Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
31-12-2013, 22:42:06

Ada, jaka niespodzianka:)
Możemy wrócić do tego co było fajne, są propozycje spotkań:)
Nowy Rok niech będzie szczęśliwy, radosny, pozbawiony trosk, pełen optymizmu.
Niech każdy w swojej rzeczywistości odnajdzie własną, najlepszą drogę do pokonywania problemów.
Życie to czasem słońcem czasem deszcz.
I oby SŁOŃCE świeciło nieustannie.
Tego życzy seniorka-weteranka Zosia
Forumowiczka
01-01-2014, 00:45:21

dorakami 2013-12-31 21:33:45 Dawno, Dawno ...............mnie tu nie było.........ale czytam Was od czasu do czasu.
Pozdrawiam Spinkę, Zosię .Gosię, ..........szyjki ,które były na forum od początku i spotykały się na pierogach, kawie, imprezie urodzinowej............
Życzę wszystkim lepszego ,zdrowszego Nowego Roku 2014 ................
Dorota ( ADA)
Witaj Kochana!!! Jak miło Cię widzieć
Jestem jak najbardziej za spotkaniem w tym naszym Nowym Roku!
Spinka e-mail: myspine@gazeta.pl grudzień 2006 - operacja c6/c7 czerwiec 2009 - operacja c4/c5 neurochirurg - dr Arkadiusz Wilk
Forumowiczka
01-01-2014, 00:45:47

hehehe... dwa razy wysłała mi się wiadomość ... czyli spotkanie musi być! :)
Spinka e-mail: myspine@gazeta.pl grudzień 2006 - operacja c6/c7 czerwiec 2009 - operacja c4/c5 neurochirurg - dr Arkadiusz Wilk
Początkująca
01-01-2014, 02:33:55

wszystkiego dobrego już 2014 roku... oby ból o nas zapomniał ;)
ps.miło będzie się spotkać w realu...
a może ktoś wybiera się w marcu do Poddębic, koło Uniejowa(Łodzi)... a może ktoś wie cokolwiek o tym ośrodku?
operacja: 30.09.13; discektomia C6C7 ze stabilizacją międzytrzonową LFC 5mm peek
Wtajemniczona
01-01-2014, 15:23:14

Najwspanialszych 365 dni w Nowym Roku,
ZDROWIA!!!
http://static.medforum.pl/portals/images/emots/icon_smile.gif
http://static.medforum.pl/portals/images/emots/icon_biggrin.gif
Wtajemniczona
01-01-2014, 15:24:24

Najwspanialszych 365 dni w Nowym Roku,
ZDROWIA!!!
http://static.medforum.pl/portals/images/emots/icon_biggrin.gif
Początkująca
01-01-2014, 15:54:32

Niech ten Nowy Rok będzie pod każdym względem pomyślny!
Forumowiczka
01-01-2014, 17:12:38

Aniu, na portalu ,,Opinie o sanatoriach" jest trochę opinii o Poddębicach
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/viewtopic.php?f=3&t=1661
A dziś w radiowej Trójce -lista przebojów wszechczasów
Fajny, nostalgiczny dzień
Pozdrawiam noworocznie Z.
gość
01-01-2014, 18:40:35

Duuuuuuuużo lepszego niz poprzedni !!!!! ;)
Forumowicz
02-01-2014, 06:44:03

Dzień dobry WSZYSTKIM PERYSKOPKOM.Na zachodzie bez zmian.Mój Peryskop chodzi jak ta lala.Samopoczucie bardzo różne-wynikow zony jak niema tak niema,może dzisiaj będą.Staram sie mocno myśleć pozytywnie i być wsparciem,ale czsem to ciężko.....Czekanie i czekanie.Lepiej było by dzialać....A tak poza tym byłem w PZU wypelnić zgloszenia żony dot. operacji.I tu wielkie zaskoczenie.Operacje 2 zaliczone jako grupa 3 -wartość 400 pln,ale za drugą to 0 pln bo odbyła sie w krutszym czasie niż 60 dni-to taka tajna niespodzianka.Życie z jednej pesji damy rade bo tak mielismy na poczatku naszej drogi.Z tego wszystkiego zapomnialem zaplanować swoje zabiegi.Pozdrawiam WSZYSTKICH BOLESNYCH przed i po czy w trakcie....piotr....
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
Późno rozpoznany kręgozmyk teraz tylko operacja
Cześć wszystkim.
Piszę tu, bo może ktoś był w podobnej sytuacji albo potrafi podpowiedzieć, co dalej. Rok temu zacząłem mieć poważne problemy z kręgosłupem – ból, drętwienie, osłabienie nóg. Poszedłem do jednego ze znanych profesorów w Warszawie, pełne zaufanie, bo nazwisko znane. Diagnoza? Żadnej konkretnej. Tylko środki przeciwbólowe, skierowania na rehabilitację, tabletki, zastrzyki. Leczenie objawowe bez zaglądania głębiej. Mija rok. Trafiam do innego specjalisty i co się okazuje? Kręgozmyk między L5 a S1, czyli coś, co powinno być zauważone na podstawowym rezonansie czy tomografii. Gdyby został rozpoznany wcześniej – miałbym szansę na leczenie zachowawcze: prądy, ostrzykiwania, konkretne zabiegi bez konieczności operacji. A dziś słyszę: jedyna opcja to operacja. Gdyby ktoś się wtedy postarał, miałbym wybór. Teraz już nie mam. Mam za to straszne newsy.
To nie jest „trudna sprawa” to po prostu przeoczenie, brak czujności, może rutyna i to mnie dziś kosztuje zdrowie i spokój. Mam pytanie: czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Czy można coś z tym zrobić prawnie? Czy od razu iść do sądu, czy najpierw skonsultować się z dobrym prawnikiem medycznym? Z góry dzięki :-[
Reklama: