Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
01-09-2011, 16:22:22

Drogi gosciu,powiem szczerze,masz duzo sily.Ja w przeszlosci tez "swoje" przeszlam,podziwiam cie ale i rozumiem.u mnie tez bylo jak na jedne ramiona zbyt duzo.Ale od 5 lat mam wspanialego przyjaciela zycia,chociaz nie jestesmy malzenstwem.gdyby nie te bole,moglabym powiedziec ze nie jestem milionerka ale jestem szczesliwa.Chociaz boje sie ,ze jedna medyczna pomylka i moze mnie(nasz zwiazek) drogo ona kosztowac.Wspolczuje ci rowniez,bo nie jest wiadome jak dlugo to pociagniesz,a pamietaj ze jestes tez tylko czlowiekiem.I kiedys zabraknie ci samej na te wszystkie problemy sil.Pozdrawiam.Gina.
gość
01-09-2011, 18:31:25

Gino....zwracasz się do mnie Gościu....
a to ja.....Halina z mielopatią....

pozdrawiam....

Halina z mielopatią....
gość
01-09-2011, 19:54:48

WITAM WSZYSTKICH!
MAM NA IMIĘ JANUSZ.ŚLEDZIŁEM ANONIMOWO WASZE FORUM,JEST ŚWIETNE.W PONIEDZIAŁEK JADĘ NA OPERACJE SZYJNEGO I MAM DO WAS PYTANKO.CZY PO OPERACJI WRACAJĄC DO DOMU SĄ JAKIEŚ ZALECENIA CO DO POZYCJI PODRÓŻY.CHODZI MI O TO,CZY TRZEBA SIEDZIEĆ,CZY MOŻNA STAĆ A MOŻE TRZEBA LEŻEĆ? A TAK NA MARGINESIE ,TO CORAZ BARDZIEJ SIĘ BOJE,ALE POCIESZAM SIĘ,ŻE ZŁEGO DIABLI NIE BIORĄ!PROSZĘ O ODPOWIEDZ NA MOJE PYTANKO! POZDRAWIAM
gość
01-09-2011, 20:01:33

Januszu....
Piszę o sobie...oczywiście...Po operacji na 3 dobę wracałam do domku samochodem.Miałam 1oo km do przebycia...Bez kołnierza...na siedząco obok kierowcy..Nie bolało..nic się nie działo....Oczywiście kierowca musi uważać na nasze drogi (dziury)...i jechać dosyć wolno....
Będzie dobrze!!!!...:)))
Trzymaj się....i wracaj do nas....:))

Halina z mielopatią......

Dobrej bez bólu... Wszystkim życzę
gość
01-09-2011, 20:04:05

żle napisałam....nie na 3 dobę a na drugą!!!!....
W poniedziałek o 2o...skończyła się operacja a w środę po śniadaniu ..wracałam do domu!!!!

Halina z mielopatią
gość
01-09-2011, 20:27:15

DZIĘKI ZA SZYPKĄ ODPOWIEDZ.
DOBREJ NOCKI
gość
02-09-2011, 10:35:34

Witam wszystkich,
Janusz - miałam operację kęgosłupa C6C7 i wstawiony implant. Po 6 dniach wracałam samochodem (oczywiście jako pasażer) 300 km do domu. Na czas podróży lekarz zalecił mi założenie kołnierza Schanza (miękka gąbka).
Szczęśliwie dojechałam, a później co miesiąc jeżdziłam autobusem na kontrole.
Trzymam kciuki.D.
gość
03-09-2011, 11:06:54

janusz70 2011-09-01 21:54:48 WITAM WSZYSTKICH!
MAM NA IMIĘ JANUSZ.ŚLEDZIŁEM ANONIMOWO WASZE FORUM,JEST ŚWIETNE.W PONIEDZIAŁEK JADĘ NA OPERACJE SZYJNEGO I MAM DO WAS PYTANKO.CZY PO OPERACJI WRACAJĄC DO DOMU SĄ JAKIEŚ ZALECENIA CO DO POZYCJI PODRÓŻY.CHODZI MI O TO,CZY TRZEBA SIEDZIEĆ,CZY MOŻNA STAĆ A MOŻE TRZEBA LEŻEĆ? A TAK NA MARGINESIE ,TO CORAZ BARDZIEJ SIĘ BOJE,ALE POCIESZAM SIĘ,ŻE ZŁEGO DIABLI NIE BIORĄ!PROSZĘ O ODPOWIEDZ NA MOJE PYTANKO! POZDRAWIAM
gość
03-09-2011, 11:12:40

Witam, w ubiegłym tygodniu w piątek miałam operację kregosłupa szyjnego. W sobotę wracałam juz do domu. Po operacji czuję się świetnie. prawie nic mnie nie boli. zalecenie - musze nosić kołnierz ortopedyczny na spacery oraz podczas jazdy samochodem.
Pozdrawiam, powodzenia
gość
gość
03-09-2011, 11:57:14

Witam
Mam takie ogólne pytanie:
Od kogo pacjent ma prawo wymagać oceny stanu pooperacyjnego i skierowania na kontrolne MRI pooperacyjne ?
Od placówki gdzie była wykonana operacja czy od operatora.
Chodzi konkretnie o sytuację w której operator pracuje na codzień w innym szpitalu (mieście)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: