Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
18-01-2020, 11:59:06

Ja juz po radioterapii.jestem teraz znów na rehabilitacji.miałam Ki5%dałam rade ale chwilami bylo ciezko. Jestem słaba ale dam rade😊Monia
gość
18-01-2020, 12:44:40

Hej Monia! Super jestes dzielna tak trzymaj!👍👍👍 Pozdrawiam Dawid
gość
18-01-2020, 12:49:16

Hej! Martwię się o Madzię.Juz tak długo nie daje znaku źycia.Coś niedobrego musiało sie wydarzyć.Trzymam za nią mocno kciuki oby ten ropień usunęli bez źadnych powikłań.Pozdrawiam Dawid
Wtajemniczona
18-01-2020, 20:26:52

A już myślałam że Madzia się odezwała..
Dawid Ty też nie masz wieści jak ona się czuje?
Monia dasz radę!
Trzymam kciuki & &
I tak wiele już zniosłaś więc teraz to już z górki.
Pozdrawiam
Paula
gość
19-01-2020, 05:45:25

Biedna Magdaco ona musi przechodzić mam nadzieje ze jest dzielna i nie poddaje sie.trzymam kciuki może sie odezwie.pozdrawiam was serdecznie😊😊😊Monia
gość
22-01-2020, 11:22:10

Witam wszystkich,w szczególności p Jadwige.
Madzia wyszła ze szpitala w poniedziałek bierze silne antybiotyki wypuścili ja z crp 20.na koniec tyg w gp badanie krwi,a po 2tyg MR mózgu w dublinie.
Przepraszam państwa za brak wiadomości ale człowiek jest nie zorganizowany w niektórych sytuacjach i nie starcza czasu by wogle wejść na maile czy forum.
Dziekuje ze nas nie opuszczaliście!
Wtajemniczona
22-01-2020, 11:39:14

Zdrowia dla Madzi!
Niech się trzyma dzielnie.
Myślimy tu o niej ciepło każdego dnia.
Buziaki dla niej i siły dla Was obojga.
Pozdrawiam
Paula
gość
22-01-2020, 14:58:38

Hej! Trzymam kciuki za Madzię dobrze ze juz jest w domu bedzie coraz lepiej.Pozdrawiam Dawid
gość
27-01-2020, 08:54:20

Witam wszystkichjestem tydzień po radioterapii a moje nogi od kolan w dół są sztywne.mam wrażenie jakbym ciągle miała na nich gips. Martwię się strasznie czy to puści? Chodzę o kijkami i bez ale jeszcze się chwieje ale te nogi mnie przerażają Boje sie ze one nie puszcza😂😂😂Monia
Wtajemniczona
27-01-2020, 13:12:41

Monia, twarda babka jesteś to i nogi twarde hihi.
Żarcik taki :)
Organizm po radio czasami długo dochodzi do siebie. Daj sobie czas.
Będzie dobrze 👍 w końcu najgorsze już za Tobą
Paula

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Późno rozpoznany kręgozmyk teraz tylko operacja
Cześć wszystkim.
Piszę tu, bo może ktoś był w podobnej sytuacji albo potrafi podpowiedzieć, co dalej. Rok temu zacząłem mieć poważne problemy z kręgosłupem – ból, drętwienie, osłabienie nóg. Poszedłem do jednego ze znanych profesorów w Warszawie, pełne zaufanie, bo nazwisko znane. Diagnoza? Żadnej konkretnej. Tylko środki przeciwbólowe, skierowania na rehabilitację, tabletki, zastrzyki. Leczenie objawowe bez zaglądania głębiej. Mija rok. Trafiam do innego specjalisty i co się okazuje? Kręgozmyk między L5 a S1, czyli coś, co powinno być zauważone na podstawowym rezonansie czy tomografii. Gdyby został rozpoznany wcześniej – miałbym szansę na leczenie zachowawcze: prądy, ostrzykiwania, konkretne zabiegi bez konieczności operacji. A dziś słyszę: jedyna opcja to operacja. Gdyby ktoś się wtedy postarał, miałbym wybór. Teraz już nie mam. Mam za to straszne newsy.
To nie jest „trudna sprawa” to po prostu przeoczenie, brak czujności, może rutyna i to mnie dziś kosztuje zdrowie i spokój. Mam pytanie: czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Czy można coś z tym zrobić prawnie? Czy od razu iść do sądu, czy najpierw skonsultować się z dobrym prawnikiem medycznym? Z góry dzięki :-[
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
Reklama: