Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
09-06-2017, 10:38:50

Agnieszko co u Was? Madzior
gość
13-06-2017, 04:21:50

Madzior bardzo proszę o kontakt na e- mail mam parę pytań ania6051@wp.pl
gość
13-06-2017, 07:43:43

Hej! U nas w sumie bez zmian. Szukam na siłę rehabilitanta i wierzcie, że to trudna sprawa u nas... W tym tygodniu mąż ma mieć tk kontrolne. Z oddechem są ciągłe problemy.. zdarzają się bezdechy i ostra praca przeponą. Poruszyłam sprawę celibryzyny.
Myślę, że się uda podawać mu ten lek. JA rodze za 30 dni.... Nasza córka codziennie płacze za tatusiem, a ja nie wiem jak mam go do nas zawrócić....
Agnieszka
gość
13-06-2017, 09:17:46

Aniu wysłałam Ci meila . pozdrawiam Madzior
gość
13-06-2017, 09:19:44

Agnieszko Twój mąż zawrócić do Was napewno. Mocno w to wierzę że tak będzie podadzą leki wszystko zacznie działać. Madzior
gość
13-06-2017, 09:33:50

Życzę Ci Agnieszko szczęśliwego rozwiązania. Mocno wierze że Twój mąż odpowie Ci wybudzeniem na cud narodzin. Trzymam kciuki i myślę codziennie o Was wszystkich. Madzior
Początkująca
15-06-2017, 17:36:51

Kochani kiedy nasze śpiochy wykonają polecenia nasze lekarza to już nie jest spiaczka? Dzisiaj tak właśnie było w przypadku mojego szwagra. I zauważyłam dzisiaj ze bardzo reaguje biciem serca normalnie ma 110 a przy siostrze nas ma do 140 pod koniec wizyty daliśmy juz mu spokój bo widać ze zmęczony i tętno było 115 jak usłyszał ze mówimy dowidzenia skoczyło do 140 . Oczy otwiera ale nie całe i jak może dalej to wyglądać
gość
15-06-2017, 20:33:22

Kilka , kilkanaście dni każdy wybudza się inaczej. Z każdym dniem będziecie zauważać, że robi postępy. Mój brat byl bardzo pobudzony u Was może być inaczej. Natomiast każdego dnia bedzie lepiej☺Madzior
Początkująca
16-06-2017, 20:01:54

Moj syn juz 3 miesiace jest w spiaczce .Pierwsze dwa miesiace bylo straszne , teraz jak ma okres czuwania to mruga oczami ale nie wodzi wzrokiem , jak zasypia to zamyka oczy , zaczal przelykac sline . I to wszystko :( Nie moze nawet oddychac bez rurki , bo mu sie zapada jezyk .Jak sie pytam lekarzy czy on jest swiadomy mowia , ze nie wiedza , bo nie wykonuje polecen np nie sciska reki . A ja mysle ,ze on rozumie, tylko nie moze dac znaku . Tez reaguje na nas przyspieszonym biciem serca , czuje bol i denerwuje sie ,jak trzeba go umyc .Jestem zrozpaczona , przeciez on musi byc tym wszystkim przerazony . Tlumacze mu wszystko , mowie mu ,ze to wszystko minie ale czy minie?
gość
16-06-2017, 22:23:54

Anki mój mąż też jest w śpiączce już od 3 miesięcy. Nie wykonuje poleceń i nie otwiera nawet oczu. Ale mruga powiekami i dużo się rusza. Denerwuje się przy odkrywaniu itp. Musimy wierzyć.. ja czasem wysiadam, ale muszę walcZyć dla niego i dla naszych córek... Ma już podawana celibryzyne. Za tydzień zaczynamy stymulacje urzĄdzeniem wypożyczonym.. mamy nowego terapeutę raz w tygodniu. Liczę, że wszystko ruszy. Musi..

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: