Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
18-01-2012, 21:39:50

do BURACZEK
rezonans można robić po 3 miesiącach PO
trzeba tylko mieć aktualny wynik KREATYNINY,bo trzeba podać kontrast.
dobrej nocki
Forumowiczka
18-01-2012, 22:13:20

Wow! - kontrolny rezonans robi się z kontrastem?
popatrz, nie wiedziałam. ten przed operacją miałam bez.
No to mi się wszystko trochę zamieszało....bo z NFZ pewnie nie ma szans na takie skierowanie, chyba żeby mi sie cos złego działo a tego bym nie chciała. A z kontrastem sama nie mogę zapłacić, nie zrobią bez skierowania.
A dlaczego musi być kontrast? przez te refleksy od implantu jest mało czytelne bez kontrastu?
Asia
Forumowicz
19-01-2012, 09:38:48

buraczek 2012-01-18 22:26:54
Raf, wszystkiego najlepszego!!!!
jesteś jeszcze trzeźwy???????
Dziękuję bardzo - jeszcze trzeźwy nie jestem
Ja też zadam pytanie po co kontrast do rezonansu ?
Implant tego wymaga ale po co jak mój zrośnie się wg mnie będzie jak jedna większa kostka?
RM z kontrastem w Łodzi to 800-900 zł .........
gość
19-01-2012, 11:46:58

co do kontrastu.....
1 lutego będę miała kontrolny rezonans,i właśnie muszę mieć podany kontrast,chyba ze względu na implant....żeby obraz był czytelny.....może.
pierwszy rezonans też miałam bez kontrastu
jak przyjdę na badanie muszę mieć aktualny wynik KREATYNINY(chodzi o to czy nerki pracują normalnie)
i najważniejsze nie płacę za rezonans
skierowanie mam od neurologa
miłego dnia
gość
19-01-2012, 11:48:48

aaaaaaaaaa
zapomniałam Raf.......
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
gość
19-01-2012, 12:09:32

Wielebny, proszę o pokutę, duuuużą za wielką głupotę, najlepiej przymusowe wyjazdowe rekolekcje.
Ja stara szyjka wzięłam się za kopytka i dostałam kopytem na szczęście nie w szyję a w lędźwiówkę. Teraz leżę i kwiczę. Ciekawe kiedy zrozumię,że nie wszystko można robić?!
Jednocześnie stwierdzam że szyja mniej boli niż dół.
Vika
Forumowicz
19-01-2012, 13:01:09

Pokuta będzie długa najlepiej przy 5L mszalnego +3,5 l przedniego trójniaka . Widzisz Kopytka kopią . Teraz nóżki do góry i rozluźnić lędźwiowy. Pozdrawiam
ks Janusz
Forumowiczka
19-01-2012, 14:17:23

Zasypane śniegiem pozdrowienia z Krynicy-uzdrowiska cudnej urody i pełnego atrakcji.
Poza walorami medyczno/rehabilitacyjnymi na wysokim poziomie można naładować akumulatory pięknym krajobrazem, kilometrowymu spacerami, kuligami,grzańcami i co tam jeszcze komu w duszy gra
Teraz zabieram się za zaległą lekturę
Trochę żal że już we wtorek kończą się urocze 3 tygodnie Z.
Forumowiczka
19-01-2012, 15:45:36

Uff przebrnęłam.Tutejsze łącze to wól, muł, żółw i slimak w jednym
Po lekturze jestem znów w wielkiej dyskopatycznej rodzinie
Z pozytywów pobytu-jest poztęp w szyi.Nie boli, nie drętwieje i chwilo trwaj.Ale to zasługa nicnieróbstwa, rewelacyjnego masażu, zabiegów cieplnych. Gorzej z kolanimi ale to nie to forum. Tu postępów brak,zdaje się że na zespół SKS leku brak
BELISO, chyba nie jestem w stanie doradzić Ci nic innego niż Janusz-kolejny neurochirug do konsultacji. Nieraz nowe spojrzenie na sytuację otwiera drogę do prawidłowej diagnostyki i leczenia.
Miłam badanie przewodnictwa nerowego kończyn górnych,ktoś wprowadził Cię w błąd.
Nie wiem skąd jesteś ale jesli Warszawa wchodzi w grę to polecam http://www.emg.org.pl/
Rewelacyjny diagnosta z dogłębną wiedzą.
Pozdrawiam Z.
Forumowiczka
19-01-2012, 15:48:20

Nie mam czasu na edytowanie, za literówki sorki-pospiech

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: