Słuchajcie zbadajcie się na borelioze byłem na konferencji i to dziadostwo niszczy m in nerwy wzrokowe, wychodzi przy tym niedobór Wit b12 d3 i żelaza m.in polecam test biorezonans magnetyczny oraz Western Bolt ale po 2 miesiącach ukąszeniu bądź rumieniu po kleszczu, mi niestety dwa testy potwierdziły barelioze, i pijcie dużo wody oraz zarzywajcie Borelisspro DuoLife organizm się oczyszcza wtedy, dodatkowo trzeba pić kolagen bo to dziadostwo niszczy kolagen a tym są osłonięte nerwy, walczę z tym 2 tygodnie i już mam efekt herx, badania wszystkie wychodzą dobrze a pacjent symuluje, mam nadzieję że z tego wyjdę a bolerisa na początek stosować tak jak jest napisane po 2 miechach zwiększyć dawkę, pamiętajcie badanie róbcie w 7 klasach igg i igm min. TK rezonanse i kupę innych badań wszystko jak w najlepszej normie u mnie były a mało jest info na temat bareliozy dziadostwo jakich mało, leczenie trwa min 2,5 miesiąca do roku przeważnie z info które otrzymałem, trudno to znaleźć i wytępić, ja walczę pozdrawiam nienawidzi szczeci, czystka i rdestu japońskiego herbatki nie pomagają tylko polkniecie tych roślin pomaga tyle w temacie