Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
04-01-2012, 18:42:00

annano 2012-01-04 19:28:25 Raf
ja również mam potrącane 42,5 zł i
Pozdrawiam cieplutko
dzisiaj poszedłem sobie do pracy i ja płacę 53,5 zł i należy mi się tyle , że ................................... ***
*** brak cenzuralnego tłumaczenia
W poniedziałek po prostu powiem babie z pzu , że mnie najnormalniej w świecie okrada ,mnie i resztę moich pracowników i żeby zamknęła drzwi z drugiej strony.
17 osób x 53,5 x 12 miesięcy = 10914 zł rocznie x 10 takich mądrych polaków po szkodzie na rok i można sobie zatrudnić rzecznika , który będzie mówił , że prezes jest za granicą i nie ma z nim kontaktu.
Ot tyle w tym temacie i mimo że jadełm przed chwilą kolację to tak się zjeżyłem znowu , ze idę poprawić na drugą nogę
Forumowiczka
04-01-2012, 18:57:36

a ja dzisiaj dostałam zdolność do pracy :)
Tak więc Raf, będziemy przerzucać się wrednymi babami i leniwymi facetami z trochę mniejszą częstotliwością :)
A wiecie jaki byłby świat bez facetów?
...
...
...
...
byłby pełen szczęśliwych GRUBYCH kobiet :)
---------------------------------------------------------------------
A biorąc pod uwagę moją podnoszącą się wagę, koniecznie muszę wrócić do pracy. 3 miesiące i plus 3 kg - makabra. jak to zrzucić? To już nie te czasy, kiedy łatwo "spadało" buuuuuu
Asia
Forumowicz
04-01-2012, 19:06:51

buraczek 2012-01-04 19:57:36
Tak więc Raf, będziemy przerzucać się wrednymi babami i leniwymi
LENIWE są także:
-wredne baby
-baby (bez wredne z przodu)
:):):)

A biorąc pod uwagę moją podnoszącą się wagę, koniecznie muszę wrócić do pracy. 3 miesiące i plus 3 kg - makabra. jak to zrzucić? To już nie te czasy, kiedy łatwo "spadało" buuuuuu
Asia
też mi powód do płaczu od 8-11.XI operacja schudłem 3 kilo, od 11.XI do dzisiaj odrobiłem te 3 i dołożyłem 2 kg.
Ale mam większy problem mianowicie pralka tak zaczęła mi prać jeansy , że jakoś kurczą się a najbardziej w pasie.
gość
04-01-2012, 19:16:45

Ja miałam potrącane przez cały okres pracy..ZUS.. przez 38 lat pracy.....
No i teraz co????.....Teraz ZUS..nie ma takiej opcji aby "wypłacać"..cokolwiek....
A biorą ode mnie..TERAZ miesięcznie 50 złociszy...:(((
I NIC nie wypłacają...ani za pobyty w szpitalu ani za ,operację....I trzebA zYĆ!!!!!....za to co jest..
No i wiadomo co myślę o ZUS-ie..
Ale nie być ubezpieczonym?.....niemożliwe...
Halina z mielopatią....:)
Forumowiczka
04-01-2012, 19:17:46

raf
Ale mam większy problem mianowicie pralka tak zaczęła mi prać jeansy , że jakoś kurczą się a najbardziej w pasie.
może za dużo oglądasz obrazków podobnych do twojego obecnego avatara?

sorki nie bij, nie mogłam się powstrzymać :)
Początkująca
04-01-2012, 19:18:04

Raf,
zmień pralkę
Ania z Olsztyna
Początkująca
04-01-2012, 19:23:58

A co do avatara, od patrzenia jeszcze nikt nie schudł
Ania z Olsztyna
Forumowicz
04-01-2012, 19:24:43

buraczek 2012-01-04 20:17:46
może za dużo oglądasz obrazków podobnych do twojego obecnego avatara?
nie bardzo rozumie

zmień pralkę
albo spodnie :D
Forumowiczka
04-01-2012, 19:32:50

pytanie zupełnie z innej beczki, bo wraca mi to ciągle do myśli: moja koleżanka ma rwę w ręce i ręka jej drętwieje. Co jakiś czas też bóle między łopatkami. No to ja - w końcu znawca dyskopatii mówię jej - musisz zrobić rezonans kręgosłupa szyjnego, masz tam pewnie jakiś ucisk. Zrobiła. i co się okazało? Ma nieznaczne odwodnienie C4-C6, innych zmian nie stwierdzono. Nie ma nawet wypuklin, nie mówiąc o przepuklinach. Narośli kostnych tez nie ma. To dlaczego ja boli i rwie? Podobno rwie od barku do łokcia, czasem do reki, a drętwieje aż do palców.
Asia
Forumowicz
04-01-2012, 19:39:31

Moja diagnoza zależeć będzie od tego czy koleżanka uważa że, ja i moi koledzy to nygusy (leniwcus pospolitus) czy może ma ciut cieplejsze zdanie o NAS.
A na poważnie to chyba trza byłoby iść do specjalisty bo może to być zaawansowany początek czegoś gorszego i może da radę w miarę szybko zadziałaś i uniknąć wszyscy wiemy czego.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: