daj maila to wyśle Ci numer.
Gość 2012-01-20 21:21:19 Hej,
Przepraszam ze tak wtracam sie w watek, ale mam podobna sytuacje jak wiekszosc z was...
otoz juz okolo 3 miesiace temu moj tesc mial w stanach zawal serca najpierw jeden dosc lagodny, potem drugi bardzo powazny byl reanimowany ponad godzine, wstawili mu taki baloniki w zyly poniewaz dwie byly zatkane... wprowadzili go najpierw w stan spiaczki farmakologicznej i tak niestety juz pozostal... lekarze tam nie byli wstanie oszaacowac uszkodzen mozgu poniewaz byla opuchlizna, przed swietami udalo nam sie prywatnie przetransportowac tescia do polski, gdzie zajmuje sie nim zona, tzn. obecnie jest w szpitalu, my mieszkamy w uk i niestety nie jestesmy wstanie wrocic do polski, tesc obecnie oddych sam, troche otwiera oczy, reaguje na bol, ale dalej spi :(
moje pytanie dotyczy spraw organizacyjnych otworz bedzie pewnie keidys trzeba zabrac go ze szpitala i umiescic w jakims osrodku pewnie zolu :( jednakze zol pobiera 70% dochodu pacjenta, a co jesli pacjent nie ma dochodu, i nie nalezy mu sie renta ani emerytura.. podobno chca pobrac te 70% z dochodu malzonki, uwazacie ze moga to zrobic?
czy istnieje mozliwosc ze mozemy sami zaplacic za taki osrodek? czy mops moze jakos pomoc?
gdzie szukac pomocy finansowej?
sam transport zrujnowal nas finansowo to naprawde olbrzymie pieniadze.. za szpital obecnie nie placicmy ubezpieczenie zony go obejmuje...
mamy jeszcze troche oszczednosci ale to sie pewnie niedlugo skonczy :(
chcialam jeszcze dodac ze czytam wasze forum regularnie od jakichs 3 miesiecy i jestem pod wrazeniem tego ile jestescie wstanie poswiecic dla waszych bliski, serce mi rosnie jak to czytam i chwilami lzy mi leca, musze wam powiedziec ze jestescie naprawde NIESAMOWICI!!!!! podziwiam i gratuluje zaparcie, wiary i mam nadzieje na lepszze jutro, z gory dziekuje za odpowiedzi:)
Ewela
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.