Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
05-06-2021, 19:51:34

Gość 2021-06-05 21:50:19
MagdalenaBk93 2021-05-13 14:14:48
Czesc Kochani !! Mam dobre wieści zakawlikowali mnie na protonoterapie , dzięki Karolina z forum dostałam namiar i się udało!!!
Jeszcze raz dziękuję z całego serca
Czy mogłabym również poprosić o namiar ? Mój tata jest tydzień po operacji i najprawdopodobniej będzie miał naświetlania . mcalkaminska@baltiqadayspa.pl lub 609 220 730
gość
08-06-2021, 14:00:35

jakie rozpoznanie u taty?
gość
11-06-2021, 22:28:16

Witam, czy możecie polecić jakiegoś neurochirurga w Poznaniu?
gość
14-06-2021, 03:43:16

mial ktos robiona stabilizacje kregoslupa po operacji? guza srodrdzeniowego. I czy bylo to połączone z operacja wycięcia guza czy na następnej operacji
gość
14-06-2021, 12:53:52

Witam, czy możecie polecić jakiegoś neurochirurga w Poznaniu?
Dr Moskal
Dr Blok
gość
17-06-2021, 09:01:07

Magda co u cb zagladasz tu jeszcze? Dawid a ty jak sie miewasz ? wszyscy piszcie jak sie macie ;)
gość
17-06-2021, 11:01:42

Tak zaglądam,chyba jak każdy.Tez myśle o was i wynikach waszych MR,ja czekam na tel od dr furtaka bo płyta z tad została wysłana już czas temu....
Z badan krwi wyszło mi poniżej normy witaminy z grupy B oraz żelaza,wiec cały czas zażywam,dzwoniłam tu do lekarza z pytaniem jak długo ale tylko wiem ze po 3mc badania krwi i zobacze,nadal zawroty w głowie zostało mi tez co jakiś czas wymioty poranne tak wiec czekam z odpowiedzią od lekarza.
A wy jak się czujecie?
Może tez rozmyślanie o szczepieniu moim,nie nie zaszczepie się poniewaz nie chce brać udziału eksperymentalnym i odmówiła szczepień tu,pilnuje se bardzo z rodzina i przeczekaj ten czas,moja przyjaciolka zaszczepiła się moderna i ma straszne miesiączki łącznie z podawaniem leków na zatrzymanie krwawień jak rowniez raz była w szpitalu bo zemdlała.tak wiec każdy bierze na siebie odpowiedzialność a mnie już przeraziła moja diagnoza i pobyty w szpitalach i to mi wystarczy nikt mi nie da gwarancji na to ze akurat mi nic nie będzie dlatego wole chuchać na zimne. Co podkreślam nie znaczy ze jestem przeciw lub nakłaniamy na nie zaszczepienie się każdy ma rozum i wie co ma zrobić.
Pozdrawiam was z sił całych z chłodnej ie bo u nas zaledwie 18 stopni a w pl ponad 30 sci.piszcie co u was💋
gość
17-06-2021, 11:17:43

fajnie ze sie odezwalas, niestety slozba zdrowia jest na łopatkach ale miejmy nadzieje ze najgorsze za nami. dlatego wszystko sie przeciąga konsultacje operacje badania;(
gość
17-06-2021, 22:20:55

U nas nie lepiej,wszystko covid,3tyg.temu corka miała gorączkę wymioty żółcią,oczywiście wzięli na covid,testy negatywne ma wokół nerki wode,3rozne antybiotyki dostawała i przez 11dni teraz w domu w tabletkach już bierze.ale praktycznie całe 2dni przeleżała na sali covidowej,wiec wiecie nie tylko w pl świrują!
Bo to inaczej nie idzie nazwac wszystko zniknęło każda jedna choroba nawet i jelitowka ale jest tylko światowa choroba wirusowa covid.
Pozdrawiam raz jeszcze M z ie
gość
18-06-2021, 18:04:58

Dobrze że zagladacie, noe dobrze że malo piszecie :( i czlowiek mysli ze już pozawijali sie Ci ludzie z forum.....a to mkze być tak dobrze ze ludzie po prostu zapominaja o przeżytej chorobie. Jak ktoś sie nie odzywa to zaraz mysle o najgorszym...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: