Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
07-01-2014, 20:38:21

Zabcia relax nie nakręcaj się!! Bo psychika jeszcze dołoży.. Jak mówi Spinka warto być cierpliwym i zaczekać na wyniki rezonansu...
Aprpop spotkanka - jeśli przyjmieciw uporczywie rehabilitującą się nieoperowaną szyje - to ja się piszę tego 8 marca
Serdecznosci!!
Ela
Forumowiczka
07-01-2014, 20:58:09

Zabcia jak rezonans wyjdzie dobrze to najpierw wypij toast z radości :)
A potem poszukaj kogoś (neurologa-ortopedę-rehabilitanta), kto potrafi diagnozować lub wykluczyć TOS - to by był chyba następny podejrzany, ale nie wybiegajmy aż tak do przodu. Poczekaj na opis.
Asia
Wtajemniczona
07-01-2014, 22:50:55

Żabcia,
dołączam się do tego, co piszą dziewczyny. najpierw wynik MRI. pisz, poczytamy. rzucimy niefachowym okiem. pocieszymy. a decyzja i tak należy do Ciebie. ale rehabilitacja w pierwszej kolejności. porządna.
tylko nie cwicz do czasu wyniku/ konsultacji u fachowca.
i nie martw się. toaścik za dobry wynik MRI wskazany :) Spinka, świetny pomysł :):):) co preferujesz?
czytałam, ze KIEDYŚ na forum spotykano się przed kompami, aby wypić toast czym kto woli. może wznowić ten zwyczaj? żeby stare (stażem oczywiście) szyjki mogły się z nowymi zintegrować ;)
pozdro :)
Wypadek 02.2009. długa rehabilitacja. zabieg 14.11.2013 (dyscektomia c5/c6, stabilizacja przestrzeni PEEK Cornestrone)
Początkujący
08-01-2014, 08:58:06

Witam wszystkich
U mnie juz mineło dwa tygodnie po operacji, nie jest zle; czasem boli a czasem nie, jeszcze mam problemy ze znalezieniem pozycji do snu w nocy, ale jakos sobie radze - jak musze to cos łykam przeciwbólowego, co do spotkania to wstepnie tez sie pisze - jestem z Lublina więc do Warszawy mam rzut beretem, pozdrwiam wszystkich
Początkująca
08-01-2014, 10:25:12

Dzięki :) No to czekam. I zabieram się za nieszczęsne projekty na studia.
Wtajemniczona
08-01-2014, 12:03:37

elba pewnie że dołacz do spotkania, mnie nie przeszkadza że jesteś rehabilitowana tylko, albo aż, życze ci żebyś nie dołączoła do grona "po" ale sama wiesz wcześniej czy później....ja nie żałuje swojej decyzji o operacji, czasami coś tam, coś tam, ale w sumie jest dobrze, pracuje, żyje i jest naprawde ok, przede wszystkim nie mam bólu głowy i nie biore tabsów p.bólowych a to już sukces i naprawde żyje jak 10 lat temu jakbym nie była chora na dyskopatie
zembor to prawie ziomale jesteśmy, myśle ze za 2 miesiące to spokojnie dasz rade pojechać
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...? 7 luty 2013 operacja C5/C6 i C6/C7 implanty typu Zero-P klinowe firmy Synthes
Forumowiczka
08-01-2014, 19:06:53

elba1 2014-01-07 21:38:21
Aprpop spotkanka - jeśli przyjmieciw uporczywie rehabilitującą się nieoperowaną szyje - to ja się piszę tego 8 marca
Serdecznosci!!
Ela
Jasne, że przyjmiemy.
Tylko musisz ostatnią listę skopiować i się dopisać.
Wirtualnego picia się niektórym zachciewa?
Ależ oczywiście jestem za!
Mówcie tylko co, kiedy i z kim ;)
Spinka e-mail: myspine@gazeta.pl grudzień 2006 - operacja c6/c7 czerwiec 2009 - operacja c4/c5 neurochirurg - dr Arkadiusz Wilk
Początkująca
08-01-2014, 20:15:44

witam cieplutko :) dziś moja "studniówka" :)... czyli 100 dni PO... stan może nie jest zadowalający, ale jakoś sobie radzę... obecnie korzystam z rehabilitacji stacjonarnej, a później konsultacja z moim oeratorem.
operacja: 30.09.13; discektomia C6C7 ze stabilizacją międzytrzonową LFC 5mm peek
Początkująca
08-01-2014, 20:27:29

A propos tego wirtualnego picia ;) kto jest chętny, by w ten sposób dotrzymać towarzystwa Szyjkom w stolicy?... bo ja chętnie :)
niestety tym razem nie dotrę do W-awy, ale za Wasze zdrówko Kochani, mogę wypić... nawet jeśli tylko wirtualnie :)
A może jakieś spotkanko gdzieś w Wielkopolsce? :)
operacja: 30.09.13; discektomia C6C7 ze stabilizacją międzytrzonową LFC 5mm peek
Wtajemniczona
08-01-2014, 20:37:16

Spinka AVE!!
1.Spinka - Ożarów Mazowiecki / Warszawa
2.Ada - Wyszków
3.Dorotka - Ostrołęka
4.Bogna - Grabina/Warszawa
5.Basiax - Warszawa
6.Ilka- Mława
7.Zosia - Warszawa
8. Grazik-Legionowo
9. Niematahari - Ostrów Wielkopolski
10. Ania - Siedlce
11. stokrotka - Puławy
12. Ela- ok. Bydgoszczy

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: