http://nasza-klasa.pl/#profile/31835498
tutaj znajdziecie zdjęcia mojej córeczki
Mama Izuni.
Gość 2006-08-11 15:53:00 Witajcie!
Nasza (obecnie 16-letnia) corka zachorowala w drugim miesiacu zycia, rzekomo na wirusowe zapalenie mozgu. Nastepstwem bylo mozgowe porazenie dzieciece i rzekomo epilepsja. W roznych szpitalach w kraju rzekomo ja leczono – bez skutku. W wyniku poszukiwan i dochodzen udalo sie stwierdzic, ze diagnoze „wirusowe zapalenie mozgu“ postawiono jako „najbardziej prawdopodobna“, bo starszy brat byl 2 tygodnie wczesniej mocno zaziebiony. Natomiast wyniki badan nie potwierdzily wtedy sladow wirusow w plynie mozgowo-rdzeniowym. To rozpoznanie zawazylo jednak zapewne na dalszych blednych diagnozach i „leczeniu“. Gdyby nie ta nieodpowiedzialnie postawiona diagnoza, moze nasza corka nie bylaby tak uposledzona...
Czy u Was stwierdzono obecnosc wirusow? Jesli tak, to jakich, bo z tego wynikaja dalsze konsekwencje…
Gość 2006-07-29 18:22:00 Dzien dobry mam na imie Aska mam 21 lat w tamtym roku bylam chora na zapalenie wirusowe mozgu.bylam w ciezkim stanie lekarze tez ze mna walczyli ale wyszlam z tego nie moge duzo powiedziec bo stracilam pamiec.lezalam w roznych szpitalach i dosyc dlugo. niby lekarze twierdza ze ta choroba powstala od przeziebionej grypy.teraz mam powiklania i mam padaczke i od roku czasu jestem na lekach.
Gość 2006-07-29 18:22:00 Dzien dobry mam na imie Aska mam 21 lat w tamtym roku bylam chora na zapalenie wirusowe mozgu.bylam w ciezkim stanie lekarze tez ze mna walczyli ale wyszlam z tego nie moge duzo powiedziec bo stracilam pamiec.lezalam w roznych szpitalach i dosyc dlugo. niby lekarze twierdza ze ta choroba powstala od przeziebionej grypy.teraz mam powiklania i mam padaczke i od roku czasu jestem na lekach.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.