Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
01-11-2020, 20:20:05

A ja was zaskoczę, dziś czułam sie bardzo dobrze I o to chodzi.
Co do pakowania, to te rzeczy z tej listy są zupełnie wystarczające. Sama z niej korzystałam, a szczególnie jesli chodzi o te koszulki. Bardzo pomocne.
Daagula zadzwoń jutro do szpitala i daj znać czego się dowiesz
Forumowiczka
01-11-2020, 20:26:56

Kawo daj znać co u Ciebie, byłeś może u doktora?
18.07.2019 L4-L5-S1 implantacja dystraktorów międzykolczystych Bac Jac 16.09.2020 Dyscektomia C4/5 5/6 6/7 sposobem Smith-Robinson, implantacja klatek szyjnych LFC, stabilizacja płytką szyjna Biomet odbarczanie kanału kręgowego
Wtajemniczona
02-11-2020, 08:53:57

Dorka bardzo dobrze :) i o to chodziło żeby było lepiej :D
jeszcze żeby ładowarki nie zapomnieć. Daagula dzwoń dzwoń do szpitala, przypominaj się.
Forumowiczka
02-11-2020, 09:25:13

Kasiu, teraz bez ładowarki ani rusz. To tak jakbyś głowy zapomniala Ty jutro na wymaz idziesz?
18.07.2019 L4-L5-S1 implantacja dystraktorów międzykolczystych Bac Jac 16.09.2020 Dyscektomia C4/5 5/6 6/7 sposobem Smith-Robinson, implantacja klatek szyjnych LFC, stabilizacja płytką szyjna Biomet odbarczanie kanału kręgowego
Forumowiczka
02-11-2020, 09:47:48

Dzwoniłam. W piątek na wymaz, w poniedziałek wstępnie na oddział. Wstępnie bo wszystko się ciągle zmienia. Jak się tylko przedstawiłam to odrazu mnie doktorek skojarzył nie dzwonił, bo czasem mają taki młyn, że sam nie wie co ma robić oczywiście znów pytał o rękę i bóle i powiedział, że trzeba to zrobić. Pewnie jak nic pilnego to nie przyjmują. Także jeszcze pozostaje mi poczekać.
Forumowiczka
02-11-2020, 10:01:27

Daagula, myśmy też stwierdzili, że biorą tylko te bardzo bolące przypadki. Do męża nie dzwonil, wiadomo boli go ta ręka ale w jego przypadku może jeszcze poczekać. Dobrze, że z nim porozmawialas, wiesz na czym stoisz. Myślę, że uda Ci się trafić w poniedziałek na oddział. Porozmawiaj z nim jeszcze w szpitalu o tych dwóch poziomach, powiedz mu, ze boisz się, ze za jakiś czas może byc problem z tym wyżej. On Cię wysłucha, a potem zdecyduje. Możesz go pytać o wszystko, napewno Cie wysłucha. No to wygląda na to, że jesteś na ostatniej prostej
Forumowiczka
02-11-2020, 10:17:33

No mam nadzieje, że już bliżej niż dalej bo bóle się coś nasilają i rozlewają się na plecy Dorka będę z nim rozmawiać chociaż już próbowałam to mówił że nie operują zapobiegawczo tylko to co najbardziej tego wymaga. No ale zobaczymy co pokaże rezonans po nie całym roku. Lepiej to raczej nie jest. Kasiu a ty kiedy dokładnie na oddział?
Początkująca
02-11-2020, 12:52:43

Daagula, mój też tak mówił, że nie ma co operować "na zapas", a teraz męczę sie w zasadzie od nowa. Minęło zaledwie kilka tygodni od operacji kiedy pojawiły się bóle i dolegliwości z drugiej strony. Boje sie, że za jakiś czas uslysze, ze znowu muszę się operować i wtedy co? Znowu prywatnie? Przecież to mnie kosztuje bardzo dużo pieniędzy, a mogłam dopłacić za drugi poziom zaledwie kilka tysięcy i mieć to z głowy ( z szyi raczej ). Oczywiście Ciebie to nie dotyczy, bo operujesz się na NFZ, ale zawsze lepiej mieć jedną operację niż dwie. Nie mówię, że w Twoim przypadku też tak będzie, ale chodzi mi o to, ze czasem lekarze źle oceniają sytuację.
Początkująca
02-11-2020, 12:55:11

Daagula, wybacz. Właśnie sobie uświadomiłam, że niepotrzebnie Cię straszę u stresuje przed operacją. Ja chyba miałam wyjątkowego pecha, u Ciebie napewno będzie wszystko wporzadku
Forumowiczka
02-11-2020, 13:22:47

Nataleo ale tutaj masz całkowitą rację. Wolałabym wszystko za jednym zamachem niż zaraz kolejną operacje,tym bardziej że poziom wyżej też mam nie za ciekawy. No ale przecież lekarza nie zmuszę Będę jeszcze z nim rozmawiać, zresztą przed operacją pewnie będę miała rezonans i wszystko może się jeszcze zmienić.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: