Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
11-04-2021, 07:13:57

Czy mogłaby pani też do mnie wysłać informacje? magdalenabk93@gmail.com
gość
12-04-2021, 13:50:31

Dawid można prosić Cb o kontakt ? Chciał bym chwilę porozmawiać jeśli znalazł byś czas.
gość
12-04-2021, 16:43:10

Jesli chcesz porozmawiac to najpierw zaloguj sie tak jak inne osoby , wtedy kontakt jest na priv , skoro chcesz porozmawiac bez logowania to podaj swoj adres e mailowy tak jak zrobila to Magdalena
gość
12-04-2021, 17:55:58

Gość 2021-04-12 15:50:31
Dawid można prosić Cb o kontakt ? Chciał bym chwilę porozmawiać jeśli znalazł byś czas.
mrekmarek73@op.pl
gość
14-04-2021, 14:20:00

Witam . Czy stosujecie jakieś diety po leczeniach operacyjnych wysciolczakow? Może nie diety a poprostu ograniczeniu jakiś produktów cukrów bądź czegoś takiego?
Czy stosujecie kurkumę w swojej diecie ?
Co myślicie o profilaktycznym zastosowaniu olejków cbd ?
Może ktoś ma doświadczenia artykuły naukowe na ten temat i się podzieli
gość
14-04-2021, 16:28:40

Gość 2021-04-14 16:20:00
Witam . Czy stosujecie jakieś diety po leczeniach operacyjnych wysciolczakow? Może nie diety a poprostu ograniczeniu jakiś produktów cukrów bądź czegoś takiego?
Mi lekarz mowil ze dieta nie ma znaczenia, nawet w trakcie radooterapii, ja biore olej konopny, miod z propolisem na glejaki i pije wode wodorowana.
gość
14-04-2021, 18:41:42

Gość 2021-04-14 18:28:40
Mi lekarz mowil ze dieta nie ma znaczenia, nawet w trakcie radooterapii, ja biore olej konopny, miod z propolisem na glejaki i pije wode wodorowana.
O dziękuję za info.
A było to konsultowane z lekarzem poprostu jestem ciekawy opini lekarzy na temat tych olei ?
gość
14-04-2021, 18:56:38

Gość 2021-04-14 20:41:42
Gość 2021-04-14 18:28:40
O dziękuję za info.
A było to konsultowane z lekarzem poprostu jestem ciekawy opini lekarzy na temat tych olei ?
Nie bylo, moj neurochirurg sie smial :) zaczelam brac olej i miod na glejaki na 2, 3 miesiace przed operacja. U meza kolezanki mojej mamy zmiejszyl sie o kilka mm guz mozgu- bral ten miod. Po radioterapii zakupilam urzadzenie do wodorowania wody.
Początkująca
15-04-2021, 08:00:12

Gość 2021-04-11 07:25:41
Szukam dobrego onkologa zajmującego się wyscióczakami guzów w rdzeniu kręgowym. Ktoś zna odpowiedniego onkologa?
Ja też ciągle szukam , bardzo ciężko znajsc.
gość
15-04-2021, 11:15:20

MagdalenaBk93 2021-04-15 10:00:12
Gość 2021-04-11 07:25:41
Szukam dobrego onkologa zajmującego się wyscióczakami guzów w rdzeniu kręgowym. Ktoś zna odpowiedniego onkologa?
Ja też ciągle szukam , bardzo ciężko znajsc.
. Polecam moja Pania onkolog - Elżbieta Pluta dba o swoich pacjentów, odbiera telefony, odpisuje na smsy, konsultuje elektronicznie wyniki badań. Pani Elżbieta jest bardzo dobrym specjalista i człowiekiem.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Paraliż rąk w samolocie
Czy ktoś się spotkał z takim przypadkiem. Syn po raz pierwszy leciał samolotem. W czasie startu sparaliżowało mu obie ręce, częściowo policzki, miał problem z mówieniem. objawy zaczęły ustępować, gdy samolot osiągnął wysokość. Trwało to około godzinę. Potem się już nie powtórzyło. Co może być powodem?
gość
Wynik rezonansu magnetycznego głowy z kontrastem
Dzień dobry, miałem wykonany rezonans głowy z kontrastem z powodu historii tętniaków w rodzinie. Tętniaków nie wykryto ale : W zakresie podkorowej istoty białej obu półkul mózgu widocznesą pojedyncze, bardzo drobne ogniska hyperintensywne w sekwencjach T2-zależnych, wielkości do 2mm(na granicy widzialności, możliwe do uwidocznienia jedynie w sekwencji wykonanej drobnymi warstwami). -Zmiany te nie ograniczają dyfuzji, nie ulegają wzmocnieniu kontrastowemu - ich charakter niespecyficzny - w pierwszej kolejności w różnicowaniu uwzględnić należy drobne ogniska degeneracji naczyniopochodnej. Mężczyzna 32 lata. Czy jest się czym martwić? Jakie mogą być przyczyny i leczenie? Nie mam objawów. Pozdrawiam
Reklama: