferze psychiki. Nie odczuwam problemów z pamięcią i sprawnością w prowadzeniu samochodu. Zwracam się do autorów postów na forum, .czy opisane objawy widzieli u znanych sobie osób ze stwierdzoną chorobą.
gość
Dyskopatia c5/c6
Cześć, mam zdiagnozowaną dyskopatie szyjną c5/c6 z centralną prawostronną przepukliną dyskową. Od marca miałam 3 nawroty bólowe (2 x prawa ręka- blokada ruchu, zamieniająca się w promieniujący ból od karku łopatki do przedramienia ostatni nawrót wyszedł na ręce lewej razem z drętwieniem całej ręki- trwało to dobrych parę tygodni) od lat w nocy wybudza mnie drętwiejący kark z mocnym tępym bólem głowy (ciężkość głowy do tego stopnia, że aby wstać muszę złapać przedramionami głowę i się zerwać do góry) kiedyś podczas fizycznej pracy w nocy drętwiały mi obie ręce. Lekarz neurochirurg powiedział, ze kwalifikuję się do operacji. Mam 29 lat i nie wiem czy operować czy się jednak wstrzymać, co lepsze, czy robić i odczuć komfort życia (mam nadzieję) powrót do sportu, aktywne życie bez bólu, czy czekać nie wiadomo na co ( może ta przepuklina się wchłonie? jest taka szansa)
gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
Reklama: