Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
14-02-2013, 21:50:19

http://www.youtube.com/watch?v=r4p8qxGbpOk
I nie trzeba nic więcej mówić w Walentynki ... Wszystko czego ci potrzeba to miłość :)
Pozdrawiam Walentynkowo
Taki, co lubi wcześnie wstawać - ranny ptaszek w głowę
Wtajemniczona
14-02-2013, 21:52:14

Witam
Przecież i tak będziemy jechać latem nad morze . Nie możemy się nie spotkać z Piotrem.On jest marynarzem i chyba na czymś pływa , chyba że znowu coś pomyliłam .Proponuję zeby Piootr zabrał nas na wyspę Wolin.A potem pojedziemy do Rewala , Niechorza itd
Karolina
Wtajemniczona
14-02-2013, 21:56:55

Peerpetuum
Walentynki już minęły.Trzeba patrzeć przyszlościowoi przyjemnościowo więc lato i morze.Pomijam Dzień Kobiet i Wielkanoc .Za mala skala przyjemności .W poim wieku ma się juz duże zaopotrzebowanie na przyjemności .
karolina
Wtajemniczona
14-02-2013, 22:00:55

Witam
Przepraszam, głupawka mnie chyba sięgnęła.
Karolina
Wtajemniczona
14-02-2013, 22:05:42

Karolino, operację mam mieć w Opolu. Co do wakacji, to fajnie jest choć przez chwilę pomyśleć o morzu, słońcu, ciepełku...
Głupawka to dobry znak
Wtajemniczona
14-02-2013, 22:16:45

PEERPETUUM
Jak twoje gardło ? Martwię się o mój glos , ktory czesto muszę podnosić niestety. Chyba utknę w domu i po pracy ale po co. Sprzątać nie wolno , czytać nie wolno , ręcznych robótek nie wolno a sufit mam nudny i bialy a malować też go nie wolno tylko ogladać.Chyba deprecha.
Karolina
Wtajemniczona
14-02-2013, 22:21:19

Ktoś kiedyś o takich jak my mówił zwierzętka ozdobne.Jakbym go dopadła to wszystkie dyski bym mu powybijała o swoich nie myśląc ani przez moment
Karolina
Forumowiczka
15-02-2013, 07:55:42

du250669 Sprzątać nie wolno , czytać nie wolno , ręcznych robótek nie wolno a sufit mam nudny i bialy a malować też go nie wolno tylko ogladać.Chyba deprecha.
Karolina
eeee tam. Czytać wolno i czytać należy. Po prostu robisz to leżąc na boku :)
ja dostałam dosyć dużo z ubezpieczenia po operacji, kupiłam dobrej jakości tablet i leżąc na boku w przytulnym łóżeczku korzystałam z dobrodziejstw "chomikuj" :)
Asia
Początkująca
15-02-2013, 08:21:15

Witam,głos mam normalny może trochę słodszy jak proszę synową o pomoc z nudów podszkalam niemiecki .Pozdrawiam
Forumowicz
15-02-2013, 08:21:57

Dobry dzionek PERTSKOPKOM tym z bólem i bez.Z pochmurnej wyspy Was pozdrawiam.No i płeć piekna sie rozkreciła-Swietnie jest i zajecie.Wczoraj długo byłem na nogach-lezakowalem 3 godziny.Dzisiaj jest z doładowaniem.Elba masz racje małżeństwo nic nie zmienia u partnerow-to bajka.Ale pracować nad soba trzeba i to cięzko.Dana nieobchodze tych swiat,bo świat byłby nudny i skazany na kilka radosnych dni w roku.Świetuję kazdy dzien w szczególności kazdy w ktorym moge być z żona nad morzem przejść sie.To jest tak jak kocha sie Kobietę i morze.Między wyspami Uznam i Wolin kursuja promy w centrum miasta o nazwie "BIELIK" od 1 do 4.To aktualnie mój warsztat pracy.Taki prom nie wyjdzie na rede i w morze wiec dalszy rejs jest niemozliwy.Agachrab Uwielbiam siedzieć na plazy oczywiście latem,teraz bardzo modne są spotkania na plazy wieczorem i puszczanie lampionów.Taki wieczor zostaje w pamieci na dlugie lata.Co roku tak spędzamy czas z przyjaciółmi.Dnia bez bólu no i optymizmu na dni następne dla wszystkich szyjek.Jak dekielek się porusza to zapraszam do galerii mam troszke zdjeć z nad morza-piotr.to na razie
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: