moja mama ma rurke z balonikiem i je wszystko ladnie jedynie nie wydaje dzwieku oprocz westchniecia
asia4824 2012-01-21 23:13:34 600 zł plus 1000 kilometrów ,które muszę pokonać w obie strony-trochę dużo ale muszę tam jechać.Dzięki bardzo za dokładny przepis na ćwiczenie buzi,zapisałam dokładnie żeby czegoś nie pominąć.Dzisiaj zauważyłam odleżyny ale mam już sól fizjologiczną do przemywania ran i plastry ze srebrem.Czytam to forum bardzo uważnie i w ogóle dzięki,że jest ktoś kto chce pomóc.Trzymajcie się
morticja 2012-01-22 15:50:33 Mam pytanie szukałam tego na forum jednak nie udało mi się znaleźć:)Otóż od około 5 dni stymulujemy tatę metodami prof.Talara od tego czasu otworzył oczy na dłużej niż minutę, dwie minuty.Dzisiaj miał otwarte przez 1,5 h jak mama z ciocią go masowały.Zastanawiam sie czy ta oznakę można traktować jako pozytywną jezeli efekty byłyby tak szybkie byłabym zdumiona:)Dodam,że tata wodzi wzrokiem co też wydaje się być dość istotne.
Może ktoś z praktykujących metody profesora miał takie czy podobne odruchy.Byłabym wdzięczna za informację jak to u Was na początku wyglądało.Z góry dziękuję:)
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.