Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
06-03-2013, 17:12:34

Renatko, co do "marcowych szyjek". to jeszcze Kasia (kasiafo) ma mieć operację w marcu. Chyba ma termin na 19 marca. W grupie raźniej
Piotrze, teraz robię dokładnie tak jak napisałeś. Jak coś leży to nie podnoszę. Najwyżej przesunę nogą aby nie nadepnąć
Pozdrawiam
Wtajemniczona
06-03-2013, 17:23:02

Agnieszko (agachrb) którego masz operacje w Opolu?
Może też w marcu? To Kasia też marcowa szyjka
Bogna dziękuję za wsparcie i dobre słowa. Musimy się wspierać. Bo to zawsze troszkę pomaga. Renata
gość
06-03-2013, 18:34:19

agachrab 2013-03-06 18:12:34 Renatko, co do "marcowych szyjek". to jeszcze Kasia (kasiafo) ma mieć operację w marcu. Chyba ma termin na 19 marca. W grupie raźniej
Pozdrawiam
się☺ melduję bo piszecie o mnie i czkawki dostałam :D
witam szyjki ... dziewczyny nie myśleć o ucieczkach żadnych.... z reguły tak bywa ... jak tak u dentysty mam...przed drzwiami gabinetu boleć przestaje... nie dajcie sie zwieść.
Ktos dobrze napisał... póki nie boli bardzo macie pewne ze PO będzie szybki powrót do normalności... im dłuzej objawy sie utrzymują tym moze być to wolniejszy proces... tak też tłumaczył mi lekarz. Ja bym dużo dała za dzionek bez bólu niestety...ale to i mobilizacja do operacji.... czekam na nią jak na gwiazdkę :D
I odliczam oczywiście za 12 dni do szpitala...operacja 19.03 :D
Początkująca
06-03-2013, 18:53:05

Witam.Po przeczytaniu kilku postów chyba opuścił mnie strach przed za co wielkie dzięki. A zatem i ja dołączam do marcowych szyjek ( operacja 16 marca ).
Na forum trafiłam kilka miesięcy temu,szukając namiarów na dobrego neurochirurga.Zosia udzieliła fachowych porad,podniosła na duchu i od tej pory tak sobie Was czytam
. Pozdrawiam cieplutko i wierzę ,że po, będzie tylko lepiej.
baszas
Początkująca
06-03-2013, 19:03:51

Witam :)
I ja dołączam do marcowych szyjek operacje mam 18 marca .
trafiłam tu z ciekawości , co i jak operacja bedzie przebiegać . Dowiedzialam sie duzo z tego forum i juz mniej więcej" chyba " wiem jak bedzie to przebiegac :)
Mniej jest we mnie strachu , bo nie ukrywam ,mam stracha .
Ela
Początkująca
06-03-2013, 19:11:35

raf 2013-03-06 14:55:05
piotr19 2013-03-06 09:27:34
Elcia122 Peryskop do góry.
Przecież Elcia122 nie ma peryskopu chyba , że Elcia122 to "on" .
no nie, ja nie mam peryskopu i jestem Ela i jestem kobietą " :)
Ela
Wtajemniczona
06-03-2013, 19:37:30

Witam
Witam wszczególnie "nowe" szyjki PRZED.Czy jest ktoś z lubuskiego ?
Karolina
gość
06-03-2013, 21:02:54

Dobry wieczór :)
Janusz - rura z wydechem sobie poradzi - jestem o to spokojna:) Kuperek oszczędzaj ;) wszak niebawem weekend majowy więc na szlak czas wyruszyć. Góry, które kochasz, czekają na Ciebie.
Szyjki PRZED - ( rety co za wysyp ) proszę o poświęcenie odrobiny czasu i przeczytanie wraz z zapamiętaniem kodeksu szyjek autorstwa Zosi (hamer) Po pierwsze zajmie to Wasz czas a po drugie uzmysłowi, że PO - jeśli ma być dobrze - trzeba o siebie zadbać bez względu na wszystko. Czas zrastania implantów tak naprawdę jest różny i od wielu czynników zależny. Regeneracja również przebiega indywidualnie i nie ma co generalizować, że miało być tak a jest tak. Ważne - przed operacją nie nabawić się infekcji i zabrać ze sobą do szpitala dużą dawkę pozytywnego myślenia oraz niesamowitą porcję optymizmu. Z doświadczenia wiem, że fajnie się innym radzi a ludki przed operacją wiedzą swoje. Nie ma sensu tracić energii na zamartwianie się. Wybraliście swoich operatorów, odbyte konsultacje - czas na cięcie :)
Pozdrawiam serdecznie.
Bogna
Wtajemniczona
06-03-2013, 21:36:41

baszas ja też mam 16 marca w Wałbrzychu. Mam 3 poziomy. A ty gdzie się operujesz . ? Wychodzi na to że najpierw my później Ela ( elcia 22) i Kasia ( kasiafo) . Marcowe szyjki grupa nam się rozrasta. . Pozdrawiam Renata
Początkująca
07-03-2013, 06:22:12

Witam!
Reniu,operację mam w Suwałkach.Myślę,że trafiłam w fachowe łapki to i strach mniejszy........ale ......no właśnie to "ale"spać nie daje.
Bogna-racja-choć wiem z Waszych postów,że decyzja o operacji była słuszna,obawy rosną z każdym dniem im bliżej "do".
Miłego dnia!
baszas

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: