Dziś u mnie pulsowanie nastąpiło po wypiciu kawy. Może warto dodać, że ją szybko wypiłam. Ogółem zawsze pulsowanie u mnie występuje w prawym uchu. Zazwyczaj po biegu, kiedy mam nieosłoniętą głowę, jest wiatr, jest chłodno. Biegając na bieżnie wszystko jest ok. Czasami czuję jakby mi również mózg odbijał się o czaszkę, ale to przy bólach głowy (raz na rok)... . Jak byłam mała miałam zapalenie ucha. Te objawy występują u mnie od 3 lat chyba, ale rzadko, dlatego nigdy nie poszłam z tym do lekarza. Ostatnio się nasiliły. Dodam, że właśnie teraz zaczął mnie boleć brzuch po jedzeniu niektórych rzeczy (jestem na diecie - jem zdrowo.. 5/6 razy dziennie małe porcje). Jak przechylę głowę w prawo (teraz akurat) na nowo zaczyna pulsować, jak przywrócę ją do pionu - wszystko ok.
Dodam jeszcze, że mam problemy z ukrwieniem: kiedy jest zimno krew odpływa mi z dłoni do ich połowy pozostawiając je białożólte (odkąd 2 lata temu szybko schudłam 5kg - schudłam odstawiając niezdrowe rzeczy - jadłam po prostu bardzo zdrowo.. zawsze duże śniadanie: owsiankę z owocami, orzechami .... nie miałam stresu, ponieważ wejście do liceum zapewnione było wygranym konkursem... jednak wtedy przybyło mi zwyczajnie nauki... dłużej zaczęłam siedzieć przy biurku)
mam 17 lat i boję się, żeby to nie było nic poważnego. Pójdę w przyszłym tygodniu do lekarza... nie warto bagatelizować takich rzeczy. Polecacie kogoś w Warszawie?