Reklama:

Uwaga na Repty! (35)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
15-01-2018, 17:52:49

raszpla- pilnik do drewna
gość
26-01-2018, 14:09:20

leżałam w Reptach 6 miesięcy na oddziale neurologii na 3 piętrze i jestem bardzo zadowolona fakt że dużo wymagano ale dzięki temu chodzę bez wózka i mówię prawda jest taka że ludziom się nie dogodzi a niektórzy oczekują cudów a sami nie chcą ćwiczyć a rodzinie opowiadają głupoty
gość
22-03-2018, 10:06:22

Witam !
Długo zastanawiałam się czy napisać na forum i wyrazić swoje niezadowolenie, arogancję i brzydko mówiąc "olewanie" mojego taty, który leżał w Reptach prawie trzy miesiące na rehabilitacji po wypadku. Ordynator chyba nie "polubił" mojego taty i za karę cały czas odsuwał go od ćwiczeń wymyślając jakieś schorzenia, które odsuwały go od czynnej rehabilitacji. Tata prawie całe trzy miesiące przeleżał w łóżku bezczynnie, ordynator twierdził cytuję "że tu już nic się nie da zrobić"!!!! Po opuszczeniu z tego okropnego szpitala, tatę wysłaliśmy na prywatną rehabilitację i są ogromne postępy. Nie chce zanudzać ale było jeszcze bardzo dużo rzeczy o których by warto było napisać, a człowiek czuje się bezsilny, tak jak to ktoś wyżej napisał jest to szpital dla tych , którzy walczą o swoje gębą. Jestem głęboko zbulwersowana i zdecydowanie nie polecam!!! Zastanawiam się tylko, jak ludzie (lekarze )mogą być tak nieludzcy kiedy pracują na NFZ-cie natomiast kiedy przyjmują u siebie w prywatnych gabinetach obracają się o 180 stopni , to nie Ci sami ludzie .Jak oni tak mogą !!
gość
26-06-2018, 11:49:14

Tak kochani ,bo pieniadze nie smierdza.ot cala prawda od wiekow.
gość
14-07-2018, 22:07:09

Czytam te recenzje i jak bym czytał o zupełnie innym miejscu a nie o tym w którym ja byłem. Spędziłem w tym centrum 16 tygodni na oddziale Neurologicznym III odcinek "C D" po złamaniu kręgosłupa odcinek szyjny C5 z uszkodzeniem rdzenia i czterokończynowym porażeniem spastycznym i muszę tu napisać że były to naprawdę dobrze spędzone tygodnie, bardzo dobra opieka jak i świetna atmosfera którą tworzy cały personel tego odcinka, lekarze pielęgniarki opiekunki medyczne + 1 opiekun fizjoterapeuci, i za tą opiekę i atmosferę przy okazji jeszcze raz Dziękuję. A szczególne Podziękowania należą się mojemu fizjoterapeucie który postawił mnie na nogi i dzięki któremu zacząłem chodzić.Tak więc mogę bez wahania polecić to centrum rehabilitacji bo jest to dobre miejsce gdzie człowiek wraca do zdrowia
gość
03-08-2018, 19:37:49

Witam, moja Babcia po wylewie trafiła do Rept. Jedyny problem nad jakim chciała tam popracować to chwiejny chód bo reszta funkcjonowała prawidłowo. Po niecałych 3 tygodniach w Reptach jest w fatalnym stanie-przestała chodzić i mówić. Z osoby samodzielnej zamieniła się w roślinę. Przestrzegam wszystkich przed tym ośrodkiem.
gość
06-02-2019, 20:01:51

Gość 2018-08-03 21:37:49
Witam, moja Babcia po wylewie trafiła do Rept. Jedyny problem nad jakim chciała tam popracować to chwiejny chód bo reszta funkcjonowała prawidłowo. Po niecałych 3 tygodniach w Reptach jest w fatalnym stanie-przestała chodzić i mówić. Z osoby samodzielnej zamieniła się w roślinę. Przestrzegam wszystkich przed tym ośrodkiem.
nie zdziwie sie jak byla oglupiana psychotropami tak jak robiono z moja mama podawali.konskie dawki i tam calkiem ja dobili
gość
27-04-2022, 16:20:45

Gość 2017-03-19 20:23:27
slaskowy gosciu wyzywasz personel slaskimi przezwiskami , my Polacy nie znamy tych" slunskich" okreslen to jak widac z germania macie wspolne slownictwo.
raszpel to chyba jest lopata pasuje do ciebie jak ulal.
hahaha łopata to szpadel, raszpla to pilnik a po śląsku RASZPLA to dziewczyna brzydka, a, która nie grzeszy również mądrością . Brzydka i głupia poprostu - RASZPLA
gość
22-12-2023, 23:21:22

Neurologia ,,A ,, Wspaniałe pielęgniarki, Panie do pomocy oraz pozostały personel medyczny. Przecudowne kobiety z wielkim sercem i podejściem do schorowanych pacjentów z neurologicznym splątaniem . Niestety jest to miejsce dla osób samodzielnych. Człowiek po udarze po paru dniach obserwacji z problemem otępienia wysyłany jest do domu. Sposób komunikacji ,,,,Guru,, z rodziną to dramat. Arogancja i, chamstwo i pycha, ktora mam nadzieję że kroczy przed upadkiem.Nie polecam ośrodka
gość
31-01-2024, 13:14:47

W takim stylu pisze tylko jakaś pielęgniarka, która siedzi w pracy na ciągle na telefonia a pracę zaczyna prywatnie po wyjściu z ośrodka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: