Gość 2022-01-23 18:33:33Trzymaj się, ja myślałem tylko pozytywnie. Oczywiście kiedy trafiłem do szpitala to zacząłem łapać małego doła ale po rozmowie z moim lekarzem zaraz wróciłem na odpowiedni tor. Do przodu. Zawsze jest ryzyko ale chirurg nie ma na celu ciebie okaleczyć a pomóc. Takie operacje idą pod pełny monitoringiem, sądy "wbite" w mózg by monitorować każdy ruch do przodu. Zobaczysz będzie dobrze. Gdzie i przez kogo będziesz operowany.Gość 2022-01-23 17:33:37Cześć,Gość 2022-01-23 17:21:01
Damian to juz tylko 3 dni pozostaly do operacji., kiedy masz sie zglosic , najpozniej 25
zeby mogli porobic niezbedne badania , jesli mozesz to napisz jak samopoczucie przed , bedzie po Twojej mysli, operacja powiedzie sie. Na forum wspiera Ciebie 6 osob , zyczac udanej operacji.
Muszę wstawić się 25 stycznia rano. Jestem bardzo zestresowany, boje się paraliżu i tego co będzie po operacji. Czuje się silny, wiem, że sobie poradzę, ale tak naprawdę moje życie i sprawność jest zależna od neurochirurga i całego zespołu. Marzy mi się już powrót do pracy i normalności, ale chyba to jeszcze trochę potrwa... Dziękuję za każde wsparcie, bardzo to doceniam i każdemu życzę dużo zdrowia i pomyślności w operacjach.
Trzymam kciuki.
Tomek
Zdrowia
Damian