Betina i Gosia
Dziękuję za tych kilka słów. Nie wiedziałam, że kilka zdań może podnieść na duchu. Bardzo istotne dane - te ośrodki. Jeśli nic nie znajdę koło siebie, będę próbować tam. Jeszcze raz dziękuję.
Essi
Gość 2012-04-17 22:12:08 Betina i Gosia
Dziękuję za tych kilka słów. Nie wiedziałam, że kilka zdań może podnieść na duchu. Bardzo istotne dane - te ośrodki. Jeśli nic nie znajdę koło siebie, będę próbować tam. Jeszcze raz dziękuję.
Essi
betina45 2012-04-17 22:17:48 Tak się właśnie Gosiu nastawiłam że pojadę w sobotę to się rozmówię z Krzysiem :) Co Ty !!!, lekarze wg niego to nic nie wiedzą , rehabilitacja do dupy , całkowicie niepotrzebna :/ A z tego co słysze, to pewnie jak wróci do domu to go wołami nie zaciągnę na jakiekolwiek rehabilitacje. Ech widzę że zeka mnie to samo co Ty masz kochana :(
Buziaki
Gość 2012-04-15 14:14:26Karolino - a czy pokazywałaś mu co on ma robić?kowalowa 2012-04-15 11:24:51 aisa55 ja wiem ze tak sie cwiczy,dostałam wskazówki od logopedy z tym ze miesiek nie chce pokazywac jezyka,nie chce dmuchac tak jak by nie rozumiał polecen,zobaczymy nic straconego przeciez,czekam na poprawe zwiazana z mowa,moze kiedys sie doczekam:(
Stań na przeciko i pokazuj co ma robić niech powtarza. język na górną wargę, jak pokaże w nagrodę buziaka,
język na dolną wargę, jak pokaże w nagrodę buziaka.
Jak będziecie dobrze ćwiczyć niedługo będzie mistrzem pocałunków (nie tylko buziaków).
kowalowa 2012-04-17 22:49:30Oczywiscie wąłkuje go codziennie,kaze pokazac,sama sie wydurniam z mnami,i wogole a on nic,tak jak by do niego nic nie docierało,jak by mnie olewał to własnie tak wyglada,zeby on chociaz wykonywał jakie kolwiek polecenie a tu nic kompletnie nic:(Gość 2012-04-15 14:14:26Karolino - a czy pokazywałaś mu co on ma robić?kowalowa 2012-04-15 11:24:51 aisa55 ja wiem ze tak sie cwiczy,dostałam wskazówki od logopedy z tym ze miesiek nie chce pokazywac jezyka,nie chce dmuchac tak jak by nie rozumiał polecen,zobaczymy nic straconego przeciez,czekam na poprawe zwiazana z mowa,moze kiedys sie doczekam:(
Stań na przeciko i pokazuj co ma robić niech powtarza. język na górną wargę, jak pokaże w nagrodę buziaka,
język na dolną wargę, jak pokaże w nagrodę buziaka.
Jak będziecie dobrze ćwiczyć niedługo będzie mistrzem pocałunków (nie tylko buziaków).
kowalowa 2012-04-17 22:59:59 Gonia własnie to tak wyglada jak by mnie olewał,jak mowie przewraca obojetnie oczami,ja prosze...jak głupia a on ...sama wiesz jak to działa,on na odwrot ...Kurde nie wiem jak mam go zmotywowac bo juz czasem mnie to irytuje...tu niby kuma...a jak sie prosi misiek zrob to ...to olewczo cie traktuje...niech wreszcie napluje na mnie,..krzyknie ...zabluzni...bo nie wytrzymam tej ciszy,,,tej strasznej ciszy:((((
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.