a tak wogole to ktory implant lepszy - sztywny czy ruchomy?
e_d_g 2009-10-27 15:29:38
U mnie też po operacji cofnął się niedowład ręki i drętwienie palców, ale to nie oznacza, że mogę wszystko robić tak jak wcześniej. Organizm potrzebuje czasu na zrośnięcie się implantu z trzonami, co podobno może trwać ok. 6 m-cy.
A u mnie się nasilił niedowład ręki (( a teraz nasiliło się drętwienie nóg i rak, a do tego jak lekko schylam głowę, to drętwienie ciągnie przez całe plecy, pośladki , łydki, aż do stóp
Sami widzicie różnie to bywa
Bartuzi...-piszesz nie ma się czego bać - to nieprawda jest się czego bać, tylko ignorant się nie boi, żeby nie powiedzieć tylko głupi się nie boi (cytat neurochirurga z Bródna)
Drogie dziewczyny, ja się tym razem n ie spotkam z wami na Wolskiej, bo 3 listopada to zbyt wcześnie na moją wizytę, ja muszę dorwać doktorka dopiero po 13 listopada
Byłam dzisiaj w Konstancinie i zaklepałam sobie oddział rehabilitacyjny na "zaś" , bo chwilowo nie mogę się rehabilitować, ale pani dr, która mnie tam przyjmowała rzuciła tylko okiem na to, że byłam operowana na Szaserów i zapytała - WILK? Ja na to, że dr M. - no to miała pani pecha stwierdziła lekarka.
Ale zdecydowała , że weźmie mnie na oddział tylko po wyraźnej zgodzie Wilka i stwierdziła, że po sierpniowej operacji zbyt wcześnie chcą mnie rehabilitować!!!! A mój doktorek M. kazał mi kupić ORBITREKA Pal***
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.