Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
25-09-2009, 16:49:42

rety, jutro kładę się do szpitala, telepie mnie ze zdenerwowania, trzymajcie kciuki za moje C5-6, pozdrawiam marttka
gość
25-09-2009, 16:54:12

Pójdę dalej tym tokiem rozumowania, ONI , ON i TO. Strzeżmy się !!!. Może być nie ciekawie.. Spinka wie dużo ale czy coś powie?

Irek
gość
25-09-2009, 17:15:16

Trzymaj się Marttka. Będzie dobrze. Nie ma innej opcji i już.
Forumowiczka
25-09-2009, 17:43:40

marttka, musisz myśleć pozytywnie.

krak62 2009-09-25 18:54:12 Pójdę dalej tym tokiem rozumowania, ONI , ON i TO. Strzeżmy się !!!. Może być nie ciekawie.. Spinka wie dużo ale czy coś powie? Irek

Tak. Idziemy dalej:
ONI, ON i JA, i TO. . Strzeżmy się .
Może być tak nie ciekawie, że aż wszyscy się zaciekawią.
Wiem dużo ale nie wszystko...

Czekam na ciąg dalszy...

Początkująca
25-09-2009, 19:30:38

Marttka trzymam kciuki bedzie wszystko dobrze, odezwij sie jak tylko dasz radę .

No dobra powiem wam moja tajemnicę jestem studentka pierwszego roku WSAP . Mam juz indeks i legitymację studencką .Jutro pierwszy zjazd w niedzielę nastepny . Trzymajcie za mnie kciuki .
Jak w lutym bedzie wielki huk to znaczy ze wyleciałam ze studiów
Spokojnej nocy Gosieńka
Wtajemniczona
25-09-2009, 20:02:07

Witam...........
Marttka trzymaj się będzie dobrze.
Małgosiu życzę udanego startu na Wyższą Uczelnię.....mogę tylko powzdychać i przypomnieć sobie jak to było miło studiować.........
No właśnie dlaczego nikt nie pisze 14 księgi....
i co z spotkaniem 3 czy 10......
ADA
gość
25-09-2009, 20:06:20

Marttka to nornalne, że się denerwujesz. My też tak samo sie zachowywalismy. Będziemy myślami z Tobą (tylko pozytywnymi).

Gosieńko podejmujesz się trudnego, ale ciekawego wyzwania. Moje gratulację. Będę trzymać kciuki.

Pozdrawiam Dorota
gość
25-09-2009, 20:07:50

Marttka uszy do góry będzie dobrze musi być dobrze trzymam kciuki tylko po operacji pamiętaj bez szaleństw oszczędzać sie ile się da Janusz
gość
25-09-2009, 20:54:27

Marttka, ja również trzymam kciuki jestem dość świeża po operacji, więc szczególnie rozumiem Twój strach

Gosieńko, ja studia skończyłam w 2007 roku i mówię Ci , to bardzo odmładza, a poza tym wiem z doświadczenia, że ludziki trochę starsze są bardziej ambitne
Stypendium przez 5 lat...hmmm, to były czasy, dawali kasę za nic

Jakoś ostatnio nie byłam zbyt aktywna na forum, więc nie wyłapałam wątku KSYMENY...oświećcie mnie!!!

Pozdrawiam wieczorową porą...
Renata
Początkująca
25-09-2009, 23:25:41

Spinko, pytasz czy przywiodły mnie na forum problemy z kregosłupem ? A któż inny gości w tym przemiłym Towarzystwie jak nie dyskopaci. Mam nadzieję ,że zaakceptujecie moją obecność mimo pewnej dozy nieśmiałości.
Posiadam trochę doświadczeń , którymi chętnie się dzielę wiec może w tym gronie okażę się przydatna.
Pierwsze słowa wsparcia pragnę skierować do Marttki
bo to Ona jest teraz w gorącej potrzebie. Marttko, znam tych ,,facetow'' z Szaserów -spokojna głowa , wszystko będzie ok, to super spece .
Tamaro , nie ejstem neuro.... wiec moja opinia na temat MRI nie ma merytorycznej wartości , na amatorskie spojrzenie , bywają tu znacznie gorsze .Nabardziej ieprawidłowe to wytworzenie kyfozy a poza tym upłynłeo juz 6 lat wiec czas pewnie zrobił swoje . Nikt Cię Tamarko nie potępia , kazdy jest kowalem swojego losu , wybiera własną drogę i jęsli czujesz się w miare dobrze to tak trzymaj tylko ontroluj sytuację .
Renatko , znów czarna noc zatsła piszącą ,na priv odpisze , pamiętam ale o tej porze koncept się kończy .
z powążniem
Ksymena Wejwer :):):)
Wielebny , znów oplułam momnitor ze śmiechu

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: