Reklama:

Wzrok a nerwica (141)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
21-05-2017, 18:44:52

Ja tez mam to samo, błyski w oczach przy zgaszonym swietle , migotanie swiatelek jak jest ciemno na dworzu, powidoki. Stwierdzano u mnie padaczke jednak od 6 miesiecy zadne leki nie pomagaja. Zadnej poprawy. Wyszedl mi jeszcze niedobor wit d3. Czy ktos z Was sie z tego wyleczył?
gość
21-05-2017, 18:46:40

Gość 2017-05-21 20:44:52
Ja tez mam to samo, błyski w oczach przy zgaszonym swietle , migotanie swiatelek jak jest ciemno na dworzu, powidoki. Stwierdzono u mnie padaczke jednak od 6 miesiecy zadne leki nie pomagaja. Zadnej poprawy. Wyszedl mi jeszcze niedobor wit d3. Czy ktos z Was sie z tego wyleczył?
gość
10-07-2017, 09:23:28

A brałaś może lutezan? jest dobry na te sprawy, Niepokojące objawy, które mnie męczyły przeszły jak ręką odjął, z tym że u mnie nie było to związane z nerwicą
gość
18-07-2017, 05:02:05

Gość 2010-01-08 21:38:13
Witam, ja też często miewam dziwne objawy. Np: Jakieś dwa lata temu przez prawie pół roku prawie co tydzień traciłam w wzrok na sekundę lub dwie, jakby ktoś mi zasłonił oczy czarną kartką i szybko ją zabrał. Później objawy ustały na rok po czym zaczynają się pojawiać znów. Wprawdzie są dużo rzadsze ale trwają dłużej. Miewam też bóle głowy i łatwo się denerwuję. Czy to może byc objaw nerwicy? PS: mam - 0.5 diporii na prawe oko.
gość
18-07-2017, 05:21:45

Witam, ja też miałam identyczne objawy+ mdlalam z utratą świadomości. Byłam 2 razy w 2011 i 2015 na neurologii, ponieważ okulista stwierdził, że wszystko ok. Miałam robiony tomograf i rezonans głowy i okazało się, że częściowo zahaczono o kręgi szynkę i coś tam wyszło nie tak. Lekarze kazali mi zrobić rezonans kręgów szyjnych. I okazało się, że miałam ucisk na rdzeń kręgów. Konieczna była operacja kręgosłupa szyjnego. Jestem już prawie 2 lata po operacji i jest ok. Proszę spróbować. BO JA TEŻ SIĘ CZUŁAM Z TYM FATALNIE I MIAŁAM WRAŻENIE, ŻE KAŻDY BIERZE MNIE ZA SYMULANTKE.
gość
11-08-2017, 07:55:03

jak długo bierzesz lutezan?? też mam czasami problemy z wzrokiem, myślałąm już o tym, żeby jakoś to poprawić. Czekam na wizyte u lekarza, ale to troche potrwa jeszcze, może zacznę sama czymś wspomagać sie od wewnątrz
gość
11-08-2017, 20:19:57

ja gorzej widzę szczególnie wieczorem, kiedyś lubilem czytać, coś poogladać a teraz oczy się szybko męczą, litery rozmazują, nie tak dawno zmieniałem okulary i to chyba niemożliwe zeby tak szybko wada się powiększyła?
gość
27-08-2017, 19:51:27

Słuchajcie zbadajcie się na borelioze byłem na konferencji i to dziadostwo niszczy m in nerwy wzrokowe, wychodzi przy tym niedobór Wit b12 d3 i żelaza m.in polecam test biorezonans magnetyczny oraz Western Bolt ale po 2 miesiącach ukąszeniu bądź rumieniu po kleszczu, mi niestety dwa testy potwierdziły barelioze, i pijcie dużo wody oraz zarzywajcie Borelisspro DuoLife organizm się oczyszcza wtedy, dodatkowo trzeba pić kolagen bo to dziadostwo niszczy kolagen a tym są osłonięte nerwy, walczę z tym 2 tygodnie i już mam efekt herx, badania wszystkie wychodzą dobrze a pacjent symuluje, mam nadzieję że z tego wyjdę a bolerisa na początek stosować tak jak jest napisane po 2 miechach zwiększyć dawkę, pamiętajcie badanie róbcie w 7 klasach igg i igm min. TK rezonanse i kupę innych badań wszystko jak w najlepszej normie u mnie były a mało jest info na temat bareliozy dziadostwo jakich mało, leczenie trwa min 2,5 miesiąca do roku przeważnie z info które otrzymałem, trudno to znaleźć i wytępić, ja walczę pozdrawiam nienawidzi szczeci, czystka i rdestu japońskiego herbatki nie pomagają tylko polkniecie tych roślin pomaga tyle w temacie
gość
03-09-2017, 19:36:38

U mnie okulistycznie stwierdzono ze jest w porzadku. Eeg caly czas mam fatalne , zadne leki nie pomagaja poki co. Atakow padaczkowych nigdy nie mialam , tylko ten problem z oczami, blyski , miganie swiatelek w szczegolnosci w ciemnosci. Do tego drzenie miesni czasami. Wyszlo mi rowniez tezyczka. Zazywam magnez + wit d , leki przeciwpadaczkowe I caly czas nic.. mam to juz od roku.
gość
07-09-2017, 23:51:04

nie żadna nerwica, to są poważne objawy z mózgu, nerwów i oczu - nie chodźcie do tych jkonowałów psychiatrów, każdy teraz ma wmawianą nerwicę jak idzie z poważnymi objawami, dopóki chodzi jest traktowany jako potencja;lny pacjent psychiatryka. Nie wierzcie konowałom - konował tylko ma sprzedać usługę nie wyleczyć. Jak niektórzy pisali - borelioza, uszkodzenie układu nerwowego, niedobór składników również z zakażeń, leczcie się ziołami, rozmawiajcie z innymi - omijać lekaszy. Robić badania ale nie dać sobie wmówić urojeń bo potem jest za późno - poczytajcie o SLA i o SM, boreliozie itd. to wszystko wynik zakażeń, boreliozy, zatruć metalami - plomby również mają rtęć. Pestycydy. To nie jest nerwica.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: