Reklama:

zaburzenia emocjonalne /agresja / po udarze mozgu (35)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
23-05-2017, 08:00:38

Witam mój. Mąż jest po 1mial przed zawał potem 3zawaly 2udary nadcisnienie cukrzyca zawsze byl nerwowy a teraz jak juz może chodzic zrobić koło siebie niechce pomagam robie co moge a ten sie odwdziecza za byle co dostane z laski tak jak i syn tlucze nią nas za byle co wpada w szal codziennie leki uspakajajace jakie muszą byc konska dawka? Mamy juz dosc niechce a musze sie z nim męczyć najgorsza jest ta jego wdzięczność przy dzieciach wyzwie od *** szmat itd psychicznie nas wykancza i co dalej?żebym mogła go gdzies oddac z chęcią
gość
14-08-2017, 09:21:01

Witam a mój maz jest po 2udarach mial paraliż prawej strony leżał w pampersie żona latala przy nim i lata do dzis choc chodzi może koło siebie robic a nieche bo nie dowidzi tylko spi lezy depresanty 2mu juz zmienilam nie pomaga nic di kekarzy nie pójdzie o byle co wpada w szał agresja siłę ma za trzech zneca sie psychicznie i fizycznie nad domownikami juz nie wytrzymujemy tegi psychicznie noze mam pochowane bi ciagle slysze ze nas pozabija dzis znowu z piesciami się rzucil namnie chcial mi widelec wpic w szyje za co bo obrus mu nie pasuje mowi jak znajdzie nóż zarznie nas w snie ostatnio wpadl w szał bi do koleżanki Chcialam isc tez z widelcem najgorsze wyzwiska przy dzieciach ty *** szmato ***..zabije cie dziwko syna tez tak wyzywa co mam począć ktos wie niebieska karta cis da watpie umeczeni zadreczeni
gość
20-02-2018, 11:59:17

Witam jestem Julka mam 45 lat i jestem po udarze niedokrwiennym chce powiedzieć tylko rodzina i bliskim wspierające nas tego potrzebujemy i chociaż czasami jesteśmy wredni bardzo was potrzebujemy
gość
22-02-2018, 20:34:10

Udar to straszna rzecz. To ,ze te osoby się tak zachowują w sposób irracjonalny , jest wynikiem zaburzeń i powikłań po udarze. Wtedy trzeba oczywiście konsultować się ze specjalistami. W miarę możliwosci próbować rehabilitować chorego. Moją babcię tak rehabilitowano . I dzięki terapeutom z RehaExpert w Krakowie , ich podejściu odpowiednim ćwiczeniom,jakos ta babcia funkcjonuje . Jest po trzech udarach . O ile pamiętam to chyba jedna cześć mózgu jest całkiem wyłączona.Ma oczywiście nadal czasem napady agresji. jasne ,ze ma . Albo takiego lamentu,że chce już umrzeć. Ale ogólnie jest pogodna. A jak z mową u Was wygląda ?
gość
16-05-2018, 00:31:35

<a href=http://bukmacherzy-lokalni.pl>polskie zaklady bukmacherskie</a>

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: