Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
04-01-2012, 21:01:29

chyba bardziej statycznych
a dokładnie statystycznych statecznych :)
idę biegać na orbitreku.
gość
04-01-2012, 21:40:04

Raf.....no nie..?....kłaniam sie nisko..:)....jak to prawda co piszesz....!....
młodzi jakoś inaczej są wychowani ....!
moi synowie również Pomagają...
no a starzy...prawie 7 na karku:((...
no ale tez się przechwala....ma chorą żonę i wszystko MUSI ROBIĆ!......hhihiji,......:)
Dobrej nocy życzę....ja jutro do szpitalika na rehabilitację...
Buraczku a co to orbitrek?....
Halina z mielopatią...
Forumowiczka
04-01-2012, 21:58:06

Halinko zaczęłam opisywać ale dużo tego. wkleję ci pierwszy lepszy link. Ja ćwiczę tylko na pedałach, drążków na razie nie popycham - wiadomo, za szybko. trzymam się dodatkowych nieruchomych drążków.
http://www.sport-shop.pl/sprzet-fitness-orbitreki-c-93_98.html?gclid=COHn7I-ut60CFVFI3godhGQ1mA
gość
04-01-2012, 22:12:06

Dzięki Buraczku....
Sama teraz widzisz jaki ze mnie "ciemnogród:,,,:)))
Halina z mielopatią....
Buziaki:***
Forumowiczka
05-01-2012, 08:45:14

o rany ale wieje :). Wyobraźcie sobie, że jak byłam na spacerze z psem to przy niektórych podmuchach mogłam się oprzeć o wiatr :). Ale uczucie......
na szczęście nic mnie nie boli, więc ten typ pogody mi nie szkodzi :)
Asia
Forumowicz
05-01-2012, 09:59:11

W Toruniu też wieje i leje ojciec Tadeusz moknie
ks Janusz
gość
05-01-2012, 10:53:57

Witam wszystkie szyjki z ciałem obcym w kręgosłupie :)
i ja sie do takich zaliczam od kilkunastu dni.
Powiedzcie prosze, bo nie jestem uświadomiona przez lekarza: czy wiecie jakie mogą być, zależne od nas, przyczyny przemieszczenia sie implantu?
Bo mam lekki stres w wykonywaniu ruchów różnych, zwłaszcza takich, które wywołują ból. Nie wiem czy ryzykuje tylko bólem, czy również przemieszczeniem implantu. Mój akurat jest ruchomy, chociaż nie wiem czy w tym kontekscie robi to jakąs różnice.
Jesli coś Wam wiadomo, napiszcie, prosze..
Pozdrawiam bardzo ..
Ania
Forumowicz
05-01-2012, 11:08:39

Gość 2012-01-05 11:53:57
Bo mam lekki stres w wykonywaniu ruchów różnych, zwłaszcza takich, które wywołują ból. Nie wiem czy ryzykuje tylko bólem, czy również przemieszczeniem implantu.
Więc ich nie wykonuj jeśli Cie boili.

Mój akurat jest ruchomy, chociaż nie wiem czy w tym kontekscie robi to jakąs różnice.
Jesli coś Wam wiadomo, napiszcie, prosze..
Pozdrawiam bardzo ..
Ania
Wydaje mi się że jak ma Ci się przesuną,wysynąć to chyba będzie mu bez różnicy czy ruchomy czy nie.
Mój się przesuną o jeden ząbek
gość
05-01-2012, 11:28:25

Dzięki za odpowiedź, ale przyznam, że liczyłam na poważniejszą. ..
Kiedyś na tym forum ludzie sie wspierali...ale widzę, że sie pozmieniało i teraz sobie żartują albo wyzłośliwiają..
Miłego dnia..
A.
Forumowicz
05-01-2012, 11:37:53

A co tu było śmiesznego albo złośliwego ?
Jeżeli boli Cię np. skręcenie głowy w lewo to nie skręcaj albo powoli stopniowo bo może być np jaks obrzęk po operacji.
Wg to naturalne że jak cos boli, przeszkadza to sie tego unika ale dla innych może to być złośliwe i śmieszne.
Po drugie jeśli dojdzie do ekstremalnej sytuacji (wysunięcie) to wydaje mi sie że będzie bez różnicy czy to ruchomy czy stały implant.
Po trzecie mi naprawdę przesunął się klocek i to nie jest żart a tym bardziej złośliwy.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: