witaj piotrze
wynika lada chwila będą, okres około noworoczny i świąteczny niestety wyjmuje 2 tygodnie z normalnego funkcjonowania, napewno wszystko wróci do normy po 7 stycznia, bo teraz to takaj praca w kratke
wierze że wyniki będą dobre, a z kasą to jest tak, że jak jest więcej wydaje się więcej a jak mało to też człowiek jakoś daje rade i starcza to "mało" bo musi.
Kochane połamańce mam zamiar w tym roku złożyć papiery o sanatarium z ZUS, tak sobie myśle że rehabilitacja stacjonarna to nie to samo co w sanatorium
po operacji jeszcze nie byłam, nie miałam siły na długą podróz, a że taraz normalnie funkcjonuje i pracuje to już rade dam, mam pytanie które sanatorium polecacie, takie przez was wypróbowane, na stronie nasze sanatoium ile ludzi tyle opinii, nie wiadomo nic.
Zrobiłam RTG odcinka C i Th, bo na MRI nie wszystko było widoczne przez fale, a chciałam mieć obecny obraz w celu rehabilitacji
oto opis:
Stan po operacyjnej stabilizacji kręgosłupa C na poziomie C5-C7 -lokalizacja śrub prawidłowa, wysokość trzonów i szerokość przestrzeni m-kręgowych w odcinku C prawidołowa, spłyceie lordozy szyjnej.Dwułukowe boczne skrzywienie Th-L z rotacją wzdłuż osi długiej ocinka lędźwiowego kręg. Pogłębienie kyfozy piersiowej. poza tym odcinek piersiowy w normie.