Ksymena czy jak ją tam Wielebny przechrzcił pyta kto z Forumowiczów ma dobre uklady z Adminem?
W czym rzecz .Od jakiegoś czasu obecna Ksymena próbowała legalnym sposobem dokonać rejetsracji i logowacji :) -porażka .Ksymena poprosiła o wsparcie merytoryczno-techniczne Wielebnego z legalnymi (+-)danymi -porażka .Widać admin uznał ,że jestem persona non grata .Wielebny uzył niezwykłych mocy rwąc sobie przy okazji włosy z głowy przy piętrzących się trudnościach i tym sposobem Ksymena zagościła.
Nie jestem zbytnio a nawet wcale przywiązana do tego nowego wizerunku ale nawet Wilebny nie ma dalszej mocy dokonania cudu zmiany wizerunku .
Janusz jedyne pocieszenia dla Ciebie że masz już gotową tonsurkę jak na duchownego przystało po tym rwaniu włosów
To tyle tytułem przydługiego wyjaśnienia skąd ja i co ja za jedna :)
TAMARO podejrzewasz ,ze źródelm Twoich dolegliwości moze być jakieś zadawnione ugrezienie przez kleszcza .Podam Ci link do froum bolerioza .
http://forum.gazeta.pl/forum/f,26140,Borelioza.html
Tam to dopiero się naczytasz ale jesli Twoje podjerzenia są słuszne to chyba jest to właściwe miejsce do zgłębiania wiedzy w zastarzałych przypadkach .
Wspomniałaś o dobrej reakcji na antybiotyki ,może jeszcze pójdź w kierunku diagnostyki chorób reuamatoidalnych i w szerszym zakresie autoagresywnych .
Szyjki zainteresowane spotkaniem w sobotę 3 października , mam nadzieję ,że w jak największym gronie może zacznijamy juz powoli konkretyzować plany. Na początek godzinę biorąc pod uwage ,że niektóre osoby byłyby dojeżdżające .
Co do miejsca to może , gdzieś w okolicach ściłego centrum lub Traktu Królweskiego żeby dla wszystkich było łatwo dostępne .
Dla wszystkich mniej i bardziej radosnych dobrego dnia
Zosia vel Ksymena W.