Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
06-03-2013, 11:27:53

Witajcie Dziekuję wszyskim za wieści. Są wazne wszyskie, czytam dokładnie.
Szkoda że zeżarło długi post Stokrotki .Mam wiele wspólnego z Tobą , choćby bolący lędźwiowy i pracohollizm.Jak sobie z nim poradzić ?
Kusi wszystko co niezrobione jak zakazany owoc
Powiedziałam sobie wczoraj przed pójściem spać że wyjdę na prostą tak jak Stokrotka .A tu proszę , wpis od Stokrotki o północy i dobre wieści .
Agachrab z tym niejszym bólem to jest chyba tak że to z powodu pogody.Mnie też trochę mniej boli ale nastrój kiepski bo wiosna cudowna a ja do remontu generalnego .
Pozdrawiam , zdrowia życzę .
Karolina
Wtajemniczona
06-03-2013, 11:56:13

Karolino, też mi się wydaję, że lepsze samopoczucie jest dzięki pogodzie, bo przed tym to szkoda gadać. Jak słońce zaświeciło, to od razu lepiej. Strach się bać jak będzie jakieś załamanie pogody
Taka ładna pogoda z jednej strony działa na człowieka pozytywnie a zdrugiej właśnie ta świadomość że jesteśmy do remontu my a nie nasze mieszkania zasmuca. Zamiast wziąć się za wiosenne porządki w domu, bierzemy się za wiosenne remonty naszych szyjek
U mnie rozsądek i ból skutecznie powstrzymał mój pracoholizm, choć korci, korci i kusi wszystko co nie zrobione (jak ciebie)... Staram się nie zuważać rzeczy nie zrobionych. Łatwo nie jest ale "idzie przywyknąć". Ktoś kiedyś napisał na forum: "Upadło, a niech leży". Stosuję się do tego i wykorzystuję już teraz mój palec wskazujący. Schylać się i pochylać nie mogę, bo to znacznie pogarsza mój stan. Domownicy (choć niektórzy jeszcze z pewnymi oporami) robią to za mnie. Mam nadzieję, że się przyzwyczają
Wtajemniczona
06-03-2013, 12:33:47

Witaj Aga
Pisz dużo i dokładnie .Życzę powrotu do zdrowia i do pracy.Ja pewnie juz nie wrócę bo teraz ledwie sobie radzę a potem ..... ? Mam ten sam zawód co Ty. Wazniejsze jednak żeby wrócić do życia i poczucia szczęścia.
Karolina
Forumowicz
06-03-2013, 13:55:05

piotr19 2013-03-06 09:27:34
Elcia122 Peryskop do góry.
Przecież Elcia122 nie ma peryskopu chyba , że Elcia122 to "on" .
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Wtajemniczona
06-03-2013, 14:51:45

Witaj Elcia
No to już niedługo będzie PO i zaczniesz zdrowieć.Przede mną jeszcze daleka droga do operacji .Pozdrawiam.
Karolina
Forumowicz
06-03-2013, 15:28:39

No tak Bogna tuning przeprowadzony byle rura wydechowa dobrze działała
Lekarz do lekarza:
- Mam dziwny przypadek. Pacjent powinien już dawno zejść a on zdrowieje.
- Tak,... czasem medycyna jest bezsilna.
ks Janusz
Wtajemniczona
06-03-2013, 15:59:42

witam
Wraz z wiosennym powiewem coś u mnie zgrzytnęłło i wykręciło ale na szczeście przyjęło się czyli przewiew meteopacyjny za mną.Tutaj pozdrawiam meteopatów,jak zawsze łączę się ze wszystkimi obolałymi i wpisywać się bo ja nie chcę być sama z tym wszystim.w kupie raźniej!!

Pozdrowienia od Halinki(z melopatią dla wiadomości dla nowych szyjeczek)ze Szczecina.Niestety nie wczasuje się tylko dopatruje chorej mamy i niestety nie czuje się za dobrze ale trzyma się jak może.Pozdrawia wszystkich gorąco.
A ja niedługo sprawdzę jak tam z masażystami w Kamieniu P.i czy da się tam przeżyć bo słyszałam,że marnie karmią chyba,że stanę nad zalewem bo chyba rzucają chlebek mewką,No cóż powiem,że to większy gatunek mewki środkowopolskiej jakby co

Ciekawe co u Irka bo jakoś smutno,i oczywiście u Zosi?
pozdrawiam cieplutko
Kasia
Początkująca
06-03-2013, 16:18:30

witam :)
kilka dni mnie nie było na forum i tyle stron do czytania... ale dam radę i to jeszcze przed wyjazdem do uzdrowiska ;)
Kasiu, szkoda, że nie jedziemy w jednakowym terminie, bo wtedy razem byśmy "zdobywały" Kamień. W tym przypadku utorujesz mi drogę w mieście, a ja pomogę dźwigać zdobyte jedzonko. Jestem jeszcze przed, więc mogę nosić więcej niż te 2kg.
Do mojej operacji jeszcze parę miesięcy, więc nie odliczam dni, by nie ogarnęła mnie "głupawka" o której ktoś tu na forum wspominał.
Pozdrawiam pogodnie i bezbolesnych chwil wszystkim życzę
Mam jeszcze pytanie do tych szyjek bardziej obeznanych, niż ja- niedługo kończy mi się świadczenie rehabilitacyjne, a do operacji kilka miesięcy, czy mam szansę, by dostać rentę?
Forumowicz
06-03-2013, 16:43:21

Witam Agachrab nawet niemyśl z tym nawianiem,a gdyby tak to pomyśl ,że jutro niebedzie bolało.Najlepiej mów sobie tak w kółko-pomaga.Z tym jak coś leży to niepodność mozesz noga przesunąć by nienadepnąc.No i idziesz dalej.Dasz radę.Raf elcia w poscie uzyła formy że to ona bez błędu o ile to prawda.Anianit z tym noszeniem to naprawde uważaj mi nikt niepowiedzial wiec dzwigałem -lepiej ostrożnie bo cos poleci.piotr:::::Przyszła panna młoda pyta swojej mamy:"Mamo,powiedz mi co dzieje sie z tym całym miodem z miesiąca miodowego?".mama odpowiada:"Widzisz dziecko ,w noc poślubną cały ten miód wsiąka w pana młodego i robi sie z niego STARY PIERNIK "
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
Wtajemniczona
06-03-2013, 17:04:32

Kasiu ( kazulu) dziękuje za pozdrowienia i Tobie też wszystkiego dobrego.Dużo zdrówka
Agnieszka (agachrab) do mojej operacji 10 dni !!
Ja też b.boję a do tego dużo lepiej się czuję i mam tyle wątpliwości. Staram sobie to tłumaczyć i nie wyolbrzymiać ale to trudne... Każdy to rozumie co jest lub był przed .
Będe się odzywać. Pozdrawiam Elę ( Elcia22) która ma też operację tuż tuż. Jak ktoś ma operację w podobnym terminie dajcie znać.Będziem marcowe szyjki

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: