Witam
Badania były wykonywane w dwóch różnych pracowniach i opisywane przez innego lekarza. Omdlenia córki są nagłe tak jakby z osłabienia, podczas spaceru. Pierwsze omdlenie wyglądało mniejwięcej tak: podczas spaceru córka źle się poczuła mówiąc że widzi wszystko na biało i strasznie boli ją głowa i kręciło jej się w głowie( był z nią kontakt) - zbladła. Była blada , wiotka przez około 1 godzinę (była bardzo słaba) pojechaliśmy do szpitala gdzie wykonano jej eeg ( I badanie), następne omdlenie było również nagłe, córka zemdlała podczas stania w kolejce po lody , tylko w tym przypadku nie było z nią kontaktu - utraciła przytomnośc na ok. 1-2 min , również zbladła i była bardzo słaba, w stanie osłabienia była ok. 1 godziny poczym odzyskała siły i wszystko było wporządku. Trzecie badanie eeg wykonano rok po I badaniu ( w między czasie wykonano II badanie) III badanie było raczej kontrolne ze względu , iż córka ma miec zabieg chirurgiczny wymagający podania narkozy. Oba omdlenia były w dzień , w nocy córka od zawsze ma niespokojny sen , nagle płacze, kręci się ( ale wydaje mi się to normalne, iż sądzę , że coś się śni dziecku ) np. dzisiejszej nocy córka również strasznie płakała, mruczała coś, siadała, chciałam ją obudzic ale niestety nie udało mi się , popłakała ok. 1-2 min. po czym usneła tak jakby nic. Rano spytałam się co się jej śniło , jednak ona nic nie pamiętała. Był okres kiedy moczyła się w łóżko i nie tylko , np. podczas oglądania TV nic nie czuła że "siusia". Córka kiedyś uderzyła czołem o beton , miała siniaka na całą długośc czoła ( spadła z roweru). Będę wdzięczna za jakąś odpowiedź.