Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
27-07-2019, 00:33:15

Madziu a jakbys poszla do gastrologa i powiedziala o tych wymiotach , idz najpierw do zwyklego rodzinnego takiego od wszystkich chorob ,moze byc ciapaty jakies studia napewno skonczyl dostaniesz takie lekarstwa przeciwwymiotne i sie skoncza wymioty Powiesz mu o ependymoma surgery, ale ze te wymioty sa napewno ze stresu bo czeka Ciebie jeszcze MRI
Poltora miesiaca a waga spadla 8 kg to nie jest w porzadku , Magda musisz pic sporo plynow bo sie odwadniasz
Wtajemniczona
27-07-2019, 07:06:50

Czekam sobie w kolejce do badania..
Pozdrawiam i miłego dnia życzę :)
Paula
gość
27-07-2019, 08:33:43

Jestem z tobą kochana,zobaczysz będą wyniki idealne pozytywne dla ciebie!!!
Ja byłam tu u lekarza to mi dali syrop przeciw wymiotny,a jak złe się czujesz to proszę konsultować to z lekarzem który operował.
Tu powinni się dokształcać.
Wtajemniczona
28-07-2019, 18:39:08

Hejo.
Jak Wam minął weekend :)
U mnie dzisiaj aktywnie.
Nasilił mi się ból głowy po południu..
Osiwieje do tych wyników..
Paula
gość
28-07-2019, 18:51:16

Ja juz jestem siwa jak golab a mam 39lat
Jak minol pytasz-jak każdy kolejny po operacji,dziś byłam z mężem w lidlu i uchyliłam okno w aucie i wleciał brązowo czarny motyl krążył koomnie aż wyleciał a mąż się tak przestraszył ze zjechał na ubocze😂
Nadal mam te mdłości i wrucilam do nałogu nie wiem czemu poprostu,co więcej może mi się przytrafić
Tak tez mężowi odpowiadam.Nic nie mogę zrobić bo wciąż zgaga mdłości już mam dość lerzenus poprostu serdecznie dosc
Pozdrawiam was i tobie kochana nic nie będzie całuje was mocno
gość
28-07-2019, 18:52:39

Miało być lerzenia
gość
29-07-2019, 19:10:01

Kiedy wyniki???
Pozdrawiam wszystkich😘
Wtajemniczona
31-07-2019, 18:26:34

Hejo.
Czekam nadal..
Mam nadzieje ze jest dobrze bo ostatnio jak było źle to wyniki byly po 2 dniach i dzwonili do mnie że jest kiepsko..
A nie dzwonili
Paula
gość
31-07-2019, 20:33:36

Nie mysl tak będzie dobrze przecież tłumaczył tobie tu na forum ten mądry chłopach od naszych wysciolczakow,masz ki 67 niski
Wyobraź sobie mnie co czuje dziś pojechałam znów do lekarza bez rejestracji bo już nie daje rady z zawrotami (bycie pijanym non stop)do tego te mdłości wiec przyjęli mnie chyba dlatego ze zwymiotowałem na praktycznie biorko rejestracyjne. Dostałam silniejsze tabletki które mogę brać 3razy dziennie
Już wzięłam 2 narazie nic zgaga mdłości wiec lerze,sama już widzę po nogach ze są coraz chudsze bo aż bolą kości od kolan kiedy lerze na boku i jedna styka się z druga,niestety nie mogę się położyć na plecach bo momentalnie jest świst w uszach i się zatykają na brzuchu tez nie bo strasznie kręci mi się w głowie jakby oczy wywijały się naokoło ale przecież wy to tez przechodziliscie wiec wiecie hak się cholernie złe czuje i modlę się by wstać i czuć się jak przed operacja choć na chwile wstać i nie bać się czucia tego zawrotu zjeść jabłko i nie zwymiotować i choć kawałek skórki od chleba co kolwiek byle juz nie wymiotować.
Tego sobie co dzień życzę i boze byle ci którzy są po dopiero by im minęło szybciej niż mi bo to bardziej dobija i jest człowiek wystraszony o swoje życie bo boi się ze coś uroslo dlatego tak czuje się ze pewnie teraz to już z przerzutami do kręgosłupa itd.
Tak tak tak ma osoba która wyszła ze szpitala z przykra diagnoza i z byciem pijanym która nie funkcjonuje bo nie morze bo nie ma już czym wymiotować....
Ach ....szkoda śliw
Czekam na twoje wyniki i myśle o tobie kochana i mam nadzieje ze olewasz męża który ....no niestety
Pozdrawiam tez każdego tu który mnie pocieszał pociesza myśle każdego dnia o każdym z was
Całuje M z ie
gość
31-07-2019, 20:34:38

Hej Paula jestesmy dobrej mysli pozytywnie nastawieni do wyniku rezonansu.Trzymamy kciuki i czekamy na dobre wiadomosci od ciebie
Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: