Kochani!.....Moi - wczoraj już nic nie napisałam i nie odpowiedziałam (wizyta u lekarza +badanie + zapalenie oskrzeli !:(..a i jeszcze ropne zatoki się przyplątały - ponoć)...
Juz teraz rozumiem skąd ten wielki
ból głowy i moja niemoc!....:((
Antybiotyki,wziewy i mam leżeć....a tak nienawidzę wyrka!..:(
Co do mojego określenia ,że być może to ostatni raz nad morze..:)) - to wcale nie miałam na myśli "odejście z tego cudnego świata":)) tylko od dawna przewija się myśl,którą zaszczepił w mojej głowie neurochirurg:( - paraliż całkowity i leżenie w pampersach!..:( - czy się poddam operacji czy nie!!!
Nie mogę tego zlikwidować - tej myśli..Taką krzywdę mi zrobił! na lata!...
I wracam znowu do tego samego....:((
Trafiłam na "nieuków" i lekarzy i rehabilitantów!...
Proszę się nie obrażać - mam na myśli Ciebie Marcinie...ale tak było ze mną...:(
Doprowadzili mnie do
mielopatii...Nie boję się tego powiedzieć.....bo już to wykrzyczałam!...tym którzy mnie leczyli!...
Dosyć o sobie....bo zanudzam...
Ale pilnujcie się Kochani....Uważam,że operacja mnie uratowała przez wózkiem,pampersami :(
Teraz też chwilami nie jest lekko....ale sama podetrę sobie dupsko...:(( ( a było to już niemożliwe!!!!)
,sama robię prawie wszystko koło siebie...a i jeszcze inni na mnie mogą liczyć!!!...
Wielebny....pokutę nie zadałeś?.....:))))
anTosiu Miła!!!!!!!!......Jesteś Wielka...pisz,pisz i jeszcze raz PISZ!!!!....nie tylko ja czekam na Twoją tffurczość!.... - rower już poszedł do ludzi - sprzedany....
Joa.....zamawiam pogodę nad morzem...domyślam się,że tam mieszkasz....a może mnie odwiedzisz?...w Darłówku?....:)))
Anjatab - cierpliwości.....i czasu a będzie dobrze!!!!
Bognaj...lubię Twoje wypowiedzi....:))
a do Anitasly..... - przeczytaj jeszcze raz sobie całe to forum!!!..... i zapamiętaj co piszą osoby,które zapominają o sobie!!!!.....
Może zamiast mycia okien....czas poświęć na to studiowanie!!!....
Zdrowie masz tylko JEDNO!..a okna czyste czy brudne sobie będę istnieć!....a TWoje zdrowie!?...
Ja też robię wiele rzeczy "zakazanych"...ale mycie OKIEN!..to najgorsza rzecz - tak krótko po ..operacji!!!!!!!!!!!!!!
Zosieńko tęknimy za Tobą....
Irku...ból - wyobrażam sobie jak się czujesz!..Może już ustąpił?...Życzę tego Tobie...
Pozdrówka....:))
Halina z mielopatią...