Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
30-12-2013, 14:51:04

Kochani!!!!
Serdecznie dziękuję Wam za pomoc zaczynam dzięki Wam intensywne poszukiwania terapeutów a jednocześnie nie omieszkam skonsultować się z neurochirurgiem z prawdziwego zdarzenia jakim jest doktor Janusz Witold chociaż kolejka do niego jest długa fakt (60 osób oczekujących w tym ja jednakże pani z rejestracji byłą tak uprzejma że wzieła ode mnie numer telefonu i ma oddzwonić z info kiedy mogę się zgłosić na wizytę) no to już jakiś postęp .Jeszce raz serdeczne dzięki .A pro po czy Ktoś z Was miał już przyznane świadczenie rehabilitacyjne z ZUS bo mnie 7 stycznia kończy się chorobowe oczywiście już złożyłam wniosek o świadczenie rehabilitacyjne za sugestią mojego ortopedy ale pytanie czy mi przyznają tego chyba nikt nie przewidzi mój lekarz mówi że gdybym była po konsultacji neurologicznej to by była silna podstawa do przyznania świadczenia a tak to mogę zostać na lodzie ....ale co tam potem się tym będę martwić jak nie będę miała co do gara włożyć dzieciom.O jejku ale się rozpisałam to pewnie dlatego że zaszczepiłyście mi wielką nadzieję która pobudza mnie do działania .Pozdrawiam Was wszystkich bardzo cieplutko jednocześnie życząc SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU BEZ BÓLU Z DUŻĄ DAWKĄ UŚMIECHU
Początkująca
30-12-2013, 20:06:41

Witam Szyjkowe Grono :)
Peryskopki w górę kochani. Dbajcie o siebie i wzajemnie wspierajcie. To bezcenne. NFZ, ZUS czy też inna instytucja tylko w nazwie ma dobro pacjenta. Tak więc szukajcie a znajdziecie rozwiązanie sami i niestety często za własne pieniądze. Dyskopatia to po trosze jak mąż czy też żona...leczona, rehabilitowana - pozostanie z nami na zawsze...składa przysięgę nam, że biorę ja sobie Ciebie i twój kręgosłup już na zawsze....Tylko i wyłącznie rozsądek (tylko gdzie poszukać magazynu z rozsądkiem przy dzisiejszym ADHD życia??) pozwoli nam trwać w pionie jak najdłużej czego Wam i oczywiście sobie życzę na ten nadchodzący Nowy Rok 2014. Serdeczności dla Was i dobrego Roku 2014.

Bogna
Forumowiczka
30-12-2013, 22:21:19

Bogna, świetny obrazek i życzenia!
Ja również pozostawiam tu ślad - radosnych toastów, wiary, wiary, wiary!
Do zobaczenia za rok
Spinka e-mail: myspine@gazeta.pl grudzień 2006 - operacja c6/c7 czerwiec 2009 - operacja c4/c5 neurochirurg - dr Arkadiusz Wilk
Wtajemniczona
30-12-2013, 23:53:45

Piękne Panie i Przystojni Panowie!!!
Najlepszego!!!

Spine
Forumowiczka
Ranking: 48
[zaproś mnie]
Bogna, świetny obrazek i życzenia! biggrinbiggrinbiggrin
Do zobaczenia za rok cheesygrin
Plik
Wtajemniczona
30-12-2013, 23:58:52

kuchnia jakieś dziwolągi mi się porobiły;)
ale wszystko ma jeden wspólny mianownik - dobre winko/lub szampan za Wasz/Nasze zdrówko !!!
Oby nam się!!!
a bole , drętwienia i wszystkie paskudne ich krewne precz!!!!
Serdecznosci
Ela
Początkująca
31-12-2013, 04:19:04

Witajcie kochani

Serdecznie pozdrawiam Benia.
Operacja 26.09.2013 stabilizacja międzytrzonowa typu PEEK firmy NUBIC -implanty C5/C6 i C6/C7.
Forumowiczka
31-12-2013, 06:43:11

elba1 2013-12-31 00:53:45 Piękne Panie i Przystojni Panowie!!!
Najlepszego!!!

Spine
Forumowiczka
Ranking: 48
[zaproś mnie]
Bogna, świetny obrazek i życzenia! biggrinbiggrinbiggrin
Do zobaczenia za rok cheesygrin
Plik
Ciekawe... być może powinnam jeszcze czegoś życzyć Paniom i Panom.
Skoro tak - pamiętajmy, że nic nie dzieje się bez przyczyny i już tak jest, że wcześniej czy później każde z nas przekona się dlaczego spotkały go przygody z kręgosłupem.
Życzę, aby zrekonstruowane przez naszych Lekarzy, nosiły w nas zawsze cudowną uzdrawiającą energię ich rąk ... :)
Spinka e-mail: myspine@gazeta.pl grudzień 2006 - operacja c6/c7 czerwiec 2009 - operacja c4/c5 neurochirurg - dr Arkadiusz Wilk
Początkująca
31-12-2013, 09:55:53

Dzień dobry :)
Spineczko dziękuje. Miało wyjść fajnie a wyszło jak zawsze he he. Obrazek się cały nie zmieścił...ale nic to, jak jest do odczytania to mnie cieszy, że spowodowało uśmiech na twarzy a takie było moje zamierzenie. Uśmiech daje więcej od tabsa :)
Pozdrawiam raz jeszcze bardzo serdecznie Zosia, Janusz (Zanzibar) Irek (Krak) myślę, że czasem nas czytasz? anTosia, Buraczek Nasz Kochany, Spinka ostatnio aktywna :) i wielkie za to dzięki, Ela, no i oczywiście Nasz nowy Guru = czyli Piotr oraz całą resztę Nowych Peryskopoków - Dobrego Roku dla Was.
Bogna
Początkująca
31-12-2013, 09:58:18

Niech Nowy Rok niech przyniesie Wam zdrowie, radość,
miłość, pomyślność i spełnienie
wszystkich marzeń a gdy się one już
spełnia niech dorzuci garść nowych
marzeń, bo tylko one nadają życiu sens!
W Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil…
Szczęścia w domu i wszędzie, gdzie będziesz…Życzę Wszystkim z Was...Wioletta
Początkująca
31-12-2013, 10:14:35

Wiele bólu było w tym roku,ale gdyby nie on,to nigdy nie trafiłabym na to forum... Gdyby nie te nasze bolące kręgosłupy, to nie powstałoby też tak wspaniałe i wspierające się grono szyjkowe zatem jakąś dobrą stronę można znaleźć
Ale w nadchodzącym roku życzę wszystkim samych radosnych dni, wielu bezbolesnych godzin i wszelkiej pomyślności
operacja: 30.09.13; discektomia C6C7 ze stabilizacją międzytrzonową LFC 5mm peek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: