Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
25-09-2009, 05:46:09

Reanatko, Agnieszko, Emilko @ odebrłam. Dziś wróciłam późno, odpiszę w pierwszej możliwej wolnej chwili , pewnie jutro wieczorem .
Bardzo dziękuję WSZYSTKIM za ciepłe ,anielskie słowa .(...)
Dobrej nocy i jeszcze lepszego dnia .

Trochę na luzie -co z terminem spotkania ????
Czy 3.10 odpowiedni???

Zosia

Wygląda na to, że odpowiedni .
Czekam na e-mail od Ciebie.
Początkująca
25-09-2009, 06:23:56

próba mikrofonu
Początkująca
25-09-2009, 06:26:33

następna próba mikrofonu
gość
25-09-2009, 06:45:11

widzę jakieś nowości na forum co to sie dzieje ???????

Spinko proszę napisz mi co myślisz o wypowiedzi księdza mam nadzieje że Twój dom nie chodzi w posadach. Janusz wielebny
Początkująca
25-09-2009, 06:55:12

Witam wszystkich w piatkowy poranek .

Janusz jak dzisiejsza Twoja nocka Brayan dał pospać ?

Zosienko nie czeriwń sie jestes naprawdę anioiołem i wszystkie te pochwały należą sie Tobie .

Trzymajcie za mnie kciuki rozpoczynam dzisiaj nowy etap w swoim życie .

Wielkie buziaczki dla wszystkich .Gosieńka
gość
25-09-2009, 07:06:58

Gosieńko, co to znaczy, że dzisiaj zaczynasz nowy etap życia?
Janusz jak czujesz się dzisiaj? Mam nadzieję, że lepiej
Pozdrawiam Dorota
gość
25-09-2009, 07:20:04

Gosieńko Dorotko czuje się dzisiaj w miarę dobrze chociaż w nocy nie udało mi się zasną lecz nie powodem był Brayan tylko moje obolałe mięśnie i kości ale humor dopisuje słonko świeci i jak mówią cieszą się dzieci i również ja miłego dnia Janusz
Wtajemniczona
25-09-2009, 08:00:07

Witam.........
Gosieńko jak rozpoczął się twój nowy etap w życiu...

Zosiu, wcale nie masz powodów do czerwienienia się ,no chyba ,że z dumy to jest to dopuszczalne.Jesteś naszym Aniołem Szyjkowym i nic tego nie zmieni, o każdej porze dnia a widzę i nocy dajesz nam cenne rady jak żyć i radzić sobie w nowej rzeczywistości a, że życie nie szczędziło Ci doświadczeń to tylko Twoja dobra wola ,że dzielisz się z nami ........za co Ci dziękujemy i prosimy o więcej, ale tylko wówczas jak starczy Ci sił, bo w tym wszystkim pamiętaj o swoim zdrowiu.
Ja trochę zwalczyłam objawy przeziębienia, ale bardzo boli mnie kręgosłup i ramiona, że ponownie chodzę skulona dziś jeszcze mają przyjechać z wizytą koleżanki z pracy, więc muszę doprowadzić się do ludzkiego wyglądu.Pozdrawiam.ADA
Forumowiczka
25-09-2009, 08:51:08

kołnierzyk 2009-09-25 08:23:56 próba mikrofonu

Nie mam pojęcia i absolutnie żadnej wiedzy o tym, co dzieje się na forum.
Moge się wypowiedzieć jedynie w sprawie koloru. Ktoś napisał, że forum jest różowe... . Nie wiem, może na monitorze tego ktosia, bo u mnie ma kolor bardzo jasnego kakao i brązu... takiego jak czekolada mleczna .

Kim jesteś Ksymeno W. i czy sprowadzają Cię do nas sprawy kręgosłupowe?

ADA, u mnie dziś te same objawy...
Początkująca
25-09-2009, 10:18:26

Powiem wam za kilka dni o swoim nowym etapie w życiu, bądzcie cierpliwi , najpierw sama musze sie z tym oswoić.
Janusz wie o wszystkim powiedziałam mu na spowiedzi ale jego obowiązuje tajemnica spowiedzi .
Pozdrawiam Gosieńka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: