Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
05-01-2012, 18:58:15

Witajcie....
Kłania sie Halina z mielopatią.....:))))
Mam założone konto!!!!!
Dzisiaj pierwszy dzień na rehabilitacji...I Cierpię..
.Prawdopodobnie muszę zrezygnować...
Dbajcie o SIEBIE!!!!.....Aby nie doszło tak jak u m nie do MIELOPATII.....
Pozdrawiam serdecznie:))))
Początkująca
05-01-2012, 19:04:55

AnTosiu więc widzę że nie tlyko u mnie tak jest w NFZ-cie. tak o ZUS-oskim sanatorium słysząłam to sie chyba nazywa prewencja rentowa, ale mnie nie obejmuje bo jestem na zasiłku dla bezrobotnych ale tlyko do 18 stycznia, potem róbta co chceta. Narazie bedę się starac o rente z tytułu cześciowej niezdolnosci do pracy i wtedy złoże papier o te sanatorium. Mam nadzieje że dostanę albo rentę albo chociaż ten zasiłek dla niepełnospranwych z opieki społecznej bo z czego żyć?1?
Wiecie co lekarz to inna diagnozaja swojego neurochirurga bardzo chwalę i wszystkim polecam. A co do Naszego Formu, cóz gdyby nie żarty to byśmy sie zrobili *** jak te wszytskie stare babcie przesiadujące na korytarzach pod drzwiami w przychodniach.
pozdrawiam :)
Wtajemniczona
05-01-2012, 19:06:39

Hallooooo..Zuzia....Tylko nie stare babcie....:))))))
Serdeczności:)***
Początkująca
05-01-2012, 19:13:58

Halinko po ostatnich podbojach przychodni w której kiedys pracowałam stwierdziłam że naprawdę niektóre kobietki przyhchodzą pomarudzić mojemu doktorowi rodzinnemu, przychodzą co 2 dzień bo niby coś je wciąż boli. Pracowałam w tej przychodni rok czasu aż do wypadku i powiem szczerze, że mam nadzieje że ja na starośc taka nie bedę ....... Wiem mam dopiero rocznikowo 24 latka ale przyszłość ciut mnie przeraża....
Forumowicz
05-01-2012, 19:20:03

Halinko zrobiem
ks Janusz
Wtajemniczona
05-01-2012, 19:28:52

OJ....Drogi Nasz Plebanie!.....
Dziękuję z całego serducha!!!!
Ja to mało,że stara to jeszcze głąb ..do kwadratu...
No..ale jaką mnie stworzyłeś...taką mnie masz!!!!
Do do tego z Góry....:)))
Zuziu...ja tylko sie rozbawiłam...czytając o tych babciach.Chociaż sama też jestem babcią...
Ale to Prawda..co piszesz o niektórych stałych bywalców przychodni!!!...
Jak będą mieć problem ?....to co wtedy zrobią?...
Zajmują tylko czas ludziom potrzebującym porady lekarskiej!....
Halina z mielopatią:))
Forumowicz
05-01-2012, 19:45:35

Zuzia i ty kiedyś będziesz Babcią obyś cieszyła się dobrym zdrowiem i oby jakiś lekarz nie wpadł Tobie w oko bo będziesz też przesiadywac . Jak będziesz składała wniosek na rentę to ZUS z automatycznie może Ciebie wysłac na prewencje no chyba że już taką miałaś w ramach zasiłku rehabilitacyjnego .
HALINKA NIE POSTARZAJ SIĘ WIEM ŻE SKOŃCZYŁAŚ 18 I CIESZ SIĘ TYM
ks Janusz
gość
05-01-2012, 19:48:22

kreatorka 2012-01-05 20:06:39 Hallooooo..Zuzia....Tylko nie stare babcie....:))))))
Serdeczności:)***
Halinko, uśmiałam się do łez, jesteś super babcia-kreatorka!

Tylko tak intensywnie się nie rehabilituj- bo widzisz że dzisiaj cierpisz...a co najbardziej Ci dokuczyło na tej rehabilitacji?
To już chyba te kijki lepsze, tylko też nie łazikuj wokół całego jeziora...
Ściskam
babcia anTosia
anTosia
Wtajemniczona
05-01-2012, 20:22:28

Hm..Plebanie.....18- stka sie zgłasza..:)) Dzięki....
Tak jak czytam i przygladam się to rzeczywiście ja najstarsza z WAS!!!.....:)
Miło,że chcecie ze mną "gadać"....a nie w kąt odsyłacie :).A w kącie..cóż bym tam robiła?...Ono...paciorki klepała..:))
Chyba do mojego kręgosłupa to potrzebuję jakiegoś "młodego" rehabilitanta...
Jak sie dorwały dzisiaj do mnie młode dziewoje...to w połowie ćwiczeń...podziekowałam i ledwo żywa wyszłam..:((....No i prosiłam aby przeczytały co-nieco na temat mielopatii....:(...
Jedna powiedziała,że już 5 lat pracuje po studiach!..:(
EEEEEEEE - tam...... jak nic dobrego nie mogę napisać..to pomilczę.....Tak bedzie lepiej!....
Antosiu....kije przydałyby mi sie dzisiAJ na.....
tej rehab. może tak kogoś w łeb bym strzeliłą!!! nimi..:(
W i Zosia i Janusz i zresztą ja sama wiedziałam czym może grozić niedouczony rehab......
Teraz to muż nie wiem?....:)))) czy nadal podpisywać się jako
Halina z mielopatią...?....:)))
Pozdrówka Kochani:)***
gość
05-01-2012, 20:53:51

5 lat po studiach? a cóż to za staż... dobrze powiedziałaś o tym poczytaniu na temat mielopatii to im da dużo do myślenia
Mój masażysta ma już chyba ze 35 lat stażu pracy (tak -zdecydowanie wolałabym młodszego ) a wciąż dostaje czasami po łapkach, bo go korci by moją szyjkę trochę poprzestawiać w zawiasach! Stara się jak może być teraz delikatnym- pierwszy raz jak poszłam do niego (chociaż znamy się długo) i badał na 1 masażu cały kręgosłup (głowę miałam w tej wnęce na stole do masażu) - to jak doszedł do kręgów szyjnych aż krzyknął: "o cholera" !
Ale wciąż muszę czuwać, by czegoś za mocno nie robił.
Dobrej nocy
anTosia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: