Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
12-06-2008, 18:32:00

Osobo anonimowa.
Po co ten nerwowy ton?
I co ma czyjeś nastawienie do życia, do tego, co czujemy po, bądź przed zabiegach? Depresja po naszych postach? Chyba, że takich w stylu osoby anonimowej... naprawdę nie trzeba czytać jeśli ma się taką traumę po tych postach. Są inne fora, może warto tam zajrzeć?

Całą resztę - tę obolałą i tę, czującą się lepiej - pozdrawiam serdecznie
inka
gość
13-06-2008, 20:56:00

Inko ~! jak najbardziej podzielam Twoją opinię.

Grażynko! właśnie jestem po komisji do spraw orzecznictwa o niepełnosprawności.W poniedziałek otrzymam decyzję.

pozdrawiam
Monika
Początkująca
14-06-2008, 10:50:00

witam

Długo mnie nie było i przeczytałam zaległe wpisy.
Sama nie wiem co myśleć o swojej operacji. Jak boli - to od razu dałabym się pokroić. Jak nie boli - nie dałabym się dotknąć skalpelem. Normalna reakcja. Czekam do września na kontrolny MR i decyzję mojego ortopedy - tak tak -w Olsztynie wg mnie i kilkoro innych najlepszy jest ortopeda - zna kręgosłup od kości i jak usunie przyczynę, to i objawy neurologiczne i bólowe powinny ustąpić.

pozdrawiam
szczególnie wczasującą się Zosię
Pirania
gość
14-06-2008, 14:52:00

Piranio, nie zadręczaj się na razie decyzją.
Dzięki za pozdrowienia.
I tak nie podejmiesz jej wczesniej niż po MRI -tym sposobem zyskasz 2 miesiące spokoju
Ja po kolejnym dniu zabiegów , jak widać nie potrafię się z Wami rozstać.
Masz rację wczasuję jutro w planie zwiedzania Sandomierza
Pozdrawiam Zosia
gość
16-06-2008, 09:37:00

Witam .Monika czekam z niecierpliwością na wiadomość od Ciebie w sprawie komisji orzeczniczej jaka decyzja .Napisz jaki miałaś zabieg.Pozdrawiam forumowiczów Grażyna.
gość
16-06-2008, 09:57:00

Ależ tu ucichło
Mam nadzieję, że to brak czasu a nie złe samopoczucie nie pozwala Wam pisać
Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i powolutku żegnam na czas rehabilitacji w Lądku - zaczynam w czwartek. Trochę się boję bo to pierwszy raz, trzymajcie kciuki
gość
16-06-2008, 09:58:00

Zapomniałam się podpisać

Pozdrawiam
inka
gość
17-06-2008, 20:46:00

Cześć Inka,
ech to bedziesz blisko mnie . Ladek, piekna miejscowosc, jeszcze piekniej polozona. Tylko nie szalej za bardzo po gorach, choc spacer w lesie dobrze Ci zrobi. Miejscowosc jest polozona w mocno zalesionym terenie co czyni ze oddycha sie tam PELNA piersia. Ostatni raz tam bylam jakies trzy lata temu. Wybralismy sie tam na pierwszy wspolny urlop po urodzeniu pierwszego dziecka. No po prostu jak wygladalam przez okno to widok mi zapieral dech w piersiach. Widok mialam na gory, pelne lasow. Mgla rano, bez za oknem bo byl to maj. Jak ja kocham gory.
Inka, narobilas mi ochoty na wyjazd w gory. Chyba zgarne meza i ktores z moich latorosli i pojedziemy na dwa, trzy dni

Inko, w ktorym szpitalu bylas operowana przez dr. Kopra (dobrze chyba pamietam nazwisko) i gdzie sie u niego konsultowalas?

Pozdrawiam ciepło
Emila
gość
18-06-2008, 06:42:00

Emilko
Byłam operowana w Częstochowie (szpital na Parkitce), konsultowałam się z nim prywatnie też w Cz. Naprawdę super fachowiec, tylko podejście do rehabilitacji ma dość luźne.
Mówisz, że blisko Ciebie? A skąd jesteś?

Boję się mojego wyjazdu - niestety znalazłam sporo bardzo złych opinii o Lądku (23 WSUR), mam nadzieję, że chociaż baza zabiegowa będzie w porządku.
Zajrzę tu jeszcze dzisiaj a potem pewnie odezwę się dopiero po powrocie.
Pozdrawiam ciepło
inka
gość
18-06-2008, 18:45:00

Inko,

jestem z Wroclawia. Wszystko co na południu dolnego śląska górzyste to moje
Niestety nie wiem nic na temat rehabilitacyjnej części Lądka i innych miejscowości bo nie korzystałam. Ale napewno będzie ok. Bardzo duzo ludzi z niego korzysta, wiec na pewno maja doswiadczenie. Najwazniejsze żeby trafić na rozsądnych rehabilitantów. No i żeby współlokatorki nie chrapały
A miejsc do spacerów jest co niemiara w samym lądku i w jego okolicach. I niekoniecznie trzeba sie forsować po gorach, bo maja duzo tras łatwych. A spacer, przynajmniej na mnie działa pozytywnie, mam nadzieje ze na Ciebie także.

Zycze Ci wspaniałej pogody, duzo słońca, niespecjalnych upałów ale ciepełka w sam raz.
I odzywaj się
Emila

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: