Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
25-09-2009, 10:53:41

Gosieńko, skoro nie chcesz sie z nami podzielić szczegółami, wypada mi tylko szczerze życzyć powodzenia na nowej drodze
Janusz, niedobrze mi się zrobiło, jak sobie poczytałam ile razy Ci defasonowali biedna szyjkę. To ja rezygnuję, dziękuje bardzo
Zosiu, ja też sie przyłączam do chóru wielbicieli, choć wole Cię widzieć tu z nami, niż w niebie, gdzie anielskie miejsce.
A co do koloru forum, to u mnie ma kolor mojej duszyczki - snieżnobiały Ciekawe skąd te rózne barwy u różnych osób.
gość
25-09-2009, 11:30:21

Spinko myślę że sprawa Ksymeny W wyjaśni się w krótce

Gosiu podziwiam Twoją odwagę ja już bym się na to nie pisał ale wierze w Ciebie dasz rade a my będziemy wspierać Twoje decyzje przecież jesteś jedną z nas Czyli szyjka ja Trzymam kciuki za Twoją pomyślność

Aniu Nie wolno Tobie tak podchodzić do tematu bo możesz spowodować większe szkody A CZY WARTO?widzisz tak jak pisałem moja głupota i brak wyobraźni spowodowały takie a nie inne skutki gdybym może poszedł wcześniej do lekarza a po operacji oszczędzał sie jak mi kazano może nie były by takie skutki jakie są dla tego zawsze ostrzegam by nie dopuścić do długotrwałych ucisków na nerwy bo skutki mogą być już nie odwracalne .

Dorotko czy przypadkiem nie zaczęłaś zbyt mocno szaleć i teraz odczuwasz skutki zbyt intensywnych prac pomyśl i oszczędzaj się

Pozdrawiam Janusz
gość
25-09-2009, 11:32:45

u mnie panuje dzisiaj zgniła zieleń
Forumowiczka
25-09-2009, 12:00:54

amadobo 2009-09-25 12:53:41
A co do koloru forum, to u mnie ma kolor mojej duszyczki - snieżnobiały Ciekawe skąd te rózne barwy u różnych osób.

Myślę, że wszyscy jesteśmy daltonistami .
A tak naprawdę to kolorów przecież nie ma, nie istnieją... widzimy tylko to, co nam się wydaje...
cały internet jest jedną wielką iluzją, która prowadzi donikąd...

Sprawa Ksymeny W. nie wyjaśni się w pełni. Nawet jeżeli wkrótce - to w niewielkim stopniu.
I jak z każdy byt internetowy, tak samo jak ja i Wy,
Ksymena W. będzie tylko iluzją .
Każdy będzie ją widział inaczej - tak samo jak kolory forum.
Zupełnie nie rozumiem waszej dziwnej pewności co do spraw niepewnych, zwiewnych i iluzorycznych...

Pamiętajcie... nigdy nie wiecie, z kim rozmawiacie...

gość
25-09-2009, 13:24:15

Spine 2009-09-25 14:00:54
amadobo 2009-09-25 12:53:41

Myślę, że wszyscy jesteśmy daltonistami .
A tak naprawdę to kolorów przecież nie ma, nie istnieją... widzimy tylko to, co nam się wydaje...
cały internet jest jedną wielką iluzją, która prowadzi donikąd...

Sprawa Ksymeny W. nie wyjaśni się w pełni. Nawet jeżeli wkrótce - to w niewielkim stopniu.
I jak z każdy byt internetowy, tak samo jak ja i Wy,
Ksymena W. będzie tylko iluzją .
Każdy będzie ją widział inaczej - tak samo jak kolory forum.
Zupełnie nie rozumiem waszej dziwnej pewności co do spraw niepewnych, zwiewnych i iluzorycznych...

Pamiętajcie... nigdy nie wiecie, z kim rozmawiacie...

Na litość Spinko co z Taką nostalgią i żalem stało sie coś?
Forumowiczka
25-09-2009, 13:56:34

A stało się? Bo ja nic o tym nie wiem...
gość
25-09-2009, 14:12:59

Myślę Spineczko że komitet do Ciebie zadzwoni i wyjaśni a ja proszę o uśmiech a nie takie smucenie się Pozdrawiam Janusz
gość
25-09-2009, 15:52:13

Zgadzam się ze Spinką ONI są pośrut nas.

Irek
gość
25-09-2009, 16:27:09

jakoś weckendowo się zrobiło spokój cisza nawet 14 ksiega się dalej nie pisze Spinka nie w humorku smutno i nostalgicznie
Forumowiczka
25-09-2009, 16:31:33

krak62 2009-09-25 17:52:13 Zgadzam się ze Spinką ONI są pośrut nas.

Irek

Zgadzam się. Ze wszystkim i na wszystko.
ONI są a nawet I ON jest pośrót nas.
Śrut...

Jakie smucenie? To plotka.
Mam doskonały nastrój.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
gość
Wynik rezonansu magnetycznego głowy z kontrastem
Dzień dobry, miałem wykonany rezonans głowy z kontrastem z powodu historii tętniaków w rodzinie. Tętniaków nie wykryto ale : W zakresie podkorowej istoty białej obu półkul mózgu widocznesą pojedyncze, bardzo drobne ogniska hyperintensywne w sekwencjach T2-zależnych, wielkości do 2mm(na granicy widzialności, możliwe do uwidocznienia jedynie w sekwencji wykonanej drobnymi warstwami). -Zmiany te nie ograniczają dyfuzji, nie ulegają wzmocnieniu kontrastowemu - ich charakter niespecyficzny - w pierwszej kolejności w różnicowaniu uwzględnić należy drobne ogniska degeneracji naczyniopochodnej. Mężczyzna 32 lata. Czy jest się czym martwić? Jakie mogą być przyczyny i leczenie? Nie mam objawów. Pozdrawiam
gość
Entezopatia
Witam, Rozpoznano u mnie przodopochylenie kręgosłupa szyjnego u ortopedy poprzez wykonanie badania RTG. Byłem u neurochirurga i potwierdził ową przypadłość oraz wystawił mi rozpoznanie Entezopatia w zakresie kręgosłupa, Opis: Bóle w odcinku C bez promieniowania kończynowego. W wykonaniu Mri nie uwidoczniono kompresji struktur nerwowych. Ból jest najpewniej wynikiem entezopatii i wyrodnienia stawów miedzykręgowych. Proponuje leczenie zacząć od laserowego odnerwienia segmentów C4-C7 dx. Chciałbym się zapytać czy owa technika daje duża ulgę w bólu ? czy któryś z lekarzy specjalistów miał podobny przypadek do mojego? Jakie są jeszcze możliwości leczenia mojej przypadłości, która bardzo mi sprawia ból od samego rana do wieczora ;/ Czy po terapii laserem można jakoś wyćwiczyć kręgosłup aby tak bardzo nie naciskał na szyję ? Proszę o pomoc bo zabieg kosztuje 3000 zł i nie wiem czy warto się na niego decydować?
Reklama: