Reklama:

Uwaga na Repty! (35)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
18-02-2024, 13:44:29

Pacjenta przywieziono do domu, w takim stanie, w jakim trafił do Ośrodka. Przywieziono go z Ośrodka i pozostawiono na klatce schodowej, z niesprawną ręką i nogą. Mimo że obsługa transportowa wiedziała, że klucz do mieszkania był obok , u sąsiada. Żenada.
gość
26-03-2024, 17:13:16

Przebywając wiele dni na Oddziale IIIA Rehabilitacji Neurologicznej w Reptach (X-XI.2023r.) byłam bardzo zadowolona z pobytu. Szczególnie zachwyciła mnie Opiekunka - Pani Lidka Sośnica która cieszyła się autentyczną sympatią pacjentów i ich nieskrywanym szacunkiem. Jest wspaniałym człowiekiem i profesjonalną opiekunką z niezwykle wysokimi umiejętnościami, była dla nas - pacjentów największy wsparciem.
gość
05-03-2025, 09:56:18

Treść zablokowana przez moderatora

gość
17-03-2025, 13:17:50

witam bylem dwa miesiace w reptach i cale zmarnowane.tragedia i nikomu nie polecam zwlaszcza neurologia oddzial 3 C,D
pielegniarki-obojetne na pacjeta
salowe-spoko robia co sie da ,na te pokomunistyczne warunki
lekarz- czasami bywa na oddziale
pani ordynator-zamiast dbac o pacjetow, lata za kotami pod szpitalem.
rechabilitantka .pani sylwia -nie polecamjak komus przydziela to ma pecha-glownie przesiaduje wich kantorku malo interesuje sie pacjetami:-
przepustek oficjalnych niema poniewaz ,koszt pobytu pacjeta po szpitalu to 720zlwiec to nie interez dla szpitala,przepustka i dlatego trzymaja pacjetow ile sie da.czysty interez.tylko kasa sie liczy,tak jak zabiegi oby pieczatki byly.
zalosny oddzial jak chodzisz i se ogulnie radzisz to juz cie maja gdziesi pobyt jak najdlurzej.
gość
17-03-2025, 13:23:40

szkoda pisania bo zle opinie kasuja
omijac duzym lukiem ten osrodek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
Dziwne bóle głowy
Czesc! 2msc temu byłam na kontroli u ginekologa. Z wynikami krwi. Tam wyszła wysoka prolaktyna. Plus bóle głowy, problemy z oczami jakby ucisk i lekka mgła. Przez 3min tak mi się robi. W dodatku mrowienie/drętwienie lewej strony twarzy. Głowa boli mnie przedewszystkim na czubku ( ciemieniowej) ból nie jest ciągły.
Guz przysadki mózgowej
Od roku czasu mam bóle głowy. Takie do wytrzymania. 5msc temu w badaniu krwi wyszła wysoka prolaktyna i gran.kwasochłonne. Do bólów głowy, doszły zaburzenia wzrokowe, czasem mam mroczki przed oczami z lekkimi zawrotami głowy.. Na rozenons głowy czekam do 17 kwietnia :( objawy nie ustępują. Na skierowaniu pani neurolog nie wpisała pilne. I stąd tyle czekania Czy ktoś miał tak podobnie i podejrzenie guza przysadki mózgowej ??
gość
Paraliż rąk w samolocie
Czy ktoś się spotkał z takim przypadkiem. Syn po raz pierwszy leciał samolotem. W czasie startu sparaliżowało mu obie ręce, częściowo policzki, miał problem z mówieniem. objawy zaczęły ustępować, gdy samolot osiągnął wysokość. Trwało to około godzinę. Potem się już nie powtórzyło. Co może być powodem?
Reklama: