mam tak samo ,albo jeszcze gorzej, u mnie do tego pojawiło sie uczucie omdlewania, szum w uszach,drżenie mięsni, buja mnie cały czas jakbym była na statku, a czasami te objawy pojawiały sie gdy stukałam ocasami po chodniku a nawet tez gdy słońce mocniej zaświeciło ---ale to nie zawsze. wcześniej zdarzało sie to żadziej ale teraz codziennie, spokojnie byłam już u lekarzy , a nawet wylądowałam w szpitalu bo po tym ataku w maju to chciałam wzywac pogotowie --------nie wiedziałam co sie dzieje nagle omdlewałam ---tak nie do końca, przeogromny strach!!!!!!!!! nie doopisania , chyba taki jaki przeżywają ludzie co mają zwał.NO w szpitalu badał mnie laryngolog i neurolog, takie tam stukanie młoteczkiem, dotykanie nosa palcem i co i nic wszystko ok. Krok dalszy - przychodnia neurologiczna, najpierw wypytałam gdzie sa najlepsi u nas ------------jestem z OLSZTYNA, wskazano szp. 103 wojskowy, pani dr. zleciła pilnie tomograf, który po zrobieniu wyszedł ok!!!, zresztą wszystkie badania krwi ok, teraz czekam na
EEG mózgu , jak wyjdą ok to ja nie wiem co ja mam zrobić i do kogo szukać pomocy .Jak czytałam wiele osób jest tu młodych , czasami takie zawroty głowy mogą powodowac zburzenia elektrolitowe - sprawdźcie krew. młode dziewczyny morfologia, poobserwujcie też jaki to ma związek z cyklem----hormony, ja już to wszystko prerobiłam , próbowalam czepić się hormonów, ale tarczyca ok, może jeszcze jakieś babskie hormony ale tego nie badałam, narazie skupiam się na gołowie, choć mam na uwadze
kręgosłup szyjny----------------daje takie objawy. Jak nie zwariuję od tego wszyskiego to dobrze , bardzo mi to dokucza i teraz nawet jak piszę mam lekkie zawroty a juz brałam lek BETASERC