Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
02-11-2020, 20:37:55

Daagula, wpisz w nawigacje szpital zakaźny w Mielcu, pokieruje Cie bezpośrednio. Jest to osobny, niski budynek, obok szpitala głównego. Napewno znajdziesz.
Kawo, wiem o czym mówisz z tymi opowieściami o bólach u lekarza. Jeden tak, drugi inaczej. Ale jak masz zaufanie do tego ortopedy opowiedz o wszystkim, napewno nie potraktuje Cie jak,, miękka babę,, Weź ze sobą karte informacyjną ze szpitala i pogadaj z nim o tym odcinku szyjnym, może on wyjaśni Ci, czemu miałeś zabieg bez odbarczania. Zreszta.. sam wiesz, co mu powiedzieć. Bo mi nadal nie daje spokoju czemu tak u Ciebie przeprowadził zabieg.
I trochę szacunku dla siebie Kawo
18.07.2019 L4-L5-S1 implantacja dystraktorów międzykolczystych Bac Jac 16.09.2020 Dyscektomia C4/5 5/6 6/7 sposobem Smith-Robinson, implantacja klatek szyjnych LFC, stabilizacja płytką szyjna Biomet odbarczanie kanału kręgowego
Forumowiczka
02-11-2020, 20:49:34

Daagula, jeszcze jedna ważna informacja. Tam na wymazie dostajesz taką deklaracje covidowa. Bierzesz to do domu i podpisujesz dopiero z datą kiedy idziesz na oddzial, czyli u Ciebie data poniedziałkowa. Do szpitala dostajesz się tylko wyłącznie przez SOR, innego wejścia nie ma. Sor znajduje sie w szpitalu od strony lasku(taki park obok szpitala) Osoba towarzysząca może podprowadzic Cie tylko do drzwi, wewnatrz wypełniasz nastepna deklarację covidowa a potem pielegniarka zaprowadzi Cie pod izbe przyjęć planowych. To tak dla Twojej informacji
18.07.2019 L4-L5-S1 implantacja dystraktorów międzykolczystych Bac Jac 16.09.2020 Dyscektomia C4/5 5/6 6/7 sposobem Smith-Robinson, implantacja klatek szyjnych LFC, stabilizacja płytką szyjna Biomet odbarczanie kanału kręgowego
Forumowiczka
02-11-2020, 21:49:28

Dorka dziękuję Ci dobra kobieto Z pewnością mi to wszystko ulatwilaś inaczej bym pewnie błądziła. Szpitale to są dla mnie czasem jak labirynty
Forumowiczka
02-11-2020, 22:20:50

Bardzo proszę, nie ma za co. Teraz wszystko utrudnione, ale można sobie poradzić. Na terenie szpitala jest sklep, wiec jeśli Ci czegoś braknie, można sobie tam kupić. Taka mała wycieczka przez cały szpital ,na -1 poziomie ale napewno ktoś będzie wiedział jak tam dojść. Jak coś chcesz jeszcze wiedzieć to pytaj
Wtajemniczona
03-11-2020, 11:03:28

Ja już po wymazie i czekam na wynik. Pogodę mamy piękną, słoneczko w końcu wyszło i od razu człowiek inny. Aż miło było się przejechać.
Wtajemniczona
03-11-2020, 11:06:53

Dorka a Ty po operacji spałaś na swojej poduszce ortopedycznej w szpitalu? W sensie dało się i nic nie gniotło?
Ja nie wiem, jak ja to upcham wszystko. I jak zaciągnę tą walizę...
Forumowiczka
03-11-2020, 11:48:07

Kasiu też się nad tym zastanawiam przecież jak mnie lekarz zobaczy to pomyśli, że ja na stałe hihi. Nie będzie tak źle
Forumowiczka
03-11-2020, 11:57:25

A jak zaciągniesz? Najlepiej chyba na kółkach, bo nieść chyba nie bardzo, szczególnie po. A pomóc nie będzie miał kto.
Forumowiczka
03-11-2020, 13:54:09

Dziewczyny, ja nie brałam do szpitala poduszki. Zresztą jak przyszłam do domu nie mogłam na niej spać. A co do torby, to radzę jednak walizeczke na kółkach. Ciężko teraz wam coś podnosić a po operacji totalnie zakazane.
Forumowiczka
03-11-2020, 13:57:02

Daagula, nie przejmuj się. Ja miałam walizkę taka średnią i torbe na walizce. Jakoś nie chciał mnie zostawić na stałe Wiec sie nie przejmuj

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
Reklama: